Hemavan V12

Hejsan hej
 
Pass Nr 25 & 26 av 100
 
2 pass till gjorda, ligger liiiite efter nu men de tar ja snart igen. Har gått och blivit lite halvsjuk så står över träningen ikväll. Kan vara bra att få vila lite också nån gång, blir väl kanske en promenix ikväll istället med Silver.
 
Färjestad torksa ju mot MoDo igår och de var väl inte så bra, men de var nog inte heller nån som trodde att de skulle bli 4-0 i matcher! Tror de vinner nu imorgon på hemmaplan, de ville väl ha lite extra cash i kassa antar jag =)
 
Hur går de med träningen då, jo men de går framåt. Lyfter tyngre vikter än ja börja i alla fall och kroppen känns bra. Det är bara axeln som spökar men de funkar då i alla fall att träna, får väl ta nån tid i sommar och kolla upp de så att man slipper ha "ont".
 
 
Ska försöka rigga kameran så man kan få ett före och efterkort nu när man börjat träna som man se om de händer nått med kroppen. Kan vara roligt att se och inte bara kolla på vågen.
 
 
Händer annars då?? Har varit på husvisning nyss och huset väl väl helt ok, men dock väldigt mycket att göra på de. Ska ta mig en funderare hur man ska göra. Skulle vara riktigt skoj med ett hus alltså så man får göra som man vill med det. Dock blir de en aningen dyrare än att bo i lägenhet men de får man ju ta. Hade varit lite lättare om man är två men men får väl se vad som händer.
 
Ikväll så ska jag inte göra många knop, blir att diska undan lite sedan bara slöa i soffan till nån film. Ska planera lite inför helgen också då man ska åka upp till Hemavan med RT-gänget. Kommer bli Awesome alltså, längtar redan tills bilen går upp mot fjälls. Ska se till att GoPro kameran är med denna gång också! Blev fina bilder och filmer från den :)
 
Nu ska jag ta och laga lite mat sedan börja göra nått åt lägenheten! Vi hörs och ses gott folk !
 
WHY?? 
 
Dagens Citat/Vits: "Be proud, but never satisfied"
 
Have it

 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"


Stockholm & Gym

Hejsan hej
 
 
Pass Nr 23 & 24 av 100
 
Då hade man varit å jonglerat med lite vikter igen. Eric & Johan var också med denna gång. Bra armpass denna gång. Passet som jag körde innan var med Linus, då blev det löpbandet, kan säga att jag inte är i form när de gäller min kondition i alla fall. Blir nog nått löppass varje vecka så man får upp flåset OM man nu ska kicka nå boll i sommar. Imorgon blir det gym på hotellet i Kista så får inte glömma att packa ner gymkläderna.
 
 
Ska förtsätta packa nu för imorgon åker jag till Stockholm och ska på mässa i Kista. Kommer bli hur roligt som helst. Mässan jag sak på heter Online Marketing & E-Handel, ävem rapparen Petter kommer vara där och föreläsa lite om han artiskariär och hur han har marknadsförtsig + hur viktigt sociala medier är.
 
Imorgon så drar ju slutspelet igång så det är bara hoppas att Färjestad går hela vägen iår! Får väl hoppas att de blir så men som vanligt är det hur tufft som helst. Blir det GULD så får man väl ta och åka ner till Karlsstad denna gång och fira lite =)
 
 
 
Borde egentligen lägga upp en "före" bild på mig sedan en "efter" bild så man får se efter 100 pass om det hänt nått med kroppen. Har ju kört lite mer än 3v nu men de gör ju kanske inte så mycket. Huvudsaken man mår bra och är nöjd med sin kropp så spelar de inte nån roll hur man ser ut.
 
Nu lite fika och film innan man ska skalla kudden i snarklådan! 

Dagens Citat/Vits: "I Don´t Push Deadlines, I Push My Limits"
 
Have it

 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"


Snart helg

Hejsan hej
 
Pass Nr 21 & 22 av 100
 
2 pass till gjorda! Var ett bra armpass ikväll med Johan "hulken" Karlsson. Kommer nog kännas i armarna imorgon. Men de är de lätt värt, känns de inget har man tagit i för lite. Ikväll blir det att dra och se en film kl 9 sedan så hem och softa lite. Har fått besök idag av broderns son Linus och hans tjej Emma, å imorgon kommer brorsans dotter Emelie hit också så kommer bli fullt i lägenheten. 
 
