Livet är hårt

Hejsan hej!

Då var man hemma igen, har varit på knuten och sett hockey med Tony. Känns som jag ligger efter med en massa grejer just nu, har massor att göra å känner mig tokstressad!!! Men de är ju som vanligt då med andra ord, måste lära mig att tacka nej till grejer och sedan göra bort alla måsten så fort som möjligt. de ja måste göra i helgen är då och byta till vinterdäcken.....de är INTE gjort än å snön är nog inte så långt borta!!

Var då skönt att Färjestad tog sin 2:a seger vid full tid, hoppas de är på gång nu och fattat att serien har börjat! Men men de verkar ju ha gjort de nu =) Måste ta åka iväg och se FBK några gånger detta år, är ju riktigt skoj att se hockey live !

Håller på att ladda för helgen också! De är nämligen så att UFF ska ha lagfest å de kommer nog bli riktigt nice =)

Nu blire de att städa å diska lite sedan ut med Silver igen också! Sedan lär man väl kasta sig i soffan och bara softa! Imorgon är de jobb som vanligt, jobbar även Lördag vilket också är som vanligt!

Alltså diggar henne stenhårt ---> Janet Devlin - Your song

Dagens Citat/Vits: "Snöflingor är ett av naturens bräckligaste ting, men se bara vad de kan göra när de håller ihop"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Beeafcake

Hejsan hej!

Då var man igång! Var på gymmet för första gången på lääääänge! Riktigt skönt, var där med Wiklund så nu är de bara att köra. Vägde in mig på 75.5kg helt ok, men ska upp till 85kg innan sista Maj så de gäller att ligga i nu. Kan inte slappa allt för många dagar om de ska gå vägen.

Nu är de slut på allt onyttigt och lär inte bli så många fester innan sommaren. Beror på om de är nån VÄRD fest :) Laddar då för Halloween i alla fall, då lär man ska gå ut å svinga några bägare! Man måste då klä ut sig annars får man inte fira Halloween tycker ja :p Får väl se vart de blir men finns ju några fester att gå på! :p

Neeeee nu blire att ta en dusch sedan chilla i soffan ett tag med lite vatten å se nån film.

Love this song!



Dagens Citat/Vits: "När man värderar en kvinnas skönhet högre än hennes intelligens är förklaringen att det finns fler dumskallar än blinda på jorden"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Dax att börja bygga

Hejsan hej!

Ja då var denna helg över också! Har varit en helt ok helg. Varit ute å svinga nå bägare å träffat folk. Men nu är de slut på svingandet av bägare ett tag! För imorgon så ska ja å Wiklund dra igång byggandet! Siktar på 85kg till sista Maj, borde ju inte vara helt omöjligt =) Bara att börja äta nyttigt, skippa ostkrokar & cola flera dagar i veckan så ska de nog gå lite bättre!

SATAN, ett lyse har pajat på bilen! Nu måste man skruva, hoppas de bara är nån kabel som lossnat till xeonlyserna! Att man ska ha sån otur hela tiden, tycker att de mesta går åt pipan just nu!!

Ikväll så har man inte gjort så mycket, ja å markus var på frasses och hämta lite mat sedan såg vi en rulle. Såg Mr Poppers Penguins inte en film som man ser 2ggr, inte alls bra. Ska se en till film ikväll innan man sluter ögonen, hoppas man kan somna tidigt inatt så man får några fler timmars sömn än vanligt.

I veckan så är de jobb som vanligt men också gymma, ska bli roligt att dra igång igen. Alltid skoj att röra på sig, vill ju inte få gubbmage! :) Var ju inte nå speciellt bra väder just nu, men hoppas snön kommer snart så man kan börja åka skidor med Silver.

Skön låt!!!

Neeeeeee nu blire att slita sig från burken å kasta sig i soffan å mysa lite!!

Dagens Citat/Vits: "Behandla inte andra så som du själv skulle vilja bli behandlad. Ni kanske inte har samma smak"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

iPhone 4S

Hejsan hej!

