Livet går uppochner

Hejsan hej!

Ja då var de dax för ett inlägg igen, fasen att de ska vara så svårt att skriva lite oftare när de händer så mycket. De som är svårt är ju att komma ihåg allt ju när de är så långt mellan gångerna! Får väl ändå göra ett försök!
Går inte bra för FBK just nu, de har ju bara gått några matcher än men om detta fortsätter så måste man börja bli orolig ju! Fan kan de bara inte spela som jag vet att de kan göra ??? Synd att de fick stryk ikväll :/ Jaja som sagt många matcher kvar! Forza FBK!!!

Idag så när lunchen var slut så satte ja mig i bilen och skulle köra tillbaka till jobbet igen. Då märkte ja att nått var fel, var nämligen så att rutan hade spruckit!! WTF hur fan kunde den ha gjort de?? SATAN! Allt ska då gå åt helvete!

Skulle vara skoj att få reda på hur många ostkrokspåsar man tryck i sig och hur många liter cola som man druckit! haha är nog rätt många skulle jag tro. Får nog lägga om kosten lite om man inte ska hamna i TV på biggest loser! =) Hoppas jag får tillbaka min Iphone 4 snart, klart klarar mig rätt bra med min andra Iphone också men saknar som den!! Längtar tills den nya kommer, då lär man ju köpa den!! :p

Igår så var Lina och hälsa på, hon har nu åkt tillbaka till Umeå idag :( Känns tungt, men de som känns bra är att man kommer ha en vän för livet! Hon är helt sjukt bra på alla sätt å kan lyssna! Best Friend 4-Ever !!

Ikväll så kommer man inte göra allt för mycket, sitter och slökollar på IDOL och gör inte så mycket. Ska ta och diska lite sedan ut med Silver en sväng också! Känns som om livet bara snurrar på nu utan mening. Måste ta och hitta på nått nu alltså, detta går inte annars! Finns så mycket som jag tänker på och så mycket jag vill göra men man måste ju få energi till allt också! Kanske skulle skriva ner allt på en lista så kanske de är lättare att nysta ut allt. Blir att skaffa en ny hobby så man får nått värt att göra! klart de är ju roligt att träna men men finns ju andra saker i livet också!

Finns så många vägar att gå nu så frågan är bara vilket håll man ska åt?? Inte lätt att veta när de är som de är med livet.

Längtar tills de kommer snö, då blir det mycket ljusare och sedan får man åka skidor! Funderar på att köpa en skoter också....skulle vara riktigt skoj. Men de kostar ju en massa cash! Så får väl se hur de blir med de! Måste ju ha mat på bordet också =)

North Korea Party Rock Anthem ft. Kim Jong II

Denna låt är så kung alltså!!!!

Roligt att de är rätt många som läser min blogg, men de skulle vara ännu roligare om NÅN kunde lägga en kommentar i alla fall :P Annars kanske man slutar att skriva!! :p

Dagens Citat/Vits: "If God is watching us, the least we can do is be entertaining"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

xenonljus

Hejsan hej!

Då har man varit i Marinos garage idag och fixat så man har xenonljus i hel & halvljusen. Känns mycket bra att de är gjort, då slipper man ju montera fast nå extralysen på bilen. Måste ta å byta skyltbelysning också! Men de är ju lätt fixat tar inte många minuter de.
De har varit en mycket rolig helg, länge sedan ja skratta så mycket! Finns roliga männniskor! :)

Känns som ja sover åt helvete för lite just nu, vet inte vad jag ska ta mig till. Ligger bara å tänker hela tiden på en massa saker. Ser mycket film också! De som är bra att man ligger å tänker är att man kommer fram massa saker, får en massa ideér också. Man skulle egentligen ta och skriva ner allt man kommer fram till och alla ideér man har om uppfinningar osv. Rätt som de är så blir man stenrik =)

Tror inte de finns så många filmer kvar som ja inte sett, men de är klart de kommer ju nya hela tiden. Sedan finns de ju många serier som är bra. Men men inte så skoj att sitta framför tv:n hela tiden. Tur man har hunden så man är ute och rör på sig!

I veckan så är de bara jobb som gäller, ska också ut å springa så man håller sig i form. Till helgen vette fasen vad man ska hitta på. Snart är ju fotbollen slut på så då finns de som inte mycket att göra om kvällarna. Tur att Elitserien har börjat =)

En låt som ja spelar otroligt mycket nu är denna!


Tänker riktigt mycket på framtiden just nu, finns så många vägar att gå. Frågan är bara vilken väg jag ska ta?? Vem ska kunna tala om de för mig ?? Men den som lever får se hur de blir, de är ju ingen som ska tala om för mig hur ja ska göra, men gärna lite tips. De skadar inte att få höra från andra vad de tycker och tänker. Sedan finns de vissa folk som kan gå å DÖ!!! Finns verkligen vissa personer som inte borde finnas på denna jord !!!!!! satans så dum i hela jävla huvudet !!! Nu ska jag göra nått annat och Jaaaaaa jag ska försöka skriva liiiite oftare!!

Dagens Citat/Vits: "Det spelar ingen roll hur långsamt du går, så länge du inte stannar"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Ledig imorgon

Hejsan hej!

Då har man varit ute i regnet å sprungit en sväng med Silver, var riktigt skönt ute. Dock är väl inte konditionen på topp men de kommer. Får åka mycket skidor i vinter, ska även försöka gymma rätt mycket i vinter. Känns som jag håller på att bli sjuk, inte alls bra.

Så tragiskt att Stefan Liv har dött i en flygolycka --> Läs mer här på Aftonbladet
Har jobbat idag som vanligt men imorgon är man ledig, så skönt alltså. Så de lär ju bli ostkrokar, Cola & film ikväll


Har varit och köpt en hårtork & en plattång idag! Så nu kan man bli snygg i håret! Nu blire att kasta sig i soffan å glo på nå film!



Dagens Citat/Vits: "När man värderar en kvinnas skönhet högre än hennes intelligens är förklaringen att det finns fler dumskallar än blinda på jorden"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"


RSS 2.0