Storuman - Våffeldagen - Sköna Söndag

Hejsan Hej
 
Då hade man varit i Storuman och hälsat på. Blev lite våfflor, besökte syrrans, morfar och mormors grav och tände lite ljus där. Var även förbi Micke & Petra, kommer bli riktigt snyggt i kåken när det är klart.
 
 
Släckte alla lysen igår pga Earth Hour, mysigt med tända ljus.
 
 
Idag blir det att köra bort lite kartonger, städa, kolla på en stuga, fika med Matte, Sara & Alvar sedan på kvällen softa i soffan.
 
Dagens Citat/Vits: "Fantasi är viktigare än kunskap. Kunskap är begränsad till det vi redan vet och förstår, medan fantasin omfattar hela världen och allt som vi överhuvudtaget kommer att kunna veta eller förstå."

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Nattuggla

Hejsan Hej
 
Då sitter man är vid köksbordet och det är alldeles tyst för alla sover. Imorgon (idag) så blir det att dra på en liten utflykt nagerst, det blir nog att åka till Storuman skulle jag tro. Får ta och hälsa på päronen, sedan ta en tripp till skarven och kolla hur det går med bygget av kåken för Micke Å Petra. 
 
Snön börjar försvinna nu och tänker på crossen som bara står just nu. Måste få den lagad innan säsongen börjar så man kan köra lite. Eftersom man har tummen mitt i handen när de gäller motorer så får jag nog ta hjälp igen :) 
 
Jag, Juni & Silver
 
Nu ska jag försöka sova lite inna barnen vaknar, kan inte vara som en zombie imorgon.
 
Dagens Citat/Vits: "Some people are like clouds. When they go away, it's a brighter day."

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Raspberry Pi3

Hejsan Hej
 
Är de nått som jag gillar är det prylar och teknik. Riktigt roligt att grotta ner sig i saker och att man försöker förstå sig på hur det funkar. Inte alltid det lättaste men man försöker då och roligt är de.
 
Ikväll så ska jag pyssla lite med min Raspberry Pi3, så här är en film hur det kommer se ut. (kanske) Om de är nån som inte förstår vad man kan göra med en Raspberry så googla :)
 
Sedan så var man på utbildning i veckan, var kurs i svagström & ellära. Mycket roligt och kommer vara användbart i både jobbet och här hemma.
 
Dagens Citat/Vits: "Technology makes it possible for people to gain control over everything, except over technology"

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

- I´m Back -

Hejsan Hej
 
Ja men då har man vaknat till liv IGEN för fetioelftegången ! Är som en liten periodare när det gäller att skriva här. Dock är det riktigt roligt att gå tillbaka lite då och då för att läsa vad man gjort och vad som hänt. Orkar verkligen inte skriva om allt som hänt sedan sist jag skrev utan får försöka skriva lite oftare för att hålla bloggen vid liv. Så detta inlägg får bli ännu en nystart. Har faktiskt fotat sjukt mycket senaste tiden men de är nog mest för att man har kids skulle jag tro. 
 
Juni & Jolin har börjat hänga betydligt mer nu, känns som de kommer ha mycket roligt tillsammans under uppväxten
 
 Lite morgonbus
 
 
Juni sover nu i sin egen nya fina säng. Tiden går så otroligt fort nu..........
 
Man måste trivas på jobbet när man redan vi middagstid längtar tills nästa dag. Beror otroligt mycket på medarbetarna man har men också på att det är så sjuk bra företag man jobbar åt. Ångrar inte en sekund att man bytte branch helt.
 
Helgen som va så åkte Jag, Juni & Jolin till Storuman för att delta på fisketävlingen. Blev dock ingen vinst men var mycket trevligt att träffa allt folk. Ska sattsa mer på fisket nästa år. 
 
Juni tyckte de var roligt att fiska :)
 
 Lite trött efter fisket ! 
 
På söndag så blev de en tripp till Bocksliden med familjen plus Matte, Sara & Alvar. Blev lite bobbrace och fika i det underbara vädret.
 
Tycker det är sjukt irriterande när man filmar/fotograferar "fel" Så nu vet ni det! :) Så här är ett tips ! 
 
Nu blire lite fika sedan läsa om Vera plusen, hemautomation och lyssna på nått poddavsnitt. 
 
Dagens Citat/Vits: "Den enda säkra vägen till framgång är att ge mer och bättre service än vad som förväntas av dig, oavsett vilken uppgiften är"

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

RSS 2.0