Crossfit - Renovera kök

Hejsan Hej
 
Då hade man börjat riva lite lätt i köket, måste ta och sätta fart om de ska hinna bli klart innan midsommar känns de som. Att riva går ju fort sedan ska ju allt skruvas ihop också. 
 
Ikväll så har man kört de 5:e passet Crossfit så nu är de bara ett pass kvar av introduktionspassen. Sedan så får man börja köra varje dag om man så vill. Får väl se hur man ska göra om man ska fortsätta eller om man ska börja köra nån annan träning.  
 
 
Haha denna bild är ju så underbar!
Nu ska jag ta och göra nå fika å glo på nått innan det blir sängen. 
 
Dagens Citat/Vits: "If you want to stand out, don't be different, be outstanding"

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

CrossFit - Renovera - 100års kalas - Storuman

Hejsan Hej
 
I helgen så var man på 100års kalas och de var mycket trevligt. Var broder och Lasse som stod för kalaset, god mat och trevligt sällskap. Kalaset var i Skarven, länge sedan man hängde där. Här är en bild från kvällen! Resten av bilderna håller jag för mig själv =)
 
 
Då var 3:e passet crossfit kört, verkligen skön träning. Roligt när de är så många på passen och att de inte är så utdraget. Köpte en tidning så man får lite mer inspiration att träna, ska också ta och köpa lite tillskott å stoppa i mig så kanske man hinner få nån kropp innan beach 2014 börjar :)
 
 
Nu blire att fika lite sedan lägga sig i sängen och surfa på http://www.minhembio.com ! Måste få lite tips och trix innan man ska börja bygga biorummet. Men som sagt först ska köket bli klart. Måste ju bli klar innan inflyttningesfesten går av stapeln!! 
 
Dagens Citat/Vits: "There is no better mirror than an old friend"

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

RSS 2.0