Sköna Söndag - Julpynt

Hejsan hej!

Tänkte bara göra ett riktigt kort inlägg efter helgen. Sket sig med barnvakten så jag stannade hemma med barnen medans Sandra och de andra var ute och roade sig. Var tydligen sjukt mycket folk ute vilket är roligt! 

Lägger upp två stycken bilder på min lunch och middag för att fylla ut detta inlägg 😀

(null)

(null)

Angående Julafton så är det liiiiite sjukt att det redan nu börjar vara massa julgrejer i butikerna. Tycker de räcker att man tar fram de i december så kan man börja få pynta då.

(null)

Dagens Citat/Vits: "Där det finns barn där är det alltid Jul " 🌲 

Have it


Isladan - COD - Freddy kalas - LBSB

Hejsan hej! 

Mer än halva jobbveckan har gått och tiden flyger iväg som vanligt. Hur ska man hinna med allt i livet. Massor av bollar i luften just nu men bara att försöka beta av allt eftersom. 

Har varit på isladan med barnen, otroligt hur fort det lär sig åka. Jolin "åker" redan själv utan stöd och det är bara andra gången hon står på grillerna. Tänka om man kunde ha barnens inlärningskurva det vore verkligen nått. 

(null)

Nu på fredag så släpps nya call of duty modern warfare, är taggad till tusen efter ha spelat betan. Kommer verkligen bli awesome!

(null)


I helgen så är det utgång på schemat, ska ut på hottan och se Freddy Kalas och LBSB. Ska ut med våran förening Retroevent, blir middag och sedan se showen. Kommer bli riktigt trevligt, vi blir tio stycken som kommer samlas för en mycket trevlig kväll.

(null)

Ikväll så blir det bara att umgås med kidzen innan de ska knoppa. Sedan får man ta sig an hushållssysslorna. 

Dagens Citat/Vits: " En fördel med att prata med dig själv är att du vet att åtminstone en person lyssnar."

Have it


Skarven - Stuga - Helg

Hejsan hej

Åkte till Storuman igår kväll för att fortsätta röja upp efter rivningen av stuga i Skarven. Roligt att broder Robin var hemma så han kunde hjälpa till, även farsan var med och drog sitt strå till stacken.  

Ser betydligt bättre ut nu än det gjorde i början men det är många timmar kvar än innan man kan smacka upp en ny stuga där.
Såg lite rådjur när vi höll på också, dock lite långt ifrån så bilden blev inte så bra 😀

(null)


Å Grattis till körkortet Robin, nu är du fri som en fågel !! 🏎💨 Drive safe!! 

Dax att blanda till lite dipp och ta fram chips. Måste ju bättra på underhållsfettet för det kommer bli en lång och kall vinter.

(null)

Dagens Citat/Vits: "Den som är lycklig hemma bör stanna hemma "

Have it


Vardagsgourmet - RT45 - Retroevent

Hejsan Hej! 

Förra veckan så hade vi RT möte där det var avsmakning av diverse falukorvar med betygsättning. Ett mycket trevligt möte med ett mycket intressant inslag av hur man framställer vin på "bästa" sätt 😀
(null)

Ikväll så har man varit på Retrogaraget och dolat på lite. Nu blir det lite kvällsfika innan man ska börja tänka på att kasta sig i snarklådan. 
Imorgon blir det en intressant dag på många sätt och får återkomma med lite info senare.

Dagens Citat/Vits: "Den som tycker om att röra i andras grytor bränner sin egen gröt "

Have it


Snögubbe - Helgen över

Hejsan hej

Då var vinterns första snögubbe gjord! Barnen var väldigt nöjda. 

(null)

Då var helgen över, den har gått väldigt fort som vanligt. Har mest varit ute med barnen men även hunnit med att städa upp lite i källaren där det ska "byggas" ett lite rum, även kallat mancave 😀 Blir av de enklare slaget men ska bli skönt att få displaya lite MOTU, retrospel m.m 

Har suttit och sett Agenda och partiledardebatten. Alltså vilken cirkus det är, den ena är dummare än den andra. Vilket jäkla tjafs om precis allt. Man blir bara förbannad när man sitter och kollar på totalt inkompetenta människor !!!!

