Hemavan V12

Hejsan hej
 
Pass Nr 25 & 26 av 100
 
2 pass till gjorda, ligger liiiite efter nu men de tar ja snart igen. Har gått och blivit lite halvsjuk så står över träningen ikväll. Kan vara bra att få vila lite också nån gång, blir väl kanske en promenix ikväll istället med Silver.
 
Färjestad torksa ju mot MoDo igår och de var väl inte så bra, men de var nog inte heller nån som trodde att de skulle bli 4-0 i matcher! Tror de vinner nu imorgon på hemmaplan, de ville väl ha lite extra cash i kassa antar jag =)
 
Hur går de med träningen då, jo men de går framåt. Lyfter tyngre vikter än ja börja i alla fall och kroppen känns bra. Det är bara axeln som spökar men de funkar då i alla fall att träna, får väl ta nån tid i sommar och kolla upp de så att man slipper ha "ont".
 
 
Ska försöka rigga kameran så man kan få ett före och efterkort nu när man börjat träna som man se om de händer nått med kroppen. Kan vara roligt att se och inte bara kolla på vågen.
 
 
Händer annars då?? Har varit på husvisning nyss och huset väl väl helt ok, men dock väldigt mycket att göra på de. Ska ta mig en funderare hur man ska göra. Skulle vara riktigt skoj med ett hus alltså så man får göra som man vill med det. Dock blir de en aningen dyrare än att bo i lägenhet men de får man ju ta. Hade varit lite lättare om man är två men men får väl se vad som händer.
 
Ikväll så ska jag inte göra många knop, blir att diska undan lite sedan bara slöa i soffan till nån film. Ska planera lite inför helgen också då man ska åka upp till Hemavan med RT-gänget. Kommer bli Awesome alltså, längtar redan tills bilen går upp mot fjälls. Ska se till att GoPro kameran är med denna gång också! Blev fina bilder och filmer från den :)
 
Nu ska jag ta och laga lite mat sedan börja göra nått åt lägenheten! Vi hörs och ses gott folk !
 
WHY?? 
 
Dagens Citat/Vits: "Be proud, but never satisfied"
 
Have it

 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0