FBK vs SAIK

Hejsan hej!

Ja då var de klart att de blir Färjestad Skellefteå i SM-Final 2011. De var ändå bra att de blev SAIK i finalen, kommer bli mycket roligare matcher nu. Hade Luleå kommit till final så hade FBK tagit 4 raka vinster!  Kommer bli hårt som attans, nu är jag ju FBK:are men jag tror ändå att de är lite fördel Färjestad. Tror de kommer bli 4-2 i matcher för Färjestad. Hoppas i alla fall de :)

Ikväll så kan man vara uppe sent eftersom jag är ledig imorgon. Känns riktigt skönt att få vila upp sig lite. Börjar bli lite sjuk tror jag. I helgen så blir de nog bara att ta de lugnt. Jag laddar ju för nästa helg =)

Neeee nu ska jag ta och göra nått annat än att sitta här vid datorn och slösurfa! Lägger in en bra låt istället!

Justin Bieber vs. Slipknot - Psychosocial Baby



Dagens Citat/Vits "Det är inte problemen som är problemet, problemet är dom som skapar problemen"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

29:e Mars 2011

Hejsan hej

Ja vad ska man göra en kväll som denna då! Ska väl diska å städa lite sedan lär de ju bli att se en film som vanligt. Ser fram emot nästa helg då man ska ta och åka på äventyr med LH,JK & JME. Tur att man fick ledigt, kommer bli Awesome!

Ser då inte nå sport ikväll, de är ju både SM-slutspelet & Em-kvalet. Spelar inte så stor roll om de blir Skellefteå eller Luleå som går till Final, lika långt att åka nästan för att se Färjestad ta SM-Guld =) Nej men så lätt blir det ju inte men FBK ser starka ut just nu, frågan är ju om de är bra eller dåligt att de får vila så länge. Kanske de tappar matchtempo men men den som lever får se. Ska då försöka ta mig iväg och se minst en match i alla fall.

Grattis Skellefteå till segern ikväll, ser just nu ut som det blir Färjestad & SAIK i finalen. Tror inte Luleå orkar ta 2 raka mot SAIK

The Cataracs - Top Of The World ft. DEV

Dagens Citat/Vits "En klok man skapar fler tillfällen än han finner"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

FBK mot Sm-Guld

Hejsan hej

JA då var de dax igen för ett litet inlägg. Så skönt att Färjestad slog ut AIK i 4 raka matcher. Nu är de SM final som gäller och får väl hoppas att Luleå dänger Skellefteå! För vill inte ha SAIK i final !!

I helgen så har man varit i Joranträsk å kört lite skoter. Var även en sväng in till Storuman. I veckan så har man inte så mycket planerat, blir väl att gymma lite sedan får man se vad de dyker upp nått trevligt förslag. Nu ska jag ta och äta middag, blir hamburgare & cola =) Lite sent att äta nu men men man måste ju "bygga" en stund till innan man ska börja deffa för sommaren!!

Usher Lil Jon Ludacris - Yeah 2011 REMIX


Dagens Citat/Vits "Den som står stadigt med båda fötterna på jorden, tar sig aldrig framåt"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

skoterkortet

Hejsan hej!

Ja då har man tagit skoterkortet, så skönt....nu slipper man vara orolig att polisen ska ta en =) Nu måste man ju bara köpa en skoter sedan he sig ut åt köra. Blir väl kanske att hyra en till påsk om jag inte hunnit köpa en.

Ikväll så har man varit på knuten och sett hockeyn! Skön.....t att Färjestad återigen visade klass och pissa på AIK! Blev 4-2. Skellefteå hade en tung förlust när Luleå vann efter 11.15 in i förlängningen. Blev 4-3 den matchen.

Ser mycket bra ut för Färjestad nu när de har 13 raka vinster mot AIK, de börjar komma igång nu och hoppas de håller i sig i finalen, OM nu de tar sig dit. Men de ska mycket till om AIK ska lyckas vända detta.

Vargar Är Raptorer - Råttor Äter Skit


Nu blir det att lira lite Black Ops innan man ska hoppa isäng. Är ju en dag imorgon också! Till helgen får man se vad som händer.


