Lycksele Marknaden

Hejsan hej
 
Pass Nr 16 & 17 av 100
 
Har kört 2 bra gymmpass nu å man känner bara för att träna igen. Kanske måste börja köra 2pass per dag så kanske man är lite mer slut på. 
 
Sedan är de ju sjuk att man ska måsta betala TV-Licens bara för att man har en surplatta eller dator. Nu får de ju för fan ta och ge sig, tänker på studenter som inte har så fett i plånkan! De är väl bara att de gör som Netflix och alla de andra tjänsterna att man måste betala för att få se. Hur svårt kan de vara ? Nej de sitter fel folk på fel positioner i världen så enkelt är de bara. Om alla skulle tänka som jag skulle vi få en bättre värld :)
 
Sunan var på väg till Umeå så han stannade till här och åt middag! Han sluka i sig en pizza själv åt man en god sallad. Allt trevligt när han stannar till så man får träffa han nån gång.
 
I helgen så är det Lycksele marknaden, då kommer de bli lite mer liv i stan än vanligt. Får väl se om man ska gå ut nån dag. Lär bli lugnt Fredag i alla fall om man ska upp tidigt och köra lite skoter. Hoppas bara att det blir bra väder så man kan sitta & grilla nå körven.
 
Ikväll blir det att betala lite räkningar vilket är sååååå kul, sedan måste jag verkligen städa hela lägenheten. Sedan så kände jag inte till att de skulle provspränga granater här medans jag var på jobbet!!! Bara att dra på nå gomusiken och sätta igång efter jag suttit vid datorn och kollat alla sociala medier man har. Dvs Facebook, Twitter, Linkedin, Google+, Instagram m.m
 
Varför måste man nu alla alla dessa konton? Bra fråga..... har bara blivit så. Undrar hur mycket tid man läggar på allt ? Vill man nog inte veta tror jag. Men men kul att kunna hålla kontakten med de som inte bor på orten. Dock så borde man åka och hälsa på folk mer än vad man gör och inte bara skicka ett SMS eller skriva på FB.
 
Här kommer ett citat av Arnold Schwarzenegger
 
 
Dagens Citat/Vits: "Pain makes me grow. Growing is what I want. Therefore, for me pain is pleasure"
 

Have it

 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"


Helgen i Skellefteå över

Hejsan hej
 
Pass Nr 13, 14 & 15 av 100. Det är 96 dagar kvar till 1:a Juni så de är bara att öka!!!
 
Då har man varit ute och promenixat igen. Blev inget gym ikväll, tyckte de var så skönt ute så blev att promenera så får man ta gymmet imorgon. Silver & Vilda var med denna gång så det var skönt med lite draghjälp :)
 
Har haft en helt sjukt bra helg i Skellefteå, träffat massor av roliga människor. Mycket bra organiserat av Skellefteklubben! Kommer man minnas länge!!!
 
Nu är de en ny arbetsvecka som gäller sedan är det marknaden här i Lycksele. Brukar ju alltid vara trevligt, men nästan för mycket folk ute. Men men hur som helst kommer det bli en bra  helg men lite skoter å kanske lite party =) Vart förfesten blir får man se.
 
TRUE STORY
 
Snart är de v12 också och då vet man ju vad som händer! HEMAVAN!! Är taggad till 1000 alltså. Se till att anmäla er ni som vet vad de handlar om!!
 
Ikväll så blir det inte så många till knop för mig. Röja undan här hemma sedan soffläge å nån bra film. Så nu har jag inte tid att sitta här vi burken!
 
Dagens Citat/Vits: "The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow"

 

Have it

 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"


Gym - Storuman - Skoter

Hejsan hej
 
Pass Nr 11 & 12 av 100
 
Då har man kört 2 gympass till. Imorgon är sista dagen som man kör "lugnt" innan ska börja lasta på lite mer vikter. Nu borde kroppen fattat att någonting är på G, så förhoppningsvis kommer axeln min hålla. Har ju haft den ur led och den har inte varit helt 100 sedan dess. Kanske får ta de lite lugnt i början ändå.
 
