Skidor - Skotta snö

Hejsan Hej
 
Då hade man gjort årets första skidpass och mest troligt även de sista för i år. Givet hakade silver på och det gick mycket bra. Tog det riktigt lugnt eftersom jag har sträckt mig i benet och vill inte riskera att man åker dit igen å får vänta några veckor till. 
 
 
Ikväll så blir det lugnt, ska inte göra allt för mycket. Blir att skotta gården igen sedan är de ryggläge som gäller i soffan. Skönt att man har står gård så får man lite extra träning :)
 
Dagens Citat/Vits: "If you want to go fast, go alone. If you want to go far, you need a team."

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Julafton - Pepparkakshus - Nyår - Julkalendern - RT45

Hejsan Hej
 
Ja men då ska man skriva några rader igen! 
Massor har hänt som vanligt, ser att der är nästan en månad sedan jag skrev sist. Kanske skulle försöka skriva en gång i veckan i alla fall.
 
Idag så har man jobbat som vanligt, inte varit många timmar ledig denna månad. December är en månad som går snabbast av alla. 
 
Julkalendern är slut för i år och varit mycket roligt att göra denna! Här är en bild från inspelningen av videon. Vi gjorde allt på en kväll, spela in låten, filma videon och skrev om texten lite också. Nästa år (om det blir nån fler år) så ska vi vara ute i lite bättre tid :) 
 
 
Här är lucka Nr 24
 
 
 
Då har man haft julavslutning med RT45 och var mycket trevligt. Här är lite bilder från tävlingen om vem som byggde finast pepparkakshus!
 
 
 
Nicke och Evve var och hälsade på här i Lycksele så blev så att vi spelade Bingolotto vilket inte har hänt på 100år! Blev vinst 100kr och en nyårslott ! Så nu måste man väl spela på nyår också! 
 
 
 
 
Firade julafton hemma i Storuman. Trevligt när hela familjen är samlad, det har inte hänt på MÅNGA år. Detta kort är tagit från utsikten. Är nästan ett måste att man åker upp dit varje gång man är i Storuman
 
 
Familjen samlad på julafton! Ett kort är tagit 1989 och de andra 2014 ! 
 
Nu blire att försöka göra nån nytta sedan ladda för jobb imorgon.  
 
Dagens Citat/Vits: "Life has no remote get up & change it yourself."

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

RSS 2.0