 
Helgen närmar sig med stormsteg och har nästan inga planer vilket känns rätt skönt. Blir att se skotertävling eller armbrytning i alla fall. Kanske ska vara funktionär på Lördag om jag har tid, blir det inte de så kommer det att bli en sväng på skotern. Ska vara bra väder så känns som de kommer bli lite korvgrillning och sitta i snön å ba må.
 
Imorgon så blir det att städa lägenheten så att man får det fint så att man mår lite bättre. Blir även kanske att tvätta lite kläder så man kan vara fin när man åker till sthlm nästa vecka. Ska dit på mässa, alltid lika skoj att åka iväg och träffa kunder både nya och gamla. 
 
Har funderingar på att sälja bilen också, får se hur det blir. Är som sugen på nån nyare bil, blir förstås att köpa en Audi :) Men som sagt får se hur det blir, är ju som nöjd med bilen, nyss besikta den och servat den.
 
Neeeeeee nu in i duschen sedan iväg.
 
Dagens Citat/Vits: "I´m gonna make the rest of my life, the best of my life"
 
Have it

 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"


Gym, Hockey & Filmkväll

Hejsan hej
 
Pass Nr 20 av 100

Blev ett bra bröstpass idag med Tobbe och Johan. Körde även lite annat, fi fan så skoj det börjar bli med träningen alltså. Bara att ligga i som man är redo för beach 2013 !! Nästa vecka blir det att börja trycka i sig lite pulver tror jag närmare bestämt. Är dax nu när man börjat kör lite hårdare. Blir lite kreatin sedan nå Whey tror jag! Skönt att man börjat äta betydligt nyttigare också, nu är det bara sömnen man måste ta tag i så blir detta nog bra.
 
 
Har nyss kommit hem och ska ta och fixa lite i lägenheten innan det blir dax att se nån rulle och äta nå torke renkötte. Får väl se vad det blir för film, ska kolla om det är nån som har nån bra film att rekomendera. Blir även en promenix med hundarna senare.
 
 
Fan så bra att Färjestad knep 2:a platsen!!
 
Så här spelas de första slutspelsmatcherna, Kanske skulle ta och tippa hur det går! :) 
SAIK - Brynäs          4-1
Färjestad - MoDo     4-1
Luleå - Frölunda       4-3
Hv71 - Linköping      4-2
 
Alltså bara favvo segrar :p
 
Färjestad spelar så här
Tisdag 12/3 19.00 (H)
Torsdag 14/3 19.00 (B)
Lördag 16/3 16.00 (H)
Måndag 18/3 19.00 (B)
 
 
Låtar som spelas rätt mycket nu
1. Nom De Strip – Big Knobbler - Original Mix
2. Zara Larsson – Uncover
3. Steve Aoki – Ladi Dadi - Tommy Trash Remix Instrumental
4. The Script – Hall of Fame
5. Avicii – I Could Be The One [Avicii vs Nicky Romero] - Nicktim - Radio Edit

Dagens Citat/Vits: "Pain is temporary. Quitting lasts forever"
 

Have it

 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"


Helgen över

Hejsan hej
 
Pass Nr 18 & 19 av 100
 
Bara att tuffa på, rätt så skönt att gå direkt efter jobbet och göra bort träningen. Den enda nackdelen är ju att man hinner bli så hungrig innan man är hemma. Därför måste man ta och äta lite bättre mellanmål på jobbet. Synd bara att det ska vara så många som tränar. Inte alltid så skoj att behöva vänta på nån maskin eller 40kg hantlarna när man ska köra :)
 
Då var lyckselemarknaden över för denna gång, roligt att det är mycket folk i farten och att man träffar mycket folk. Synd att de ska gå så himla snabbt bara. Helgen som kommer får man hoppas på bra väder så man kan ta skotern och åka ut å grilla nå körven.
 
Gissa vem som kommer köpa denna --> Läs mer  :) Den kommer nog bli hur grym som helst!!
 
Skönt att jag inte har några mer MÅSTEN att göra ikväll. De är väl att ta hand om lite tvätt men annars har jag gjort bort de mesta. Ska ut med hundarna en liten sväng också men det blir sedan ikväll/inatt.
 
Varit en spännande dag på jobbet och kommer bli ännu roligare imorgon. Nästa vecka så ska man ner till Stockholm på mässa. Kommer bli riktigt roligt, är alltid skoj att vara ute och träffa kunder. Sedan är man rätt så taggad inför V12 också =)
 
Ne ta sig i kragen å göra nått nu!!
  
Dagens Citat/Vits: "The difference between want and need is self control"
 

Have it

 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"


RSS 2.0