Färjestad - K4 Discovery - Skarven - Matkassen

Hejsan Hej! 
 
Som vanligt är man nästan alltid fullbokad när man är ledig. Varit i övik på tråkigheter och även hälsat på familjen Forsman. Martina åkte med oss hem och hjälpte till. Har lagt lite golv i kåken och städat till lite! Har verkligen legat på latsidan nu ett tag. Men det är nära nu att få ta sig ett dopp i bubbelkoppen på den nybyggda toan. 
 
Juni när hon åkte spark första gången!
 
 
Hon tycker även om att åka pulka!!
 
 
Varit och spanat in stugan i Skarven, hoppas det finns tid och ork att fixa till den så att de går börja va där. Många minnen därifrån. Annars så finns det planer på att kasta upp en ny stuga där !!! :)
 
 
När man är i Storuman så måste man upp till utsikten och ta ett kort, annars har man inte varit där :p
 
 
När vi var i övik så var det givet att se mitt kära Färjestad spela. Skönt att de blev en vinst också. Platserna vi hade var kanon, skulle eventuellt suttit lite högre upp. 
 
 
 
 Juni är glad eftersom hon fått nya skor !!
 
 
Även hunnit vara på skotercafé, eftersom skotern är såld så blev de bil dit. Blir att investera i en skoter och pulka i framtiden men först göra klart i kåken. Tror Juni ska få en sån här också när hon blir lite större :)
 
 
Alltså så skönt med matkassen, veta vad man ska äta och vilken dag! Helt perfekt att slippa tänka på vad man ska äta. Gott är de och mycket mat! 
 
 
 Här är lite gamla bilder från Storuman
 
 
Gjorde lumpen på K4 i Arvidsjaur och när vi låg inne så var Discovery där och gjorde en liten film. Denna finns att se här ----> https://www.youtube.com/watch?v=YOgWNF2UFOQ  Jag finns med i filmen om de nu är någon som känner igen mig =)
 
Dagens Citat/Vits: "When you learn how much you're worth, you'll stop giving people discounts."

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

RSS 2.0