OS-Guld till Storuman

Tjaba!

Jaha då har de landat ett OS-Guld i Storuman! Mycket mycket starkt jobbat Björn Ferry! Hoppas nu bara att när du landar i Storuman att de kommer vara massor av folk som kommer ta emot dig. Jag kommer då vara på plats de kan du lita på! Nu är man verkligen en Stolt Storumanbo!! GRATTIS BJÖRN! Nu är de bara att hoppas att de andra svenskarna tar några medaljer också. Hoppas verkligen på Emil Jönsson och hoppas Anja mår bra efter hennes krasch. Nu startar ju hockeyn Sverige - Tyskland inatt kl 01.30 de ska väl inte vara så svår match, får se om man orkar se matchen eftersom man ska upp halv 6, flyget går ju halv 10 från Umeå ner till STHLM.



Just nu så håller jag på att tvätta lite, åker till Stockholm imorgon och ska vara där tills på Lördag. Ska åka ner på Modemässa, kommer bli mycket roligt att åka ner. Hoppas bara att man får med allt så man inte glömmer nått. Jag är verkligen dålig på att packa, brukar ofta ta med mig för mycket saker men nästan alltid så är de nått man glömt.

Måste nu skicka iväg datorn på lagning IGEN! Fy fan så less jag blir!!!! Så kommer nog inte uppdatera bloggen på ett tag! Men de får ni leva med :p

Hur går de med gymmet då?? Jo de går riktigt bra, denna vecka har man inte hunnit med så mycket men nästa vecka blire att köra igång lite hårdare. Har haft en mjukstart så kroppen ska hinna vänja sig lite innan man börja med de tyngre vikterna.

Nu får ju ni ta hem betselelåten och lyssna på ---> Betsele - AMP

Mycket bra låt!! Iyaz - Replay



Dagens Citat: "Lär av andras misstag för du kan inte leva tillräckligt länge för att själv hinna begå dem alla"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Livet på en pinne


Tjaba!

Tycker om livet men de är ju synd att de ska gå så fort bara!! Vad är meningen med livet? Eller har livet någon mening? Måste existensen ha någon poäng eller ett ändamål? Oavsett, hur lycklig man än anser sig vara, har människan alltid undrat om livet har en mening. Måste då livet ha nån mening?? Tycker man kan säga
- Vad vill jag med mitt liv?? Sedan är de bara att gå sin egen väg och göra kloka beslut på resans gång!!

Då var denna dag över då, har bara jobbat idag sedan så ikväll så har man sett Avatar. Riktigt bra film måste jag säga. Blev inge gym idag men får ta igen de imorgon. Känner mig riktigt peppad på att gymma just nu, är roligt att få träna när man själv har tid och ork. Igår när man var på gymmet så släcks lyset kl 22 men de gick bra att gymma när de var mörkt också :p

Funderar på om man ska åka till Övik den 27 Feb och se när MoDo får däng av FBK!! De skulle vara skoj, när de är så nära att åka dit. Det är ju bara 24 mil så de är ju som runt knuten! :) Kanske skulle ha packat en bil full med FBK supportrar och åkt!! Nån som är på?? Spante?? Henke?? Allan?? =)


Vilken dundervärvning Betsele IF har gjort!! Läs mer här ---> Betsele

Skön låt: Journey - Don't stop believing




Måste ju ta och fixa TiniTuz snart! Har ringt om lokaler idag så får se när de blir. Kommer bli artister denna gång + att de blir blandad musik. Datumet är ju inte spikat men kommer vara ute i god tid.


Coolt, måste ha rätt bra koordination för att fixa detta!!!




De är inte lätt när man inte kan sova men nu blir de nog att gå till snarklådan och försöka sova! Ska bara ut med Silver innan John Blund kommer förbi å kastar grus i ögonen!!

Sedan ni som nu läser denna blogg så är de ju inte olagligt att kommentera!!


Dagens Citat: "Det är bara en sak jag är säker på och det är att det finns mycket lite som man kan vara säker på"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Melodifestivalen

Tjaba!

Ja då var denna helg snart över och man måste börja jobba igen. Har inte gjort allt för mycket, varit på födelsedagskalas hos Peo & Emma. Sedan har man ju jobbat också.

På kvällen så blev de Melodifestivalen alltså vilken dynga! Var ju ingen låt som var bra jag skulle ha skrivit och sjungit bättre efter en låda lappin och försökt spela på en tvärflöjt!! Alltså vad ä de här!!! Den enda som rockade på Melodifestivalen var ju Dolph, alltså så där ska en slipsten dras!! Han är ju KUNG!!

Hörde att de var AS lite folk ute på hotellet igår, kanske beror på att "nattklubben" är som en ombyggd konferenslokal. Tycker de är en riktigt tråkig lokal och att de borde sattsa mer lite tema fester! Tycker de är dax att fixa en riktig nattklubb i Lycksele, de är ju nog mycket folk som bor här så de skulle lätt funka. Alla är ju så less på att gå på hotellet men alla går dit för de finns ju inte nått annat val.

Tror de är dax för TiniTuz snart så att folket får de roligt nån helg i alla fall =) Denna gång på TiniTuz kommer de att bli framträdande av nån artist och de kommer även bli mer blandad musik och inte bara trance utan även RnB m.m. Måste ju bara hitta ett bra datum och en bra lokal så är de bara att sätta ingång.

