100 armhävningar - Oktoberfest - Ny vecka - Marknaden - Betnér - 1 nytt samtal i månaden

Hejsan hej
 
Då vare dax för en ny rolig jobbvecka, träffa nya manniskor och hjälpa till. Är marknaden till helgen så då kommer de vara extra roligt att jobba. Fredag ska jag gå och se Magnus Betnér och sedan lär de väl bli nattklubben en sväng. Brukar som vara "minst" folk ute då så att då går de då röra sig i alla fall. Lördagen så lär man väl hamna där också, får se om man ska se E-type på kvällen. Man har ju sett han några gånger men han är alltid lika bra. Är bra tryck på hans shower!!!
 
Här kommer några bilder från en sjukt rolig Oktoberfest
 
 
 
 
 
 
Har ett litet vad med Lars & Simon att de ska göras 100 armhävningar tills den 1:a december. Funkar då bra än, passar även på att göra lite situps och ryggups medan man ändå håller på. Missar man en dag så blir det 500 extra nästa dag så det är bäst man gör dom!!
 
 
Jag har börjat ringa ett samtal i månaden till folk jag inte pratat med på länge, ibland har det blivit fler. Mycket roligare att få prata istället för att skicka ett sms eller skriva på FB. Tycker alla borde lyfta luren och ringa nån som du inte pratat med på länge. Ännu bättre är de om du kan åka och hälsa på nån.
 
Nu ska ja fasen ta och röja upp i lägenheten sedan laga nå middag också. Sedan får man se om det är nån tid över till nått annat.
 
Dagens Citat/Vits: "Things can be so simple, but people always make it complicated"

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

iOS7 - CoD:Ghost - Betnér

Hejsan hej
 
Då hade Apple släppt iOS7 och har installerat de på alla mina produkter. Förjävla bra det är alltså. Så skönt när allt bara fungerrar hela tiden. Har ALDRIG haft nått strul och allt är så enkelt. Tycker det är så jävla drygt att läsa om alla tester som görs på telefoner bilar osv. Köp för fasen den bil eller telefon du vill ha och är tyst! All smuttskastning hit och dit är bara onödigt. Precis som Xbox One och PS4 ! Köp de som passar dig bäst och njut av dina prylar. Ingen som tvingar dig till nått annat. Jag har förbeställt CoD:Ghost så man får det i brevlådan när det är dax. Det verkar sjukt nice alltså, kommer väl bli några timmar som man spenderar framför tv :) Mycket bra tidsfördriv i alla fall när man inte håller på med nått annat.
 
Fasen vad roligt det är på jobbet, trivs verkligen som fisken i vattnet. Har satt upp den nya skylten på taket idag, blev riktigt bra. Trevligt som fasen att hjälpa folk och surra lite. Roligt att folk fortfarande tror att jag jobbar på Öhmans :p
 
Ikväll så har man som sagt uppdaterat till iOS7 och sedan varit ute med Silver. Har även plockat undan lite i lägenheten som vanligt. Lär väl bli någon rulle sedan och bara chilla.
 
Imorgon väntas det trevligheter med Mwrrr, kommer bli nice. Ska även ta och köpa biljetter till Betnér som kommer hit den 27:e Sept. Längtar som fasen tills dess! Han är så KUNG alltså. 
 
Här har ni ett litet tidsfördriv ni som åker tåg. Skriv ut och ta med!
 
 
 
Dagens Citat/Vits: "If you don't fight for what you want, don't cry for what you lost"

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Kräftskiva - 30årsfest - Ungjävlar

Hejsan hej

Då var ännu en vecka påbörjad, efter en mycket trevlig helg. Fredag så var det kräftaskiva med Retroevent, mycket god mat, trevligt folk och bra musik. Tänk om alla var lika trevliga och snälla på denna jord som de folket man får umgås med. Bra uppstyrt alla !! Tummen upp !!! 



Lördag morgon var de dax att kidnappa Macke som passerat 30bast. Tror han blev lite tagen på sängen när vi klev in lite maskerade och med paintballgevär :) Började morgonen med att spela paintball, själv så filmade jag matcherna och tog lite kort. Alltid trevligt att ha kvar minnen från sin 30års fest så jag tog på mig det! Efter matcherna var slut så var det dax för lunch på Indo café. När ölen var slut och maten åkt ner i magen så drog vi hem till mig på lite förferre innan vi skulle vidare mot Ekorrsele för att några skulle gå höghöjdsbanan och åka STOR gungan!

Här är några bilder från dagen!!!























När vi hade ätit klart starka chips och några hade fått känna på lite höjder så åkte vi vidare till Macke där festen gick vidare, efter mycket skratt och trevligt sällskap styrde vi kosan mot hottan. Där hände de inte allt för mycket utan de sög rätt hårt. Tror det kommer bli mycket hemmafester framöver om det ska vara så dåligt ute. Trevligare att få umgås med nära och kära en hel kväll istället för att hänga i baren och kolla på en tom nattklubb.

