Träning - Tatuering - Norrsken

Hejsan Hej

 

Då kommer de en uppdatering efter ett låååååååångt uppehåll. Kan väl lugnt säga att jag är en periodare när det gäller att skriva här. 

 

Har gjort en ny tatuering vilket är början till en sleeve. Gjorde den hos Ali i Stensele, sjukt imponerad av alla tatueringar som han gnuggat in på huden på folk. Blir att boka upp mer tider där, men väntetiden är låååååång. Här kommer de en bild i alla fall. Den är nygjord så får väl kasta upp en till bild när den läkt klart. Å tack Älsklingen för presenten =)

 

 
Nu har även Jolin börjat på dagis, tur de har varandra så kanske de känns bättre. De verkar då trivas som fisken i vattnet där vilket är bra.
 
 
 Var i Blattnicksele och spelade mot TV-laget. Skoj att få dra på sig fotbollsskorna men hade inte gjort nått om man varit lite mer tränad. Sträckte mig i båda benen så fick kliva av i andra halvlek. Men riktigt skoj och hoppas de kommer fler sånna matcher så och att man får vara med då också.
 
 
Apprå på träning så har jag skaffat gymkort nu på det nya gymmet i stan nämligen Step In. Valde de gymmet eftersom det är i stan och nära jobbet. Har inte hunnit vara där än men premmiären blir till veckan. Har en PT som lagt upp ett 18v schema så nu är det bara att köra på. Hoppas man får vara frisk och att man får vara hel.
 
 
Larsa ringde mig för ett tag sedan och fråga om jag ville följa med och fota norrsken. Har tidigare sagt att han ska slå mig en pling så hakar jag på. Sagt och gjort så drog vi ut och blev riktigt bra bilder. Kommer inte vara sista gången jag följer med om man säger så. Här kommer en bild när jag stod med pannlampa och blickade ut över sjön. Följ larsa på instagram så får ni se fler underbara bilder. @larslarsas
 
 

Nu ska jag fixa lite lunch åt barna så det är klart innan de vaknar. Sedan får man se vad denna regniga dag bjuder för mer skoj.

 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

 

 Dagens Citat/Vits: "Go hard or go home"

 

 Have it


RSS 2.0