Idag så händer de inte så mycket ska diska, städa och gymma. Blir att vara ute med Silver också, han har ju varit borta över en vecka. Sedan får man se vad som händer. Lär ju bli filmtajm sedan ikväll med ostkrokar & Coca Cola =)

Måste fasen åka till Amsterdam den 3 Juli för att gå på Sensation White!! Var ju där 2006 så tycker de är dax och åka dit och uppleva de igen. Är de mäktigaste jag gjort i hela mitt liv, går inte att breskriva känslan när man är där på Amsterdam Arena! Kolla in videon och njut!!! In Trance We Trust



Neeeee nu blir de att försöka fixa till FL och gör lite musik. Ska även försöka skriva lite texter till musiken vilket inte är de lättaste. Men men de är ju bara att försöka i alla fall.

Dagens Citat: "Måndagar är ett jäkla sätt att använda en sjundedel av sitt liv på"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Pump It Up

Tjaba!!

Igår var man och besikta bilen och de var ju som jag trodde, bromsarna var slut på. Hur visste ja de då?? jo men om man kör Audi och har så mycket hästkrafter under huven så tar ju bromsarna stryk så är de bara :p

Sedan var man och dominerade på träningen också! Blått körde över allt, mycket skön seger!! Men inte såg jag till några extralöpningar som de förlorande laget skulle göra!! Skämmes!

Idag så har man varit ledig så de känns mycket bra. Har varit ute och stakat rund Forsdala 5km och de gick riktigt tungt. Är inte i den form som man var förrut, men de är bara att köra på. Kan ju inte bli sämmre i alla fall. Blir att äta halv 5 sedan är de gymmet med Simme G som gäller. Måste ju hinna upp till 80kg!! Öka Öka Öka!!

Detta äter jag när ja tränar, funkade kanon förra gången.




Kollade besökare av denna blogg och de var c:a 250st så tack så mycket att de är nån som läser den. Sedan så har "The Hansson Brothers" försökt bli min Manager tror ja, de kommer med en massa tips, ideér och ska ha en massa cash för de!! OM denna blogg kommer dra in några cash vilket ja tror är helt omöjligt men OM så ska de i alla fall INTE gå till "The Hansson Brothers" :)

Mycket bra låt

Owl City - Fireflies




Dagens Citat: "Den som gifter sig av kärlek, har lustiga nätter och tunga dagar" //Svenskt Ordspråk

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Nytt Utseende av Bloggen

Tjaba!

Ja då har man mixtrat lite med färger och lite former av bloggen. Fick ju skäll av Spante så de var ju bara att ändra utseende. Kommer nog ändra den många gånger till men tycker att den ser rätt clean ut nu med en fin bild över Storuman. Ska finjustera den när jag har mer tid.

Idag så har man varit och besikta bilen. De gick ju riktigt bra, ska bara byta bromsar bak på den så är den i toppskick. Var även på gymmet idag och köpte ett gymkort så nu är de bara att börja lyfta vikter om jag ska hinna upp till 80kg innan den 1 juni. Kommer börja köra på gymmet den 4:e, kommer nog att börja rätt lugnt så man inte får värsta träningsvärken. Vill ju kunna gå på jobbet efter de första dagarna på gymmet. Är ju rätt morgonpigg av mig så kommer bli en hel del pass innan jobbet. Rätt skönt att ha gjort bort de så har man kvällen fri till andra aktiviteter.

Sedan så var de länge sedan jag fick ett roligt MMS, men idag kl 11.40 så kände jag hur de brumma till i fickan. Tog fram mobilen och hade fått en ljudfil från Allan. Säger bara att Rabhi kan slänga sig i väggen när de gäller sångrösten :p Så om Allan nu inte skaffar facebook innan Fredag den 5:e Feb så kommer jag lägga upp den!!
Här är gruppen ni ska joina ---> http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=241529502401&ref=ts

Här är Silver 8v

Silver 8v

In Trance I Trust --> http://endel.planet.ee/

Dagens Citat: "En Kompromiss är konsten att dela en kaka så att alla tror att de fått den största biten" //Winston Churchill

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

BloggStart

Tjaba!!

Jaha då ska man ge sig in i bloggvärlden då. Vad denna blogg ska handla om kommer bli allt mellan himel och jord. Får väl se hur ofta bloggen uppdateras men så fort de händer nått roligt i mitt liv eller nått i världen så kommer de att skrivas några rader. Kommer även komma upp en del bilder som livar upp bloggen lite ;p

I helgen så var de Duvan Cup! Spelade med Du Buu och vi tog hem hela cupen så de kändes rätt skönt. Var 9:e gången Du Buu vann cupen! STORT!!



Ska ju ta upp gymmandet igen så kommer att köpa gymkort i veckan. Har som mål att väga 80kg innan den 1 juni så har 4 månader på mig att uppnå den vikten. Just nu så väger jag 73kg så de fattas alltså 7kg. De borde ju inte vara helt omöjligt eller?? Hur ska detta nu gå till då?? Jo kommer åka skidor så jag får upp lite kondition sedan så kommer jag ligga och pumpa på gymmet. Blir även att äta lite kosttillskott som kreatin, Gainer Pro & Linas goda hemlagade mat för att uppnå mitt mål.

Ska även försöka komma igång att göra musik nu när jag fått igen min dator som varit på lagning. Men den har börjat knasa till sig så måste nog skicka iväg den IGEN! Tredje gången som den åker in på lagning börjar bli rätt less :/ Kan den bara inte funka utan att de ska jävlas!!

Nu blir de att gå och diska sedan slänga ner sig i soffan å känna lugnet. Hör nästan redan att sängen ropar på mig men tar nog ett tag innan John Blund tittar förbi och kastar grus i fejjan!

Dagens Citat: "Det krävs ett helt nytt sätt att tänka för att lösa de problem vi skapat med det gamla sättet att tänka" //Albert Einstein

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

RSS 2.0