Felix Baumgartner

Hejsan hej

 

Då hade man börja på en ny vecka. Dagarna bara flyger iväg, men känns ändå som man bara blir yngre och yngre ändå =) Är nog för att de är så roligt på jobbet att tiden går fort, sedan har man ju helgerna också som de är rätt roligt på!! 

 

I helgen så har man varit i Umeå och härjat lite. Trevligt att träffa lite folk och kunna gå ut å se annat folk än de i Lycksele. Helgen som kommer måste man börja tänka på Halloween kostymen. Om man ska beställa nån så är de dax att göra de nu så man hinner få nån. Roligast vore ju om man kunde sy nått själv, skulle vara bra om man kände nån som var bra på att sminka. Då hade de varit lite roligare men men man får väl göra de bästa av situationen.



Alltså Felix Baumgartner, vilken kille. Skulle vara rätt så nice att hoppa ut därifrån! 39 kilometer upp i luften sedan att man bara har en hastighet på 1 137 km/h är väl inget !! Awesome !! 

  

 

 

Undra hur många gånger jag har spelat detta klipp. Jag SKA dit nästa år, nån som ska me????

 

 

Ikväll så har man inte gjort så mycket, kastat bort lite grejer från lägenheten sedan suttit å ugglat vid datorn. Ska ut och gå en sväng snart. Måste ju röra på fläsket lite. Jag undrar när LyBo ska komma hit till lägenheten och göra om. Tycker de ha tagit lite väl mycket tid att ja ska få nått svar när de ska börja. De ska ju vara klart innan nyår, så de får nog ta och rappa på lite om de ska hinna.

 

Dagens Citat/Vits: "I feel sorry for people who don't drink. When they wake up in the morning, that's as good as they're going to feel all day"

 

Have it

 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"


Länge sedan sist nu......

Hejsan hej!

 

Dax för ett inlägg då! Är inte så duktig på att uppdatera denna blogg men man försöker ju så gott de går. Är en mycket upptagen man så har annat för mig :p Jobbet rullar på och trivs med allt just nu. Snart är de helg och de kommer bli så nice. Nu när man är ledig varje helg känns de som att man är ledig hur länge som helst. Helgen kommer man tillbringa i Umeå, länge sedan man var där och kollade läget. 

 

Riktigt skönt att man fått Spotify i bilen igen, tog ett jävla tag att få den trasiga delen skickad till mig men nu sitter den där den ska. Nån som har en grymt bra Spotifylista?? Har lämnat in bilen på verkstaden imorse, ska llimma om rutan och lacka om bakluckan. Så nu har man verkstadsbilen tills på måndag. Funkar väl de också, men de är ju inte nån Audi så trivs inte så bra i den =)

 

Idag så har man jobbat som vanligt, har även varit å klippt mig. Blev riktigt nöjd, har väl haft denna frilla nån gång tidigare också men men de duger! Ikväll så ska man ut å gå MINST en mil, nu blire att dra igång med träningen på allvar. Detta går inte om man ska våga visa sig på beachen 2013 ! Gymkortet är kirrat så de är bara att ta sig i kragen och sätta igång. BLOD SVETT & TÅRAR

 

Färjestad - Timrå 3-1 Skön vinst av Färjestad ikväll. Får fira de med nå gofika senare.

 

Halloween närmar sig med stormsteg så de är bäst att börja klura på vad man ska klä ut sig till. Nån som har nå tips???

 

Sedan så måste filmen klippas klart till 19.15 hos mig i Lycksele, känns som de är rätt mycket just nu. Men men de är bara roligt att de händer saker hela tiden för då har man ju aldrig tråkigt.

 

Finns ju en låt som spelas hela tiden nu, både av mig och alla andra i världen! Nämligen denna! Detta är docken skön Remix på den !! *Untz Untz Untz*

 

 


Dagens Citat/Vits: "Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind."

 

Have it

 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"


RSS 2.0