Semesterplaner

Hejsan Hej

Ja då vare dax igen att plita ner några rader. Sitter hemma å ugglar lite å mixtrar med telefonen, lyssnar på soft musik å bara må. Känns nästan som man håller på att bli en ermit ju, måste ta mig ut fler kvällar och hälsa på folk. Sedan kan man ju bjudan in lite vänner också, de är alltid trevligt att surra lite om allt möjligt.

Nu känns de som en liten mini-semester är bokad nämligen


Blir en fin Roadtrip med Linus, Johan & Tobbe, blir även ett besök på Liseberg som de ser ut! Inga dåliga artister som kliver upp på scenen i Arvika. Billigt var de också, 595:- för 3-dagars pass, SJUKT billigt ju. Bara att hoppas att resan blir av men ser då ut som de =) Bara att börja planera rutten ner och hem! Längtar redan till avfärd.

Får väl se vad man tar sig för sedan ikväll, blir att diska som vanligt sedan är de ju inte omöjligt att de blir att se en film också. Ska ut en sväng med Silver, så han får röra på köttet lite. Hoppas nu alla i RT & LC har en riktigt trevlig helg i Borgholm, skulle tro att de kommer hem med ett leende på läpparna! =)

Har även börjat planera att köra "Halv 8 hos mig" skulle vara riktigt roligt att köra de en gång i veckan ett tag framöver. Får väl se när hur var och vilka de blir! Nu blire att mixtra vidare med telefonen..........

Dagens Citat "If you catch me smiling like a fool tonight, it's most probably because of you"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Sagt Upp Mig

Hejsan hej

Ja då vare dax igen att skriva några rader efter ett låååångt uppehåll. Har hänt rätt mycket under tiden ja inte skrivit ska ja säga er. Har sagt upp mig från Öhmans Kläder och ska börja jobba på Cartesia den 11:e Juni. Har nästan jobbat 6år på Öhmans å trivdes som fisken i vattnet där, skulle aldrig ha slutat om inte detta jobb dök upp.

Sverige vann ju över island med 3-2 ikväll också vilket är skönt.

Idag så har man varit å spikat på mackes hus, kommer bli riktigt nice när de står klart. Går verkligen undan när de sätter upp ett hus. Sedan blev de middag med jobbet på Skogskåtan och nu så hänger man bara hemma å chillar. Blev hur sugen som helst på att köpa en tomt å bygga hus. Måste ta och kolla upp vad de kostar, sedan ta sig en funderare om man ska slå upp en kåk på Furuvik =)

Har hunnit klippa mig också sedan sist jag skrev nått å så här blev de

ikväll så hinner man inte med så mycket mer än att plocka undan lite saker och kanske diska bort lite. Lär väl bli att se en film om int annat. Ska också börja planera semestern lite. Kommer då bli en RoadTrip med Linkan, Johan & Tobbe om nu inte nån av de bangar =) Kommer bli en riktigt rolig resa, sedan kanske de blir en tripp till lägenheten i Spanien också. Får väl se hur mycket man hinner med, men om man planerar så hinner man mer sägs de ju.

Varför känns de alltid som man har tusen grejer att göra?? Fattar inte att man aldrig kan känna nån ro i kroppen å bara slappna av nån gång. Men de kommer nog nån gång i framtiden =)

Dagens Citat "If we were never sad, never tested, never uncomfortable we would never be motivated to change"

Have it


"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

RSS 2.0