kval

Hejsan hej!

I helgen så har man varit i Umeå och shoppat loss, blev lite kläder sedan ett Xbox 360 slim =) så kommer bli mycket spelkvällar nu, är som skönt när de är så mörkt ute. Var med Silver och drog ut en tand som var söndersparkad. Var ingen liten tand han hade, ska göra ett fint halssmycke av tanden om de går :p

Då var de dax för kval, är riktigt spännande nu! Här är matcherna.

Spelschemat:
Omgång 1
2010-10-03 14:00 IFK Kalix - Sävast AIF
2010-10-03 14:00 Betsele IF - Hedens IF
Omgång 2
2010-10-06 18:00 Hedens IF - IFK Kalix
2010-10-06 20:15 Sävast AIF - Betsele IF
Omgång 3
2010-10-09 13:00 Betsele IF - IFK Kalix
2010-10-09 13:00 Sävast AIF - Hedens IF

De är bara hoppas de går vägen! Bara att börja ladda. Nu ska jag iväg på fotbollsträning sedan blire lite NHL 2011 men boysen!

Skön låt: Houman Sebghati featuring Promoe - Lögner




Dagens Citat/Vits: "Att börja med en inledning är bra, för då vet folk i alla fall att man har börjat."

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Ny Design

Hejsan hej!

Nu är de en ny design på bloggen, blev riktigt nöjd över den och tack Izze! Skönt att de blev vinst över Malå med 2-1 nu blir de spännande i sista omgången! Om vi ska gå upp direkt eller om vi ska kvala. Jaha då var de Söndag igen då! Lite sliten efter 30årsfesten igår. Blev en kanon kväll på alla sätt och vis, god mat, god dryck och rätt sällskap. Har nyss varit och ätit på knuten, sett lite fotboll och nu blire bara att dega ner sig i soffan. Ikväll så är de filmtajm som gäller, självklart blir det ostkrokar och cola =)






Dagens Citat/Vits: "ingen är så fattig att han inte kan hjälpa och ingen är så rik att han inte behöver hjälp"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Val 2010

Hejsan hej!

Alltså VAL 2010, alltid när de är några dagar kvar så kommer all smutskastning, lovar en massa saker som de vet att de inte kan hålla. Varför håller man på och ljuger hela tiden?? Helt sjukt ju, kan man bara inte tala sanning och säga som de är att man inte kommer ha råd till saker och ting. Nej ljug allt de kan och lova massa saker och hoppas folk går på dyngan de sprider. Rösta rätt nu gott folk =)

Skönt att Zlatan fick hänga 2 baljor mot de franska laget Auxerre. Hoppas han fortsätter göra mål, han är riktigt grym alltså. Ska bli roligt att se när Skellefteå och Färjestad möts. Tror att Färjestad kommer vinna, de ser riktigt starka ut. Tror de har stor chans till SM-Guld iår!! Ska försöka åka och se några matcher iår, hoppas "FBK-Gänget" hakar på då!! Roligare när man är flera stycken som åker.

Hitta ett klipp där morfar är ute och plockar bär! Han är fasen STENHÅRD!! ;p



I helgen så ska ja jobba sedan så är de match mot Malå. Kommer spelas på konstgräset på Tannen kl 16.00 så kom dit och hejja!! :) Sedan är de 30års fest, kommer bli mycket mycket roligt!! Vem som fyller år vet nog de flesta redan. Är taggad som attans på denna helg.

Kommer bli mycket filmtittande nu eftersom man har skaffat en projektor! Blev mycket nice ska jag säga, roligt med STOR duk :p Kommer att göra om designen på bloggen lite, när Izze nu får klart den. Tycker de tar lite tid He he he!! Ne nu ska jag sova så jag orkar jobba nått imorgon!!

Se inte detta om du är höjdrädd! Nån som skulle våga klättar högst upp??




Dagens Citat/Vits:
Vet du vem som är psalmbokens bästa narkos-läkare?
- Nej.
- Det är Glenn!
- Vilken Glenn?
- Glenn söver sjö och strand

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Länge Sedan Nu

Hejsan hej!

OjOjOjOj, nu var de 100år sedan man skrev nått här i bloggen. Alltså de har ju hänt hur mycket som helst. Orkar fasen inte skriva allt. Får kanske ta de lite då och då, eller de lär ju bara bli nya saker. Ska försöka skriva oftare här nu, som vanligt kommer de handla om allt möjligt. Kommer bli mycket hockey nu eftersom Elitserien drar igång snart.

Sedan måste ni läsa detta, stämmer ju exakt!!

En professor i filosofi står framför sin klass med några saker framför sig på katedern. När lektionen börjar lyfter han, utan att säga något, fram en stor och tom syltburk, och fyller den med golfbollar. Han frågar sedan studenterna om burken är full. De nickar jakande. Så plockar professorn upp en låda med små färgade kulor och häller dem i burken. Han skakar burken lätt och kulorna finner vägen till hålrummen mellan golfbollarna. Igen frågar han studenterna om burken är full. De nickar jakande igen. Professorn tar då upp en påse med sand och häller den i burken. Självklart fyller sanden hålrummen mellan golfbollar och kulor. Återigen frågar han studenterna om burken är full och studenterna svarar med ett rungande JA. Professorn plockar då fram en stor burk öl från under katedern och häller hela innehållet i burken, vilket effektivt fyller upp hålrummen mellan sandkornen. Studenterna börjar nu skratta.

Nu, säger professorn när skrattet lagt sig, ponera att denna burk representerar ditt liv. Golfbollarna är de viktiga sakerna i livet, din familj, dina barn, din hälsa, dina vänner, dina favoritsysselsättningar, saker som om allt annat försvann, och bara de sakerna återstod, så skulle ditt liv fortsatt vara fullständigt.

De små kulorna representerar de andra sakerna som betyder något, ditt jobb, din bil, ditt hus. Sanden är allt annat, de små sakerna.

Om du först häller sanden i syltburken, fortsatte professorn, blir det ingen plats till golfbollarna och småkulorna. Det samma gäller i livet. Om du spenderar för mycket tid och energi på de små sakerna, får du aldrig plats till de sakerna som är viktigast för dig. Koncentrera dig på de saker som är viktigast i ditt liv. Lek med barnen, ta dig tid till motion, bjud ut din kära på middag, spela 18 hål till. Det blir alltid tid kvar till att städa huset och kasta soporna. Ta hand om golfbollarna först, det som verkligen betyder något.

Prioritera. Resten är bara sand.

En av studenterna sträckte upp handen och undrade vad ölet representerade. Professorn log. Jag är glad att du ställde den frågan. Det visar bara att hur fulländat ditt liv än kan verka, finns det alltid plats till en stor öl!

Dagens Citat/Vits: "Jag har tappat min fönsterskrapa, den är puts väck"

Lägger in låten som jag gjort för er som inte hört den =) Sedan behöver ni inte klaga på min sångröst för jag vet att jag inte kan "sjunga" :) hehe!
En remix på denna låt är på G, hoppas de bara blir klar snart. Sedan så skulle jag vilja göra en musikvideo till låten också, får se när man får tid till de :P

Dj Yocke feat IceMan & Nathlie - Storuman




Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

RSS 2.0