Julafton - Övik - Arena Älven - Julkalendern

Hejsan hej

Snart är det dax för barnens höjdpunkt nämligen Julafton. Idag så var vi på ett litet "tomtesmyg" här i skogarna. Tror ungarna blev lite fundersam när det var så många tomtar 😀 Efter lite glögg, pepparkaka och korv så drog vi vidare in till stan. 

(null)

Nu sitter man och degar lite hos Nicke & Evve och ska kasta isäng barnen snart. Sedan får man se vad det blir, eventuellt lite sällskapsspel eller mest troligt spel med Nicke 😀

Kusinerna är rätt så fokuserad på TV:n ❤️

(null)


Den 26:e December är det dax för invigning av Arenälven, men info finns här —> Invigning Area Älven

Har fixat en ny logga till Julkalendern som ser ut på detta viset nu! 

(null)

Sista luckan är som klar nu så in och gilla sidan så ni inte missar den —> Julkalendern

Dagens Citat/Vits: "inget är mer trist att vakna på julaftonsmorgonen och inte vara ett barn." 

Have it

Långfärdsskridskor - ice karting - Drönare - pepparkaksbak

Hejsan hej!

Varit och åkt långfärdsskridskor för första gången, var en ny upplevelse kan jag säga. Var dock lättare än jag föreställt mig, var lite som att åka rullskridskor. Kommer garanterat att åka mer på Arena Älven här i Lycksele, var otroligt fin is att åka på. Jag hade mina vanliga skatepjäxor och funkade kanon.

(null)

När jag skriver om is så kan jag lika gärna fortsätta att skriva lite mer om is nämligen ice karting. Detta var också första gången jag testade och måste erkänna att de var roligare än att åka skridskor 😀 Kommer åka dit och köra fler gånger. Finns lite filmer på LGs ice karting som ni hittar här —> LGs icekarting

(null)

(null)

Hunnit med två stycken julbord hittills i december och det känns som man är rätt nöjd med det. Ska ätas på Julafton också så man får ju inte äta sig less. Ena julbordet var med grabbarna på RT & de andra på Hotell Lappland. 

(null)

(null)

Juni och Jolin var på tomtesmyg och gick runt banan som Ladies circle hade fixat. Otroligt bra arrangerat och mycket folk var det på plats. Alltid lika spännande att träffa jultomten. 

(null)

Annars är del full fart för att få klart sista luckan i julkalendern, otroligt mycket kvar och endast tio dagar kvar inna den ska vara klar. Men eftersom man inte sover så många timmar per dygn så finns det en chans att den ska bli klar 😀🎅🏻

Blev tacos ikväll vilket satt som en käftsmäll ! Alltid lika gott 🌮 
(null)


Nu blir det lördagsmys med familjen innan arbetet med julkalendern fortsätter. 


Dagens Citat/Vits: "Att sova med barn är som att dela säng med en bläckfisk som letar efter bilnycklarna"

Have it



Julkalendern - Övik - Zelda - iPhone 11 - Hockey

Hejsan hej! 

Då var det dax att köra Julkalendern igen ! Detta år kommer det inte komma ut en lucka varje dag utan blir några mindre detta år. Får även se om det hinner bli någon speciell lucka nr 24 😀 
Här hittar ni julkalendern —> https://m.facebook.com/julkalender24

Vi har hunnit vara i Övik å hälsar massa folk, blev även lite sällskapsspel och blev rätt hårt där ett tag på alla sätt 😂

(null)

Var även på stan och köpte lite smågrejs, bland annat ett skärmskydd till switchen så man slipper repor på skärmen. Självklart så tryckte man en liten macka på subway! Alltid lika gott där alltså, de misslyckas aldrig.

(null)


Har även hunnit med att varva The Legend of Zelda: Link's Awakening, vilka minnen man har till detta spel. Var riktigt bra men nu måste jag gå tillbaka till  The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild och spela ut de också! Är MÅNGA speltimmar kvar där om man ska utforska allt men det är så ruskigt snyggt så kommer inte stressa för att bli klar med det spelet. 

(null)

Har köpt en ny mobbe också, blev en iPhone 11, helt sjukt vilken kamera det är på den speciellt när man fotar i mörkret. 

Spelade en träningsmatch mot U16 på Onsdagen i Storuman vilket kändes helt ok i kroppen efteråt. Nu i Fredagskväll så ringde telefonen och fick frågan om jag skulle vara med och lira seriematch med A-laget mot Vilhelmina borta. Hade lite svårt att tacka ja direkt men eftersom det löste sig med barnvakt så var det bara att åka. Betydligt högre tempo än på Onsdagen och känns liiiiite i kroppen efter den matchen. Blev i alla fall vinst med 8-4 och hoppas ni såg den live eftersom VK sände den. Nu blir det soffan ett tag sedan sängen för att ladda upp för en ny arbetsvecka!! 

Dagens Citat/Vits: "Om du misslyckas med dina förberedelser så förbereder du dig på att misslyckas"

Have it

RSS 2.0