Cross - Sotarn - Bröllop

Hejsan Hej!
 
Då har man varit och köpt en cross i Ö-vik. Blev denna skönhet! Yamaha YZ250F ! 
 
 
Blev inte så mycket kört innan det blev mindre kul. Nu får man ta och beställa lite nya delar! Måste ha ihop den innan den 4:e Sept för då blir det att åka till Ö-vik och köra ifrån Nicke lite :)
 
 
Bröllop var vi på i helgen också, ett magisk kväll blev de. Mycket bra sällskap, god mat och bra röj. 
 
 
 
 
Sotarn har varit här idag och provtryckt skorstenen så nu är de bara att smacka in en kamin innan snön faller. Kommer bli gött att få göra upp en brasa så man får känna på govärmen. Frågan är ju vad det blir för kamin och vem som ska få göra de.
 
Nyss kommit hem efter varit hos Safari som står på sommarbete. Blir väl snart att plocka hem havremopeden till stallet igen. Nu ska man crasha i soffan och vara soffpotatis.
 
Dagens Citat/Vits: "I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it.""

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

SEMESTERN SLUT PÅ - KRÄFTSKIVA - STORUMAN -SKARVEN

Hejsan Hej
 
Ja då var de slut på semestern då, imorgon börjar man jobba igen. Känns ändå helt okej men det är ju alltid skönt att vara ledig. Här är lite bilder på när vi var ute och åt lunch i Storuman och självklart så är den obligatoriska storumanbilden med :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi var även och kollade de in det fina biblioteket som finns i Storuman. Har några minnen därifrån när man låg och läste. Juni testade myshörnan som pappa en gång i tiden satt och läste i. 
 
 
Var och kollade på al-Qaida-huset som bara står och förstörs. Synd som attans är de, skulle ha fått köpa denna kåk. Då skulle man ha en fin sommarstuga =)
 
 
Var uppe en sväng till Skarven och hälsade på morbror Kjell. Passade på att kolla ut vart jag ska sätta upp stugan, blir inte nån dålig plats den ska stå på! Morsan och Silver fastnade på denna bild också.
 
 
När man var hemma hos päronen så kollade man igen lite gamla kort också. Det är roligt mer kort men kom ihåg att spara undan de eller framkalla dom OM nu hårddisken skulle pajja eller det brinner inne så var rädd om korten. Det är de enda värdefulla man har i ett hem. Här kommer två fina kort =)
 
 
 
igår så blev vi 12st på kräftskivan, mycket trevligt sällskap och gott vare de. Tycker man träffas för lite och fikar, äter middag eller bara umgås. Blir så mycket trevligare när man är flera stycken.
 
 
Måste även kasta upp denna fina bild på Juni !
 
 
Har varit runt på lite loppisar i helgen men hittade inget speciellt. Köpte ett cross chassi till Nicke i alla fall =)
Kommer nog ha loppis här på gården med några nästa helg, nu till helgen är de bröllop som gäller. 
Nu ska vi försöka ta vara på de sista timmarna innan semeterna är slut på. Ska även besikta bilen imorgon, kommer nog gå åt pipsvängen tror jag! Men men då får man ju reda på vad man ska åtgärda för något. 
 
Dagens Citat/Vits: "You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life."

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Semester - Ö-Vik - IKEA - Nolia - Sotaren - Remington - Listning

Hejsan Hej
 
Då var man inne på sista veckan på semestern. Har bara haft tre veckor men de har varit mycket skönt att "koppla" av lite. Längtar då till jobbet i alla fall så man får lite rutiner i vardagen igen. 
 
Har hunnit med ganska mycket under dessa dagar. Varit på Nolia en sväng och kollat, badrum, kaminer, luftvärmepump m.m. Bra att få lite inspiration inför köpen som kommer i framtiden.
 
Varit en sväng på IKEA och handlat lite grejer också! Hade ju bara bilen men fick in rätt mycket. Vi var nästan tvungen att lämna barnvagnen :) Självklart så blev den goköttbulla där på IKEA! 
 
 
 
Blev några dagar i Övik men lite Geocaching med Sandra, Tilde, Lars, Malin och Johan. Tog bara två stycken men ska börja vara ute och ta lite mer. Träffade på en lite ödla när vi var ute!
 
 
Var ute och letade efter lite vilda djur en natt. Såg en grävling och två harar!
 
 
Sedan har ja sett en av de coolaste bilarna, Sandras fader har denna skönhet! Det är en Bedford från 1958 !
 
 
Juni i shoppartagen!
 
 
Har bokit tid nu för sotaren elller rättare sagt skorstensfejaren. Ska kolla så att skorstenen är tät så att man kan installera en kamin innan snön kommer. Så man kan ligga och mysa vid elden och även kunna höja tempen i kåken lite. Skulle vara gött att få smacka in en luftvärmepump också innan det blir kallt. Får se om tiden räcker till.
 
Var uppe på taket och tog en titt ! Tog en panoramafoto när lix var uppe!
 
 
Fick även skjuta med en Remington 1858 från 1861, alltså en riktigt gammrevolver! Här är en film från när ja sköt och såklart att Sandra panga några skott också!
 
 
 
 
Håller på att göra de sista i Junis rum, sätta TAKLISTER! Inte de lättaste ska ja säga! Måste nog ta hjälp av nån för att klura ut hur jag ska lösa de sista. Blir inte bra på nått sätt alltså! 
 
Dagens Citat/Vits: "A bad attitude is like a flat tire. You aren't going far til you change it."

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

RSS 2.0