Ja då var nya iPhone 4S avslöjad! Alla har väntat på en ”iphone 5″ länge nu, så vissa blev lite besviken på att den ser likadan ut. Om den däremot fått ett nytt utseende hade den kunnat kallas för iphone 5, och nästan ingen hade klagat, för hårdvarumässigt är skillnaden mellan mobilerna relativt stor. Systemet är iOS 5 (lanseras den 12 Oktober) vilket är mer stabilare än iOS4 m.m Siri verkar riktigt intressant! =)
Ni får läsa mer här ---> iPhone 4S

Alla som klagar om vilken telefon som är bäst osv, ja skiter i de! Gillar man iPhone så köper man en gillar man Nokia så köper man en sån! Precis som med bilar. Jag gillar Audi, du kanske gillar Volvo! I Dont give a fuck! Men iPhone är ändå BÄST :p

Sköööön!


Ikväll så har man varit hos Wiklund å skruva ihop nån möbel å satt upp gardiner! Sedan har man inte gjort så mycket mer! Varit ute med Silver ett par gånger också! Fasen så taggad ja börja bli för att börja gymma! Målet är 85kg till sommarn! Undrar om man når dit?? Blir då inte att bygga på ostkrokar & Cola i alla fall :p


Får väl se vad som händer i helgen, ska jobba i alla fall som vanligt! Sedan kanske de dyker upp nått fränt, vem vet??

Nu ska jag ta och göra nå go fika sedan se nån rulle!

Dagens Citat/Vits: "Det som mest skiljer dumma och kloka åt är att de dumma hela tiden begår samma dumheter medan de kloka alltid hittar på nya"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Marknadshelgen över

Hejsan hej!

Ja då var marknadshelgen över, varit en stressig helg med jobb fre, lör, sön! Nu väntas de 2v jobb utan ledighet! Kommer bli lite småslitigt men de går nog säkert bra! Helgen har varit riktigt bra, blev en 2-dagars! Förfesterna är ju helt klart roligast, skulle fasen sluta gå ut å bara stanna hemma. De är ju där man har sina vänner som man vill umgås med. Går ju lika bra att dansa hemma, de märkte man ju igår när de var "flyktingförläggning" hemma hos mig :p Men de var helt klart roligt, så nästa gång man ska "ut" får de nog bli en hemmafest med nära å kära! Men de är klart, roligt att gå ut å träffa lite annat folk också! Men idioterna kan ju stanna hemma!!!
Ska försöka åka ner till STHLM nån helg å hälsa på Larssan, han verkar ha bra koll på clublivet där nere :p

Sjuk bild detta!!

Ikväll så har man inte gjort så mycket, har städat lite, diskat & plockat undan lite saker. Sedan så lär de ju bli nån film, kanske skulle ta å se Jägarna 2, har hört att den ska vara helt okej. Tråkigt bara att se själv, ingen att prata med. Tur man har Silver i alla fall, men man får som inge svar när man frågar han nått :p

Fasen alltså! Vad håller Färjestad på med?? Detta går bara inte, nu får de fasen skärpa sig! Nog för att de är många matcher kvar men va fan!! Bara att kicka CZARNECKI så kommer de gå mycket bättre! Orkar inte skriva nå mer om hockeyn!!!!! Kommer mer sedan när FBK Tåget börja tuffa uppåt!!

KUNG LÅT som Mr Lindblad tippsa om!


Inte länge kvar nu innan det börjar snöa! Längtar tills den första snön så de blir lite ljusare ute. Så mörkt och trist just nu. Sedan så får man ju börja åka skidor med Silver också! Har rensat bort typ 100 vänner från Facebook å ska väl försöka ta bort typ 400st till, är ju ändå ingen av de som man har som vänner som skriver nått. De vill ju bara snoka å veta vad man gör!! Sedan så lär man gå över helt till Google+ snart också! Är mycket bättre, men de tar nog lite tid innan folket fattar de! Roligt att Wiklund att flyttat till Lycksele, kanske de blir nån ordning på gymmandet! Fasen beach 2012 kommer bli grym!!! =)

Neeeeee nu blire att tända nå ljus, mysa ner sig i soffan å hoppas nån ringer å vill mysa ;p

Dagens Citat/Vits: "Man behöver inte alltid visa sig från sin bästa sida - är den tillräckligt bra så lyser den igenom"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

RSS 2.0