Hockeyträning - Fruktsallad

Hejsan Hej
 
Då had man kör hockeyträning ikväll så nu blire fruktsallad, glass & vaniljvisp. En rulle på de sedan kasta sig i sängen för en lång dag imorgon! 
 
 
Dagens Citat/Vits: "Don't wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect."

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Födelsedagen - Hockey - Knuffarcupen - Snart helg

Hejsan Hej
 
Då had man blivit firad på födelsedagen! Stor tack till alla som gett presenter och firat mig. Ingen nämd, ingen glömd. 
 
Har varit på hockeybaren och sett två matcher. Fredagen med RT45 och Lördag med lite friends. Kan verkligen rekommendera maten där! Roligt med nytt ställ och att nån har öppet och visar matcherna. Bra jobbat Mattias, tror dock att du kommer få flytta baren och bygga ut den lite snart =)
 
 
 
 
Då hade man kört andra passet hockeyträning för i veckan. Känns inte riktigt hundra än i låret och känns att man inte har samma läkkött som man hade när man var 18 :) Är riktigt skoj att vara på is igen, får hoppas man håller ihop så att man kan lira nån fler match. 
 
Knuffarcupen är nu på Lördag! Så se till att pallra er dit!!
 
 
I helgen så blir det bara att annordna knuffarcupen och sedan söndag försöka hålla på i kåken lite. Ska städa till i källaren för ny jäklar blir det att börja lyfta lite skrot! 
 
 
Nu ska jag mysa ner mig i Soffan med min kära Sandra & Silver! 
 
Dagens Citat/Vits: "To achieve great things, two things are needed: a plan, and not quite enough time"

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Nyår - Ultraljud - Skoter - Träning - Tvättmaskin

Hejsan Hej
 
Ja då är det ett nytt år då! Vi firade nyår hos Tobbe & Jenny, vi var väl 14st som åt en gomiddag. Åkte och hämtade Silver innan tolvslaget så han slapp vara själv när det smällde raketer. Förrut så brydde han sig inte nått men nu så är han lite rädd när de smäller.
 
Har varit och kört skoter med Linus och Johan, blev en liten sväng till Bocksliden där vi åt lunch sedan till Lyckan också. Det var inte alls nå mycket snö så hoppas de kommer mer snö. 
 
 
Linus fixar remmen =)
 
 
Här är bebisen som kommer ut i mitten av Juni om allt går som planerat. Kön gick det inte att se så det blir en överraskning. Lika bra de, det blir vad de blir. 
 
 
 Den nya maskinen som kommit in till hushållet. Fanns inte nån från Apple så fick bli en Samsung! :(
 
 
 
I helgen så var jag och Sandra i Ö-vik ! Blev en tripp till Solberg där vi åkte lite snowboard, hade med mig Min GoProkamera så får se om man ska klippa ihop en liten film. Var riktigt fränt med selfiesticken som jag hade med mig, roliga kameravinklar. 
 
 
Renar på vägen dit! 
 
Backen
 
Redo att kasta sig ut i backen!
 
 
Nu är man nog hel i kroppen igen. Efter sträckningen på hockeymatchen. Så blir mer träning till veckan, kommer även att skaffa ett gymkort inom en snart framtid för att beach 2015 kommer ju snart =)
 
 
Edström la upp en roligt bild som ja snodde =) Kommer läsa på ännu mer om kosten och tänka på vad man stoppar i sig. Men vet ju vad som funkar på mig och hur jag får kroppen att må bra. 
 
 
Idag så blev de gofika på Viltboa, har varit ledig idag så man har hunnit med lite grejer som man inte hinner med annars när man jobbar hela tiden. 
 
 
Nu innan middagen har man limmat lite filtmatta i trappen. Måste få komma vidare med renoveringen så nu måste man avsluta de projekt man håller på med. Blir att skriva en lista så det blir lättare att hålla koll på vad som ska göras och vad som MÅSTE göras.  
 
Ätit go middagen klart nu och ska inte göra allt för mycket mer ikväll. Blir nog en film och sedan lägga sig!
Bara två dagar kvar innan man fyller "25" igen =)
 
Dagens Citat/Vits: "The bad news is time flies. The good news is you're the pilot"

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

RSS 2.0