 
Igår så var jag och Marino och kollade isen vid Hawaiiudden. Så den är nog tjock för att ha en skridskobana där, hoppas de hinner ploga upp nån innan denna vinter är slut.
 
Imorgon åker man till Storuman och ska vara där hela dagen. Ska dit och jobba, ska träffa lite olika företag. Ska bli trevligt att komma "hem" och kolla att allt är som de ska =)
 
Ikväll händer de inte så mycket mer eftersom det blev så sent innan man drog på gymmet. Ska ut med Silver en sväng sedan blir det väl lite kvällsfika & nån film. Måste försöka lägga mig tidigt, väckaren ringer 06.00 !!
 
Måste ju lägga upp en bild från när vi var ute å körde skoter! Inte lätt att hålla ner skidorna i backen när man kör Yamaha :)
 
 
Längtar mycket efter helgen eftersom då ska man åka till Skellefteå och träffa "gamla vänner som man aldrig mött" Kommer bli asnice. Va och köpte lite grejer på dollar inför helgen, måste leta åt min sarong och lite andra grejer som jag behöver! 
 
Så här ska en skoter låta :)
 
 
 
Dagens Citat/Vits: "You only ever grow as a human being if you're outside your comfort zone"

 

Have it

 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"


Helgen Över

Hejsan hej
 
Pass Nr 8, 9 & 10 av 100
 
Då var 10 pass gjorda, bara 90 kvar! Har bara kört gym och gått, får försöka åka lite mer skidor i veckan.
 
Helgen har gått fort, har ändå hunnit med att göra massa saker. Det är bara synd att helgerna ska gå så snabbt! I fredagskväll var de möte med RT & bowling stog på schemat. Tänker inte berätta så mycket mer om de utan låter denna bild tala om hur det gick :)
 
 
 
idag så har man varit ute och kört skoter ett par timmar, väldigt skönt väder idag! Sedan nu ikväll så har man varit ute och gått en sväng med Silver.
 
Sedan är de roligt att de nu är över 1000st som läst bloggen sedan den 4:e Feb vilket är roligt! Vore ändå roligare om ni kommenterna nått NÅN gång i alla fall :p
 
I veckan är de bara jobb och träning som gäller, måste även ta och tvätta lite. Till helgen åker man till Skellefteå och ska vara där hela helgen med RT & LC ! Kommer nog bli en grym helg =)
 
Alltså vissa människor kan man inte förstå sig på! Fattar inte hur de tänker alltså. Men men man föddes ju inte för att fatta allt här i livet.
 
HARLEM SHAKE
Läs mer på aftonbladet --> Harlem Shake
Att folk orkar klaga på detta!!! Ha lite humor för fan!!! Sök på Harlem Shake på youtube så får ni upp MASSOR av filmer :) Nån som är på att göra en ?? =)
 
Ikväll ska jag diska lite sedan blir det att se en film innan de är dax för snarklådan. Måste fasen försöka sova. Inte sovit många timmar i helgen, det är inte bra för min träning alltså. Får försöka ta igen de på nått sätt men de kommer bli svårt när det är tusen grejer i skallen just nu. Om man då kunde beta av vissa grejer snabbt men de går ju bara inte.
 
Dagens Citat/Vits: "Don´t be pusched by your problems, be led by your dreams"

 

Have it

 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"


Walk - Gym & 2 Mille

Hejsan hej
 
Pass Nr 6 & 7 av 100 
 
Igår var ja ute och gick c:a 1 timme, var väldigt skönt ute. Börjar redan kännas lättare att gå och träna redan efter några pass bara. Brukar ju ta c:a 2v innan man kommer in de hela men som sagt redan nu känns det betydligt bättre. Ikväll så har jag varit ute å gått 1.10 min ! Blev bara 8.5km men helt okej tempo ändå! Så efter man gått 2 dagar irad nu så blir de gym imorgon.
 
Ikväll så hinner man inte med så mycket, ska duscha sedan röja upp här i lägenheten lite. Kommer väl att hinna med nån film också, så om nån har nått tips så får ni gärna tipsa mig om nån film !!
 