Alltså är de nått jag gillar så är de Flashmobs! De är så kung! Lägger upp en svenskfilm här! Men kolla youtube för fler, bara att söka på flashmob


Dagens Citat/Vits "Det är inte nödvändigt att vara lycklig för att skapa lycka."

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

skön seger

Hejsan hej!

Ja då var 1:a semifinalen över då! Färjestad vann över AIK men 2-1 och SAIK förlorade efter förlängning mot Luleå med 4-3. På torsdag är de match igen, alltså de är inte bra för hjärtat när man ser matcherna. Sitter som på nålar hela tiden....måste åka ner till Karlstad och se nån match iår. Förhoppningsvis så ska väl de ta sig till final så då skulle de passa bra att åka ne och se.

Har pluggat lite ikväll men eftersom jag är ledig imorgon så hinner jag ju plugga lite mer innan jag ska skriva prov kl 18. Ska skriva för förarbevis för skoter, lika bra att ta de så man inte åker dit :p

Tycker Magnus Betnér är KUNG! Han säger de alla tänker och tycker! Skulle kunna sitta och höra på han hela dagarna.

Lägger in en riktigt gammal video, men tycker den är kung i alla fall. Börja lära mig spela den när jag var i Norge, måste slita fram min synth igen :) Måste bara göra å skriva mer musik, får bygga upp min ministudio igen =)



Dagens Citat/Vits "Handla inte mot andra som du skulle vilja att de handlade mot dig. Ni har kanske inte samma smak"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"


Äntligen helg

Hejsan hej!

Då var de helg då. Så skönt att få vara ledig nu nån dag innan man ska jobba igen. De som händer ikväll är att vi ska åka och hälsa på Eli & Rebecca i Hedvik. Där blire "go middag" sedan lär de skjutas några hylsor å nån virre skulle jag tro :) Kommer bara känna på friheten ikväll. Längtar ändå redan till söndag då man bara få ligga i soffan å se film å slöa!

LMFAO - Party Rock Anthem ft. Lauren Bennett,GoonRock

PÅ TISDAG SMÄLLER DE!!! saxat från AB

Färjestad–AIK (tisdag 19.00)

11.54: I torsdags fick Färjestadsspelarna träningsledigt – allt för att ladda batterierna inför semifinalspelet.

I dag var samtliga spelare, förutom Christian Berglund, Anton Grundel(sjuk) och Jonas Junland, på is. Berglund och Junland valde istället att nöta på fysen i gymmet.

- Ibland kan det vara bättre att köra ett pass utanför isen. Hade det varit match i dag hade Berglund och Junland spelat, säger tränaren Tommy Samuelsson.

Laget på is körde ett stenhårt pass som varade i 65 minuter. Fokus lades främst spelmoment med mycket intensitet och längre åkningar.

– Det såg riktigt bra ut. Hela laget var piggt och det väldigt positivit att se.Alexander Salák och Cristopher Nihlstorp körde på för fullt. Min förhoppning är att "Torpet" kan spela match på tisdag, om han blir uttagen, säger Samuelsson.

Eftersom varken Berglund eller Junland fanns på is blev femmorna sönderryckta.

Skador: Anton Grundel, sjuk.

Backpar:

Jonas Frögren-Jonas Brodin

Kristofer Berglund-Oscar Klefbom

Martin Sevc-Magnus Nygren

Adam Rundqvist/Erik Thorell-Sanny Lindström

Kedjor:

Per Åslund-Rickard Wallin-Robin Sterner

Patrik Lundh-Dick Axelsson-Mikael Johansson

Marcus Paulsson-Anders Bastiansen-Marius Holtet

Emil Kåberg-Mattias Sjögren-Pelle Prestberg

 

 

Imorgon så får man se vilka som går vidare i matcherna SAIK-LHC & LHF-DIF!


