sjuk.nu

Hejsan hej!

Ja då var de ett tag sedan man skrev igen. Men de är väl ändå rätt bra att man inte skriver varje dag för de händer ju inte allt för mycket. Har då varit sjuk idag å de känns då inte nå bättre, så lär nog vara hemma imorgon också!

I helgen så har man varit i Umeå, fasen så underbart att sitta på en uteservering knäppa en kall & bara surra. Saknar verkligen de i Lycksele, borde ju smälla upp ett tält på de tråkiga torget!  Tack Tony för de trevliga sällskapet, måste göras om! =) Hoppas de inte tar allt för lång tid tills nästa gång.

Mitt sökande efter bil fortsätter, har inte hittat nån än som riktigt passar in på de jag är ute efter, men är ju som ingen panik precis!! Klarar mig rätt så bra! Måste bara fixa till "hojjen" så då klarar man sig ännu bättre :p

Blir då inget husköp i alla fall, känns som man ska ha lite is i magen så kommer de upp fler och bättre hus!

Lady Gaga gör de igen!

I veckan så är man ju ledig på torsdag, känns bra att man kan få en ledig dag sådär ba! Sedan är de ju lång helg eftersom man är ledig måndag också, de gör ju inte saken sämre. Får hoppas man blir frisk så man kan hitta på nått att göra!

Nu blire lite kvällsfika sedan kanske lite Black Ops =)

Dagens Citat/Vits: "Du gör bara ditt bästa när du försöker förbättra vad du gör"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0