sjuk.nu

Hejsan hej!

Ja då var de ett tag sedan man skrev igen. Men de är väl ändå rätt bra att man inte skriver varje dag för de händer ju inte allt för mycket. Har då varit sjuk idag å de känns då inte nå bättre, så lär nog vara hemma imorgon också!

I helgen så har man varit i Umeå, fasen så underbart att sitta på en uteservering knäppa en kall & bara surra. Saknar verkligen de i Lycksele, borde ju smälla upp ett tält på de tråkiga torget!  Tack Tony för de trevliga sällskapet, måste göras om! =) Hoppas de inte tar allt för lång tid tills nästa gång.

Mitt sökande efter bil fortsätter, har inte hittat nån än som riktigt passar in på de jag är ute efter, men är ju som ingen panik precis!! Klarar mig rätt så bra! Måste bara fixa till "hojjen" så då klarar man sig ännu bättre :p

Blir då inget husköp i alla fall, känns som man ska ha lite is i magen så kommer de upp fler och bättre hus!

Lady Gaga gör de igen!

I veckan så är man ju ledig på torsdag, känns bra att man kan få en ledig dag sådär ba! Sedan är de ju lång helg eftersom man är ledig måndag också, de gör ju inte saken sämre. Får hoppas man blir frisk så man kan hitta på nått att göra!

Nu blire lite kvällsfika sedan kanske lite Black Ops =)

Dagens Citat/Vits: "Du gör bara ditt bästa när du försöker förbättra vad du gör"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

1:a Träningen med UFF

Hejsan hej!

Ja då har man gjort första träningen med UFF, gick helt okej. Blev ett riktigt oväder så vi fick springa in och vänta på att de skulle gå över =) Men sedan titta solen fram så de blev kanon väder.

Nu har man varit och kolla på huset, var väl både bra och dåliga saker med de. Men ska sätta mig ner och tänka lite innan man bestämmer sig hur man ska göra! Men kolla då ut var mitt biorum skulle vara =)

I helgen så har man inga planer, men de brukar ju dyka upp nått när man minst anar de! Orkar inte skriva så mycket just nu, får skriva mer efter helgen när de mest troligt hänt en massa roliga saker!
Nu ska jag försöka sova så man är pigg imorgon på jobbet!

Länge sedan man såg denna =)


Dagens Citat/Vits: "Gör det roliga först. Det tråkigare blir mindre tråkigt, när ingenting roligt väntar"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Umgransele, ledig & skoter crash

Hejsan hej!

Då var man äntligen hemma efter en lååååång dag. Först jobb till kl 18 sedan direkt till Umgransele, klippa gräs och städa till inför seriepremiären. Kommer bli skoj att spela på vanligt gräs, är helt annars än att spela på konstgräs.

Shoppa ett par skor idag!!
skor

Ikväll så blir det att vara vaken länge, är ledig imorgon så de känns helt underbart. Ska vara ute med hundarna mycket imorgon, ska kanske ta med mig nå körven, göra upp en eld i skogen & äta lunch ute. Hoppas de blir bra väder bara, inte roligt om de skulle vara samma väder som idag. Får väl även försöka hinna med att städa lite i lägenheten, de behövs alltid.

Sedan så letar man ju bil för mulla muggar, de finns för många alltså! Vet inte än vilken bil de blir. De lutar åt en Audi eller passat i alla fall. Kombi såklart, för har man 2 hundar så måste man ha plats för andra saker också. Jaja klara mig rätt bra utan just nu i alla fall :p

Sedan som sagt är de ju husvisning imorgon, längtar riktigt mycket. Sedan måste jag ta mig för att klippa tinituz filmen, har också gjort om alla super 8 filmer till DVD så där har jag också rätt mycket som ska klippas. Rätt roligt att se när man bara var några år =)

Fy fan alltså! kolla in skoter crashen


Dagens Citat/Vits "Den som vill göra verklighet av sina drömmar måste vara vaken"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Whiskey, Fotboll & Husvisning

Hejsan hej!

Nu vare länge sedan jag skrev igen, får sluta upp och vara så lat!!! Jaja här kommer de i alla fall ett inlägg till.

Ja då var helgen över, haft en riktigt bra helg. Lördag var man i Hedvik å grilla & sänkte några kalla. Blev även nå go whiskey. Var mycket trevligt med go mat, god dryck, trevligt sällskap, roligt pistolskytte =) Melodifestivalen såg man också men de var då inte rätt låt som vann!!!

Söndag så var de seriepremiär för Umgransele, matchen spelades i Vilhelmina mot Vilhelmina såklart. De var inte speciellt bra kan man säga och resultatet säger allt om hur matchen såg ut. Blev vinst med 7-0, fick göra ett mål också så de var rätt skönt, skulle väl hängt nån fler men ska spara mig tills de blir nån viktigare match =)

Ikväll så ska jag montera upp ett iPad väggfäste i köket och i vardagsrummet! Kommer nog bli rätt snyggt tror jag! =) Kommer kanske en bild nästa inlägg hur de blev.

I veckan så är de inte så mycket planerat, imorgon så ska man ut till Umgransele, kratta fotbollsplanen sedan städa till där. Onsdag är de husvisning sedan på kvällen så ska jag & tobbe på bio. Blir att se Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides i 3D så de kommer bli fränt. Åter nu till huset, de är ju inte så stort men väldigt bra läge tycker jag! Huset ser ni här --> Huset Får väl se vilken känsla man får när man kliver in i "huset" men känns de bra lär de kanske bli affär! Skulle vara riktigt skönt med nått eget där man kan slå ut en vägg och göra som man vill.

I helgen så blir de nog rätt så lugnt, kommer nog inte gör allt för mycket. Blir väl att träna lite sedan får man se vad de dyker upp för nått. Brukar ju alltid komma några förslag när helgen närmar sig!! =)

Här kommer en skön låt i alla fall. The Lonley Island feat. Michael Bolton - Jack Sparrow

Dagens Citat/Vits "Varje man är herre i sitt eget hus, tills gästerna har gått"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

RSS 2.0