Annars då? Jo livet rullar på, jobbet är svinkul och finns väl inte allt för mycket att klaga på just nu. Börjar bli rätt så härligt väder ute och de är ju nu som de börjar bli roligt att vara ute å köra skoter!!
 
Snart så släpps ju biljetterna till Tomorrowland så de är bara att hålla tummarna att man får någon! OM man får någon biljett så kommer de fasen bli livets resa och livets fest! De är jag rätt säker på, är ju rätt många som vill dit så vore rätt så surt om inte alla skulle få nån biljett. Ni som inte sett filmen därifrån så är det denna!!
 
 
 
Fredag är de bownling sedan vad händer sedan i helgen då?? Jo om det blir bra väder så lär de bli lite skoter, sedan så blir det 2 pass lördag & 2 pass på söndag. Kanske slinker ner en kall också med mina fina vänner. För de är jag värd :)
 

Måste ju passa på att gratta Jonathan & Jessica till den fina vinsten!! Fan så skoj ! Roligt att några yngre vinner nån gång och inte bara de som är 70+ Går att läsa här ---> Folkbladet - 2 Mille
 
Imorgon är det ju Alla Hjärtans dag, lär väl inte bli nån speciell dag för mig !! :/ 
 
Ne, ta sig i kragen å gör nån nytta nu!! Och kom ihåg!
 
 
Dagens Citat/Vits: "Det sägs att ensam är stark, men vad hjälper det att vara stark när man är ensam"

 

Have it

 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"


Hemavan, Träning & Music

Hejsan hej
 
Pass Nr 5 av 100 
 
Då var ännu ett pass avklarat, blev lite senare än tänkt men vad gör väl de när man ändå ska röra på sig. Rätt skönt att träna när de inte är så mycket folk där på gymmet. Känns fortfarande lika skoj att träna, även fast de bara gått 1vecka sedan man började köra igång på riktigt. Vill träna hela tiden känns de som! 
 
Det som jag inte börjat med än är kosten, håller på att söka nått bra kostschema och har hittat några stycken. Ska ta och göra mitt eget kostschema och sedan är de bara att gå och handla. 
 
Helgen har varit riktigt trevlig, varit i Hemavan på backtävlingen. Riktigt skoj att se på när skotrarna går som en raket!!! Stockstugan leverarar alltid sedan så är ju Afterski så jävla underbart. Alla är glada å det är jävligt bra drag alltså, bättre än en utekväll i Lycksele alla gånger. Det är sån känsla när man är där och de går inte hitta i Lycksele. Rätt folk och alla är lika glada å trevliga.
 
Från skotertävlingen
 
 
 
Jäklar vad de varit snack om Danny, Molly och Saade då!! Orka skriva om att de är sur på varandra!! Sedan är de ju inte liiiiite skriverier om att de är hästkött i bolognese m.m. Va fan de är ju kött, spelar väl ingen roll. Skulle vi veta vad de är i all mat som vi äter och hur de tillverkas så skulle Aftonbladet bli en "mattidning". Å sedan måste ja få gnälla mer, nu är Sean Banan anmäld till granskningsnämden, läs mer här ---> Sean Banan anmäld till Granskningsnämnden Att folk orkar gnälla på allt och alla, man måste väl få ha lite humor och inte gnälla på allt man tycker är fel, hålla på anmäla folk hit och dit. Funkar ju inte, klart om man bryter mot lagen är ju en annan sak men kom igen nu för fan! 

Våran låt har ju kommmit upp på spotify nu också! Den hittar ni här ---> NiklasR ft Jonas Rönnholm Mr100% Julkalenderlåten
 
Videon hittar ni här --->  NiklasR ft Jonas Rönnholm Mr100% Julkalenderlåten
 

Nu blire att gå ut med hundarna en sväng, göra nå fika sedan se lite serier!
 