Dagens Citat/Vits "En bra utbildnig är det näst bästa efter en hård mor"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

nice bil

Hejsan hej!
Hittade en bil som jag vill ha, ska kolla om vem som äger den sedan ringa upp och fråga om man får köpa den =)


Ikväll så blir de bara mys, ska äta kex, ost, rökt älghjärta, vindruvor m.m. Imorgon ska man jobba som vanligt sedan blir det nog att kolla lite fotboll på Tannen.

TiniTuz korten är ju trycka och klara så ni som har fått era inbjudningar så är de dax att ta och lösa ut de! Ni får snacka med mig, eric eller peter om de. Kommer bli hur roligt som helst, de lovar jag!!! Blå Kupan kommer gunga!!!

Ska också försöka plugga lite.....ja ni läste rätt PLUGGA!! Eftersom jag ska ta skoterkörkortet =) Får väl se om man ska köpa nån skoter eller om de blir till hösten. Hinner ju inte köra så mycket innan sommaren är här. Men den som lever får se!

Neeee nu ska man ut ve hunna en sväng innan de blir VM i soffpotatis!

Dagens Citat/Vits "Jag kan sammanfatta allt jag har lärt mig om livet i tre ord: Det går vidare"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Snart helg

Hejsan hej!
Ja då är de snart helg, men men jobbar i alla fall Lördag som vanligt. Men men längtar ändå efter att få lite ledigt.
Ja då var ännu en arbetsdag över, skönt att man slutar kl 4 idag! Ikväll så ska man på nå äventyr som jag inte vet vad de är för nått. Ska bli spännande i alla fall. Imorgon så blir de i alla fall att dra på gymmet, måste ju fortsätta bygga för sommaren. Skön i alla fall att Färjestad slog ut Brynäs igår, nu väntar mest troligt AIK i semifinal.

Ni som var inne på http://chatroulette.com/ så vet ni vad de handlar om! Men detta är i alla fall en rolig video från sajten!


Dagens Citat/Vits "Alla djur, utom människan, vet mycket väl att livets huvudsakliga mening är att njuta av det"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Gym & Hockey

Hejsan hej
Ja då var de onsdag då, jobbade 2 timmar sedan fick man gå hem =) Ikväll så ska man en sväng på gymmet innan man ska dra på Knuten och se Färjestad skicka Brynäs åt pipan!!! Ses på knuten då!!!!

Blir inte nått lång inlägg detta men men får skriva mer sedan!!

Lägger in en liten film hur man dansar i indien =)

Dagens Citat/Vits "Alla älskar lyckan, lyckan älskar bara få"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Forza Färjestad

Hejsan hej!

Ja då var måndagen över då! Har varit hunnit med att jobba sedan blev de Knuten, middag å hockey med Simme. Skön att Färjestad vann med 2-1 över Brynäs efter att Wallin lyckades göra 2-1 målet med mindre än 2min kvar av matchen. Nu leder de med 3-1 i matcher och jag hoppas de vinner nu på onsdag så slipper man få så ont i hjärtat. Men de måste då spela betydlig bättre än de gjort hittills annars blir de inget SM-Guld!

Djurgården lyckades vinna över Luleå och där står de 3-1 i matcher till Luleå. Jag tror DIF kommer åka ut på Onsdag eftersom Luleå har hemma nästa match.

Skellefteå lyckades vinna över Linköping efter en målsnål match med 1-0. De står nu 2-2 i matcher och de är bäst att SAIK visar att de ska vara kvar nu när de har hemma match nästa gång.

Imorgon så spelar AIK hemma mot HV71 och kan skicka ut de eftersom de leder med 3-0 i matcher!
Ikväll så ska man ut med hundarna sedan blir det att göra nå gå fika och slänga sig i soffan å se på dumburken!

Imorgon så åker man till Umeå på inköp, ska köpa in lite nya kläder! Sedan ska nog bilen in på verkstaden också så att den går igenom besiktningen. På Torsdag så är man ledig då lär man väl ha fullt upp ändå som vanligt.

Lägger in denna underbara låt!

Dagens Citat/Vits "Du är inte helt värdelös, du kan fortfarande användas som ett dåligt exempel"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Skidor & Grillning

Hejsan hej!

