Föräldraledig - Nintendo - SM-Slutspel - Badrummet - Bytardagarna

Hejsan Hej!
 
Ja dagarna bara flyger iväg när man är föräldraledig, man hinner ändå pyssla på lite här hemma när Juni sussar sött i barnvagnen. Rikigt skönt äre att få vara hemma med hon, är inte allt för länge kvar nu innan nr 2 kommer. Nämligen bara 68 dagar kvar ! 
 
Har tagit tag i mitt samlande igen på tv-spel ! Har två st nes konsoller nerpackade och idagarna har det tillkommit ett Sega och en PS2. Är dock mest bara nes 8-bits spel som kommer inhandlas och som kommer få en fin plats i hyllan. Så är de någon som har det liggandes så får ni gärna höra av er.
 
Sitter och ser hockeyn mellan Skellefteå och Växjö. Olidligt spännande, trots man är Färjestadare så hoppas man såklart att Skellefteå tar hem detta. 
 
Badrummet är nu "klart" så här kommer de en före och efterbild.
 
 
 
Har varit i Lycksbäcken och fikat lite, strålande väder.
 
 
Var även en sväng på bytardagarna där de var massor av folk. Fynda inget men blev ändå några plagg som följde med hem. Mycket bra att kläderna inte slängs bort utan att de kommer till användning för andra.
 
Juni springer för fullt med sin gåvagn. Tror inte de är allt för länge kvar innan hon kommer kunna gå själv. Balansen är inte den bästa men några staplande steg kan hon ta själv. 
 
 
Hon är då lik sin far i alla fall :)
 
 
Nu blir det att fortsätta se ishockeyn! just nu SKE - VLH 1-1
 
Dagens Citat/Vits: "If you realized how powerful your thoughts are, you would never think a negative thought"

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

RSS 2.0