Dagens Citat/Vits: "I choose not to sleep because tonight i dont want to dream for my reality is better than any fantasy my mind could create"

 

Have it

 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"


Möte, Gym & Snart Helg

Hejsan hej
 
Pass Nr 4 av 100 
 
Då var denna dag snart slut......och.....*press play*
 
 
Ikväll så har man varit på möte och sedan ätit god mat. Efter mötet så blev det ett gympass på c:a 1 timme. Känns riktigt gott att man kommit igång. Vill bara träna hela tiden alltså, känns som jag kommer klara de 100passen man ska göra :) Rätt så skönt att träna lite senare på kvällen då de knappt är nå folk på gymmet å alla maskiner är ledig.
 
 
 
Vad ska man hitta på till helgen då??
* Åka till Sthlm på 30års fest ?
* Åka upp till Hemavan och se backtävlingen ?
* Åka till Övik å se Dj MarkNorden & Björn Rosenström ?
* Stanna i Lycksele lira lite hockey & köra skoter ?
 
JA de är inte lätt att bestämma sig, kanske lika bra att stanna hemma å träna lite och spara pengar tills man ska åka på RT/LC DM i Skellefteå den 22 Feb. Neeeee nu blire att fika lite sedan kasta sig i sängen och se en film! 
 
Kastar upp en bild på min favvo !!!
 
 
Dagens Citat/Vits: "If you don’t do stupid things while you’re young, you’'ll have nothing to smile about when your older"

 

Have it

 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"


Go Hard Or Go Home

Hejsan hej
 
Just nu så har man otroligt med energi, jag är så pepp på att träna. När man surfar runt på yourube och ser alla filmer där folk gått från "soffpotatis" till att bli vältränad är otroligt skoj att se. Även filmer som denna ---> The BEST Motivation
 
Go Hard Or Go Home
 
 
Kommer väl uppdatera bloggen efter gymmet!! Ska väl även se Sverige - Argentina ikväll tror jag om ja hinner med de. Tror Sverige kommer få det väldigt tufft mot Argentina och framförallt mot Messi. Men men vi får väl se hur det går ikväll.
 
Har varit ute på en promenad med Silver nu efter jobbet så nu ska man kasta i sig nå mat sedan så blire att dra på gymmet för pass Nr 3 av 100 :) Hinner nog med att städa lägenheten också ikväll innan man ska kasta sig i sängen och se nån rulle.
 
UPPDATERAD 23.00
 

Då hade man varit på gymmet 1 timme, var riktigt skoj att vara där. Kan ju säga att de gick rätt tungt ändå men skönt att komma igång. Efter gymmet drog man till Hagge och såg fotbollen, alltså Sverige.....INTE BRA! Backarna var inte alls med! Men men Argentina är ju ett bra lag så man kan ju inte säga allt för mycket ändå!
 
Har vägt in mig också ikväll !! Landa på denna vikt !! Helt okej, vägde före jul 84kg ! Så de går åt rätt håll, sedan ska man upp igen i muskler :p
 
 
 
Dagens Citat/Vits: "De dummaste människor jag vet är de som vet allt"

 

Have it

 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"


99 pass kvar.....

Hejsan hej
 
Igår var tanken att jag skulle åka skidor men blev lite väl sent och var lite mörkt att åka runt på Forsdalaspåret så var ute å gick en sväng istället, blev 7km i hyffsta tempo ändå. Träningen kan ni följa här ---> Följ min träning på Endomondo & här på min blogg såklart. Tycker de är rätt så skönt att ta en promenix, på med lurarna med bra musik sedan är de bara att gå. Blir alltid rätt mycket tankar som flyger genom skallen och många idéer som kommer upp. Man skulle bara ha tagit och skrivit ner dom och tagit vara på de som är bra.
 
Ikväll så blir det en promenix igen pga jag inte mår helt hundra, nån som ska me ?? Kanske vore nått att göra ett träningsschema så jag vet varje dag vad jag ska göra. Det är ju 115 dagar kvar innan 1:a Juni så blir inte många vilodagar man får. Kommer dock köra 2 pass några dagar för att ligga lite före i schemat OM man skulle bli sjuk eller om man skulle vilja vara ledig en helg helg.
 