Näääää nu får man ta och göra lite fika och kasta sig i soffan och vil öga på nått annat. 

Dagens Citat/Vits: " There is no irl, only afk"

Have it




Nintendo switch

Hejsan hej!

För en vecka sedan dök den absolut bästa polaren man kan ha upp på jobbet!

- "Grattis i förskott" klämde han ur sig! 

Jag stod där som en fågelholk och fattade nada. I näven var ett spel som jag gluttat på ett tag. Var nämligen detta spel
(null)

Hur bra som helst och enkelt att ta med switchen vart man än åker. Har nog inte allt för många timmar speltid kvar känns de som men spelet är riktigt riktigt bra. 

Veckan går i 200knyck så det är bara att hålla i sig, jobbet rullar bara på än om det känns som det är liiiiiite mycket just nu. Hemma så växer ett hemligt rum fram i huset, får se om man hinner klart innan den 25:e då det släpps ett nytt spel 😀 Nämligen
(null)

Spelade betan och var hur jäkla grymt som helst. En av de bra sakerna är att man kan köra crossplay, alltså spelar ingen roll om man kör pc, Playstation eller Xbox så kan man lira mot varandra. Vilket är bra så slipper man ha flera olika konsoler bara för att kunna lira med sina vänner. Vi har en kanal där vi sänder matcherna vi lirar och den hittat ni här —-> 
https://twitch.tv/swedisheliteteam

Har nyss ätit och nu blir det att umgås med barnen innan de ska sova. 

Dagens Citat/Vits: "Gamers dont sleep, we just lag out once in a while"

 

Have it


Film & kladdkaka

Hejsan hej!

Igår så blev det massa gotta i soffan sedan såg vi filmen A star is born. Riktigt bra film måste jag säga och jag höll mig vaken hela filmen vilket är rätt ovanligt 😂

(null)

Ikväll så blev det lite bak med barnen. Gött med kladdkaka till kvällsfika 😀

(null)

Detta inlägg är också mitt första som jag bloggar från telefonen. Blir lite jobbigare att skriva när man inte sitter vid en datorn men är betydligt smidigare och går snabbare att få ut ett inlägg. Nu ska jag börja ladda för en ny rolig jobbvecka med lite mer kladdkaka sedan ryggläge ett tag innan man ska hoppa i snarklådan. 
 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

 

Dagens Citat/Vits: "Det bästa botemedlet mot sömnlöshet är måndagsmorgon"

 

Have it


I'm Back

Hejsan hej!
 
Då var man tillbaka igen efter en riktigt lång paus. Får se hur länge man orkar skriva denna gång innan nästa paus :) Ja vad har då hänt sedan sist ? MASSOR ! Livet rullar på i rasande fart, barnen blir äldre och jag känner mig yngre. 
 
FBK krossade Oskarshamn med 12-0 ikväll ! ALLTSÅ 12-0 !!! Helt sjukt äre! Gött att SHL säsongen är igång igen så man får sitta i soffan och vara närvös när det är gameday.
 
Varit i fjällen nyss och här är ett litet klipp från vistelsen.
 
 
Har gjort en liten presentationsfilm till mitt företag Northlight content som kommer här!
 
Slänger upp lite bilder på vad som hänt den senaste tiden. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har hunnit med massor på semestern och bra väder har vi haft också.
 
Idag så har jag monterat ner studsmattan så nu får man se till sommaren om man minns hur det ska monteras eller om det blir tippen med den :)
 
Nu väntar man bara på att snön ska komma och det är nog inte allt för långt bort. Nu blire VM i soffpotatis, svula lite å nån rulle.
 
Vi får väl se om det blir någon julkalender iår, ifjol så hade vi ingen. Finns tid och ork så kommer vi såklart att köra på. Den finns här ---> https://www.facebook.com/julkalender24/
 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

 

Dagens Citat/Vits: "Jag är rädd för att vi måste göra världen ärlig innan vi ärligt kan säga till våra barn att ärlighet är den bästa strategin"

 

Have it


RSS 2.0