Då har man varit ute och åkt skidor med Lina, Silver & Vilda. Blev lite över en mil idag efter skoterspår å på älven. Stanna och grilla nå bacon å bullens pilsnerkorv. Drack även nå choklad å åt lite kex. Var riktigt skönt ute idag hoppas de kommer fler dagar när de är så fint väder så man sitta ute och lapa lite sol.

Igår så var man på 30års kalas. Blev en kanon kväll på Ansia, satt i badtunnan å drack några kalla :) Vaknade upp och de kändes inte som man varit ute nått. Grattis ännu en gång John!!
De tråkiga som hände igår var ju att Färjestad förlorade i förlängning mot Brynäs, men men bara att glömma de och gå vidare. Står ju 2-1 i matcher till FBK så de ser ju rätt bra ut än så länge. Funderar på att åka ner på Onsdag till Karlstad och se matchen! Skulle vara riktigt skoj, tror jag kan få med mig nån i alla fall =)

Ikvälll så blir att se nån film och ta de lugnt, jobb imorgon som vanlig sedan i veckan blir det att dra på gymmet!! Är inte så länge kvar innan sommaren så nu gäller de bara att ÖKA!!! Vill ju kunna gå utan t-shirt på beachen :p

Skön låt som FN!

Dagens Citat/Vits "Männen regerar världen, kvinnorna regerar männen"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

helg.nu

Hejsan hej!


Ja då var de helg igen, eller nästan i alla fall. Jag jobbar imorgon till kl 2 sedan får man stämpla ut. Varför går de alltid så fort när man är ledig?? Kanske för att de är roligare än att jobba skulle jag tro!

Igår så var man på Knuten och såg Färjestad vinna efter förlängning, riktigt skönt var de. Nu leder de med 2-0 i matcher och har kopplat ett bra grepp. Får hoppas de spelar bättre än nästa match för de spela in bra för 5 öre. Andra perioden var väl helt ok men de måste spela betydlig bättre framöver om de ska bli nå SM-Guld!!

Fasen så hemsk med tsunamivågen som dragit fram över Japans kust, ser ju precis ut som nån Katastroffilm. De är tur att man bor där man bor. Tycker verkligen synd om de som bor där.

Ikväll så blir de att ligga inne och vila upp sig. Ska väl se nån film å bara dega i soffan. Imorgon blire jobb sedan är de lite överaskningar som händer, ska väl sprätt nån hylsa å hitta på lite bus =)


Nu ska jag ge mig på disken å plocka bort lite så att lägenheten inte ser ut som ett soptipp. Nej men så farligt är de inte men de är som skönt att de inte ligger framme så mycket grejer.

Ni som missad denna får väl ta och spana i denna otroligt coola uppträdandet!

Dagens Citat/Vits "Varför kallas det rusningstrafik när ingenting rör på sig??"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Nu kör vi igen....

Hejsan hej!

Då vare dax att börja blogga igen, var ett tag sedan nu. Får se hur länge man orkar skriva denna gång. De som är roligt att skriva om nu är ju träningen och sedan så har ju sm-slutspelet dragit igång. Kommer även lägga upp bilder och länkar till roliga/fräna/otroliga youtube klipp! Färjestad gjorde ju en bra match när man vann över Brynäs med 7-3. Ska även försöka få till bloggen exakt som jag bill ha den, är liiiiite fel på den nu! Men de ska jag försöka fixa till, när ja orkar :p
Idag så har man varit ledig, har hunnit med och städa lite. Har även varit ute å åkt skidor med silver, blev en mil denna gång. Hade fint sällskap med mig, Ante, Zera, Nicke & Nordlund. Åkte till Bocksliden och sedan fika vi där sedan åkte hem.
Måste ju kasta in en bild på min nya tatuering!
Min nya tatuering
Ikväll så så blir de att spela Black Ops å bara ligga i soffan och slöa! Imorgon är de jobb som vanligt sedan ska man försöka att gymma också! Måste komma iform inför Beach 2011 :)
Grym kille detta, kolla även de andra låtarna han gjort!

Dagens Citat/Vits: "

Har du vänner, betrakta dig då som rik"



Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

RSS 2.0