Annars då ?? Jo livet rullar på och trivs som fisken i vattnet på jobbet. Livet är ju som en berg- och dalbana, de är bara hålla i sig och försöka njuta av åkturen! Har mått dåligt hela dagen, känns lite som magsjuka, bara att hålla ut och hoppas de känns bättre imorgon. Vill inte bli sjuk nu när man dragit igång träningen ju !!!
 
Här finns de massor av intressant läsning Styrkelabbet 
Måste hitta nått bra kostschema så man kan följa någorlunda så man får nån effekt på träningen!! 
 
Satt och kollade på lite gamla bilder, saknar mitt långa hår. Tror banne mig jag ska ta och spara ut de igen. Här är en bild, minns inte vilket år men de var i alla fall hos Jonas Karlsson på nån fest när han bodde på höjdvägen! Minns du Jonas ?? =)
 
 
 
 
Neeeee nu blire att laga mat sedan vila en stund för att sedan gå ut å ta en promenix!!!
 
UPPDATERAD 21.40
 
Då hade man varit ute å gått! Blev 9km ikväll på strax över 1 timme. Som sagt de hittar du här ---> Endomondo Silver var med denna gång också!! Då var de bara 98 pass kvar :) Lite svårt att gå ibland när han ska lukta å pissa överallt :p
Mår inte allt för bra alltså, känns verkligen som magsjukan är på väg :/ FAN!! Får peta i mig lite magiska piller så man inte blir sjuk!
 
 
 

Dagens Citat/Vits: "Relationships are like sharing a book, it doesn't work if you're not on the same page"

 

Have it

 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"


100 pass innan den 1:a Juni

Hejsan hej

 

Då vare dax att börja skriva lite oftare, IGEN !! Nu är de nämligen så att jag ska göra 100pass innan den 1:a juni. Ska gymma, åka skidor, gå m.m bara de är nån sorts motion. Ska se om man orkar hålla i detta men tror de kommer gå fin fint. Man måste ju få till kroppen inför beach 2013 :) Bara att kolla upp vilka pulver man har hemma, allt för att få så mycket ut av träningen som möjligt. Får väl se om man kanske skulle ta nått före å efterkort :p Vore ändå intressant att se. Vikten spelar ju inte så stor roll utan de är ju frågan om de är fett eller muskler.

 

Ligger nog på c:a 83-84kg nu tror jag. Inte min matchvikt direkt om man ska lira fotboll direkt, väger väl c:a 10kg mer än jag gjorde när jag var vältränad. Men ska försöka förvandla kroppen lite innan sommaren är de tänkt. Kommer skriva här nästan varje dag hur de går med träningen och vad jag gjort. De som känns jobbigast är kosten, vet att de kommer slinka ner lite skräpmat men då är de bara att träna hårdare. Ska kolla upp på nätet om de finns nått bra kostschema som man kan följa lite i alla fall. Tänker inte gå ut stenhårt utan man måste ju få leva också, unna sig nån kall pilsner å kanske lite ostkrokar :)

 

Till sommaren :)

 

Det som är bra är ju att man har vänner som tränar regelbundet som kan slita med en på gymmet när man har mindre bra dagar och känner sig slö. Då är de svårt att slinka undan om de kommer å hämtar en, då har man som inget val än att åka dit.

 

SAIK sparkar Anders Forsberg, kanske inte de smartaste man gör nu när de snart blir slutspel. Även om spelarna är professionella och säkert kommer spela minst lika bra så tror jag inte de är bra för laget.Kanske rök chansen till SM-Guldet nu?? Ja man får väl hoppas de :p Mer att läsa finns på denna länk ---> Aftonbladet - Forsberg sparkas

 

Får väl se hur det går för Färjestad iår, de har som varit lite upp och ner men de känns ändå rätt så starka. Får alla vara hela och friska så kommer de bli final iår, de är ja säker på!

 

Ikväll så ska man städa lägenheten sedan ska jag nog ta en tur i skidspåret på forsdala, eftersom jag bara har skate-skidor så få jag staka runt spåret men de går ju de också. Efteråt verkar de bli spa, vilken kommer bli skönt efter man tränat.

 

Bra träningslåt

 

 

Dagens Citat/Vits: "Train insane or remain the same"

 

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"


RSS 2.0