Hockey - Björn Rosenström - Badrum

Hejsan Hej!
 
Ja då hade man varit och sett hockey i Skellefteå. Tyvärr så gick de inte så bra. Men ska ta och åka och se fler matcher. Det sämsta var i alla fall att Articbuss hade ställt in hockeybussen utan att meddela oss de. Så fick ringa tusen samtal för att hitta nån som kunde köra oss. Tur att det finns snälla männniskor som ställer upp.
 
Har rivit köket uppe nu och badrummet börjar ta form. Kommer lägga upp lite fler byggbilder framöver så att ni får se vad som händer i kåken.
 
Före
 
Efter
 
 
Hittade en tvåöring när jag rev köket
 
 
Igår så hade vi på RetroEvent en mycket trevlig kväll på hotell lappland. Spa, god buffé och sedan såg vi Björn Rosenström. Tur Sandras mamma och Tilde ställde upp som barnvakt så man fick gå ut och svänga sina lurviga med sin underbara sambo! 
 
Kom ihåg
 
 
Jomensåatt
 
 
Dagens Citat/Vits: "Life has no limitations, except the ones you make"

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Kåken - Nytt Jobb

Hejsan Hej
 
Ja då ska man sätta in ett storryck innan nyår. Byta radiatorer i kåken sedan riva två väggar och bygga upp en ny. Blir även att slita upp lite golv. Badrummet hoppas jag blir klart innan nyår, sedan så ska den nyinköpta kaminen sättas in så fort som möjligt. Vill hinna mysa lite i vinter med govärme från nå finbjörkven! 
 
Blev denna modell, dock ska vi ha täljstenstopp.
 
 
Den 9:e November så börjar jag på det nya jobbet som är......
 
Tror det kommer bli riktigt skoj och omväxlande arbete. Det som tar emot är att jag måste jobba med Mange som håller på SAIK. Men de ska jag väl kunna stå ut med :) 
 
Ikväll så blir de att hiva ut lite överskåp från gammköket och kanske slita lös diskbänken om jag hinner.  Känns som det blir en tidig kväll för jag känner mig lite halvsliten. Kan behövas lite vila så man orkar med alla måsten just nu.
 
Dagens Citat/Vits: "Everyone you meet has something to teach you"

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Sagt upp mig - Blodmåne - SAIK vs FBK

Hejsan Hej
 
Ännu en helg har passerat snabbt som tusan. Ja ge mig fasen på att tiden går fortare Lördag och Söndag !
 
Idag så har jag satt lite lister innan lunch och varit och hälsat på Strömgren. Sedan så har Sandrat varit i stallet och tränat havremopeden några timmar.
 
Försöker träna Juni så hon kan äta bättre ur flaskan.
 
Måste bara kasta upp denna underbara bild som Marcus på 3D Foto knäppt
 
 
Blir eventuellt att åka till Skellefteå på Lördag för att se SAIK spela mot Färjestad. Articbuss buss har resa dit plus sittplats för ENDAST 325:- De är billigt de men är de nån som ska dit och kör bil får gärna höra av sig om det skulle finnas nån plats över. Eller om det är nån som vill följa med i bussen, det är i skrivande stund 28 lediga platser kvar på bussen.
 
 
Har sagt upp mig från jobbet så att den 6 November blir min sista arbetsdag på Sportringen. Kommer byta branch helt denna gång och testa nått annat. Det kommer bli riktigt bra, kommer nog gå i lås ska ni se. Vart jag börjar jobba får ni läsa om i mitt nästa inlägg här :)
 
Nu middag med familjen sedan åka och hadla MASSA götta för Söndagsmys.
 
Dagens Citat/Vits: "Be a voice not an echo"

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Telefonen snodd - Sköna Söndag.....NOT!

Hejsan Hej
 
JAAAAAAAAA mendåså ! Då hade nån snott telfonen min då. Klev upp 04.00 och såg The Mauler fightas mot Daniel Cormier. Tyvärr så förlorade han matchen men får hoppas han kommer igen snart. 
 
Åt en härlig frukost med familjen och grejade på lite här hemma. Sedan efter lunch så skulle jag åka och dra upp lite flottar och lyfta upp hoppet sedan motorveckan. Minns för några år sedan då jag och Marino skulle paddla kanot runt banan som skulle köras i blow up boatrace. När vi kommit till en lite svårare passage så frågade micke om han inte skulle ta telefonen. Men jag ville ha kvar den och vipps så slog vi runt med kanoten och telefonen blev förstörd.
 
Nu hände nästan samma sak idag när jag skulle leka lite sergej bubka och ta mig på flotten som var på väg ut i vattnet. Vipps så gick staven av på mitten och tog mig bokstavligen talat vatten över huvudet. Snabbt upp och tömde fickan på de grejer jag hade med mig. Telefonen var helt torr som tur var dock va ja blöt som attans. La telefonen framme vid rutan, tog snabbt av mig jackan och handskarna som jag kastade in i bagageluckan.  Frös som en liten hund och hade ont i benet. Tänkte då inte var jag lagt telefonen utan ja bara körde iväg. Innan rondellen vid bron så pep mitt aktivitetsarmband att den förlorat kontakten med telefonen och då gick de upp ett ljus !!!!!
 
He***te telefonen! Körde och vände och var tillbaka på några min bara men telefonen var redan borta. Frågade de som var på parkeringen men inte hade de sett nån telefon. Uppträdde lite skumt tycker jag och inte kunde jag spåra den heller. Den var redan avslagen. Får hoppas den kommer fram eftersom mitt körtkort m.m. var på baksidan av telefonen. 
 
Dock tror jag inte den kommer tillbaka eftersom den är avstängd men man kan ju alltid hoppas. Så du din du**j*** som snott den, lämna in den OMG !!!! 
 
Blir att åka till affären, köpa allt gotta som finns och tröstäta ikväll. Hoppas de finns nån bra rulle att se!
 
Dagens Citat/Vits: "Progress is impossible without change, and those who cannot change their minds cannot change anything"

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

RSS 2.0