Ikväll så krossades ett fönster på skolan, sprang dit nån min sedan och försökte med Silvers hjälp leta åt förövarna med utan resultat. Gick dock inte så långt in i skogen eftersom jag hade polisen i luren och de ville veta hur det såg ut runt plpatsen osv. Att de inte kan ge satan i att förstöra grejer alltså. Hade varit roligt att få tagit de på bar gärning. Nu ska man inte göra så mycket mer ikväll utan blir väl en sväng med jycken innan det blir att se nån rulle. Ska nog försöka skalla kudden rätt tidigt i snarklådan och ta igen lite sömn. 

Dagens Citat/Vits: "The best can't find you, until you put the worst behind you"

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Woodland 2013 - Första dagen på jobbet

Hejsan hej
 
Då var helgen över och sedan hade man gjort första dagen på jobbet. Woodland levererade riktigt hårt alltså, var bra med ös där efter midnatt. Roligt att de blev så mycket folk också. Sedan att de komme en bil från Umeå är stort, KUNG Freddan och EA :) Tyvvär kommer de inte komma nån riktigt film från festen pga vissa omständigheter :) Tur att mwrrr filmade lite med mobilen så ska ta och lägga upp den efter jag fått den. Ska klippa till den lite så att det blir nått i alla fall. Bara att börja planera för nästa evenemang, denna gång blir det inomhus eftersom det börjar krypa ner i graderna nu.
 
Här är lite bilder fårn kvällen - OM de är nån som har nå fler bilder så kan ni ju skicka dom till mig --> [email protected]
 
 
 
 
 
 
Sedan så på söndag så blev det lite mat med Freddan, Ea, Marino & Therese, sitter aldrig fel att äta lite sliskmat dagen efter alltså.
 
 
 
Första dagen på jobbet är nu avklarad och det kändes riktigt bra, tror jag kommer trivas som fisken i vattnet alltså. Skoj att få snacka med folk och hjälpa till. Är mycket man ska ta in på kort tid men bara att försöka lära sig så mycket som möjligt så ska de rulla på sedan. Bara att ladda upp batterierna igen för nästa dag.
 
Ikväll så blir det att göra lite hushållssysslor sedan blir det kanske nån rulle skulle jag tro. Ska även ut med Silver en sväng till så han får springa av sig. Känns bra nu att man kommer få lite bättre rutiner och lite bättre sömn nu när man börjat jobba. 
 
Dagens Citat/Vits: "The happiest people don't have the best of everything, they just make the best of everything"
 
Have it
 
"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Nytt jobb - Middag - Upphittad hund

Hejsan hej
 
Då hade man fått jobb då, ÄNTLIGEN! Jobbet som jag fått är butikschef på Sportringen och känns riktigt bra. Har ju jobbat i butik i många år så det ska väl inte vara nått större problem att fixa de. Jag kommer börja imorgon efter lunch lite lätt sedan drar de igång på Måndag. Så då får ni se till att komma in och säga hej =)
 
Igår så blev man bjuden på middag hos Marino & Therese. Blev både varmrätt och efterrätt! Det var munsfillibabba!!
 
 
 
Det är riktigt trevligt att sitta och äta med goda vänner. Fler som är singel och som lagar mat till sig själv. Bjud in en vän eller två, blir roligare att laga mat då också. Så se till att bjuda in mig nu :p
 
Igår kväll/natt när jag gick hem från M&T så hittade jag en hund som sprang lös. Visste vem ägaren var men dock ingen som öppnade när jag knackade på. Ringde polisen och hörde vad jag skulle göra om de skulle hämta den eller om jag skulle ta hand om den. Det blev så att den fick sova över hos mig med Silver & Vilda vilket gick väldigt bra. Hunden var givetvis lite försiktig i början men sedan var det inga problem.
 
Idag så ska man göra klart alla MÅSTEN så man har klart allt innan man börjar jobba imorgon. Ska snart ut och äta lunch med Sjöberg sedan blir det ut i skogen med hundarna. Ikväll så blir det kanske filmtajm hemma hos mig, får väl se vilken rulle det blir. Måste köpa cola.....tror mitt beroende av cola & ostkrokar börjar sakta krypa tillbaka :) Ska nog förbi Linus en sväng och se llite hockey också. Får helt enkelt se vad kvällen erbjuder.
 
Snart så smäller de!! Snart dax för Woodland 2013 - Be There or Be Square
 
Dagens Citat/Vits: "The past cannot be changed, forgotten, edited, or erased. It can only be accepted"
 
Have it
 
"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

RSS 2.0