Helg - Lingon - Chat link - Tävling

Tjeeeeeeena!
 
Ny dag, nytt inlägg ! Det är inte så att det kommer komma ett inlägg varje dag men skriver när jag känner för det eller har något nytt att berätta helt enkelt.
 
Helgen har varit super! Jag har umgåtts med familjen sedan varit ute i skogen och plockat lingon! 
 
Har inskaffat en elgato chat link nu så ska se om jag hinner få till den innan spel ikväll. Det innebär att jag kommer slippa ha igång mina pc högtalare när jag sitter på discord för att höra folket som är med där. Kommer då få ljudet ut i mina lurar istället vilket kommer underlätta sjukt mycket när jag ska spela. Då kommer jag kunna ha betydligt högre speljud så att jag hör vart folk är osv.
 
Det händer mer grejer just nu med streamen, kommer en nyhet närmare helgen som jag hoppas folk kommer uppskatta. Så håll ögonen öppna nu på Fejjan! 
 
Idag är sista dagen för at kunna vinna ett Xbox One Z, PS4 Pro eller ett nintendo switch! Så bli medlem du också idag! Känns roligt att jag ska få ge bort en konsol till nån av mina medlemmar. Länken hittar ni här ---> https://www.facebook.com/AnonymousSwe/posts/598863654156004
 
Efter denna tävling är avgjord så kommer det komma en ny såklart. Dragning är 6:e Sept
 
Nu blire att pyssla lite här hemma innan det blir lite game!
 
Dagens Citat: "Guns dont kill people, lagg does
 
Have it
 
//Jocke

Facebook Gaming - Stream

Tjeeeeeeena!
 
Då vare dax igen att blåsa nytt liv i bloggen. Har haft ett riktigt långt uppehåll nu och känner att det är dags att börja skriva några rader igen.
 
 
Den 1:a April så började jag att streama på allvar, om man nu kan kalla det så. Men tänkte att jag skulle satsa ett år på detta och se hur långt jag kommer nå. Funderade över vilken plattform som skulle vara bäst för mig och även vilken plattform som det är bäst att strema på.
 
Valet blev Facebook gaming till en början, funkade bra och var även lätt att förstå sig på hur man skulle gå tillväga för att komma igång. Fanns bra guider för att komma igång och var engentligen inte något strul alls. Nu använder jag restream.io och streamar ut til många plattformar men kommer mest troligt bara att streama till Twitch och Facebook i framtiden eftersom det är där tittarna hänger. 
 
Programmet som jag använder heter Streamlabs OBS och det har faktiskt funkat riktigt bra, men har även haft problem lite då och då. Tror mest det är handhavande fel och att man har fel inställningar men men tanke på hur många gånger man streamat så har det överlag funkat bra. Har fått min chatlink kabel så hoppas jag hinner fixa till det innan kvällens stream, om jag nu inte får till det så finns alltid youtube :)
 
Här hittar du alla länkar du behöver för att hålla koll på mig och min stream https://streamerlinks.com/Anonymous_Sweden
 
Tänkte inte skriva allt för mycket denna gång utan bara säga att jag är tillbaka bakom tangentbordet. Här kommer det komma upp mycket skriverier om streamen såklart men även om mitt vanliga liv som ni kanske ser i tidigare inlägg. Så blir helt enkelt rätt blandat, som vanligt :)
Nu ska jag umgås med mina kära barn och ta tag i lite hushålls sysslor
 
Dagens Citat: "There is no irl, only afk
 
Have it
 
//Jocke

RSS 2.0