Julhandel - Skyltsöndag - Modevisning - Julkalendern

Hejsan Hej
 
Tänk på detta nu, inte bara under Julhandeln utan varje gång när ni handlar!
 
Det börjar närma sig julhandel, en hektisk period på mitt arbete.

Stora varuleveranser, långa arbetspass i en proppfull butik, alltid med ett glatt leende för att uppfylla alla trevliga, belåtna kunders önskemål, eller? Det sistnämnda är dessvärre långt ifrån sanningen.

 

Handen på hjärtat, hur beter du dig när du handlar? Hade du betett dig på samma sätt om det var din syster, vän eller någon annan närstående som arbetade där? I dag behandlas butikspersonal inte sällan utan någon som helst respekt, förståelse eller vänlighet inför att vi faktiskt bara befinner oss på vårt arbete.

 

Några saker att tänka på inför kommande veckor:

 

Har du någon fundering eller önskemål? Fråga gärna i vänlig eller åtminstone neutral ton, vissla eller skrik inte på oss, föro­lämpningar och andra otrevligheter leder ingenvart.

 

Har du haft en dålig dag, är stressad? Det händer mig också, men det ursäktar inte ett dåligt uppförande. Förstör inte någon annans dag enbart bara för att ditt ärende inte gick precis så som du önskat. Dina krav och föreställningar är inte alltid anpassade efter våra arbetsbeskrivningar eller möjligheter.

 

Vi gör bara vårt jobb, det inkluderar inte allt som du vill ha och önskar bara för att det råkar vara serviceinriktat.

 

Blev det fel? Kom ihåg att det är mycket möjligt att det är faktiskt är du som har missförstått köpvillkor eller pris. Det är inte lurendrejeri eller personalens fel att du inte har läst vad som gäller.

 

Är något slut? Det är tyvärr sådant som sker. Hur mycket du än svär och skäller kommer inte hyllan fyllas på med varor. Detta är inget vi önskar eller blir glada för, emellanåt säljer varor mer än beräknat, ibland får vi långt ifrån allt som vi har beställt.

 

Har du ångrat dig? Kyl- och frysvaror som läggs i vanliga hyllor blir förstörda och får kastas. Detta kallas för svinn och är en förlust för butiken. I slutändan är det du som får betala.

 

Vi som arbetar i butik är vanliga människor, precis som du och dina närstående. Vi är inga tankeläsare, robotar eller någon att tömma dagens ryggsäck på. Behandla oss som du själv önskar att bli behandlad på din arbetsplats. Låt oss tillsammans verka för en trevlig julhandel.

 

Avslutningsvis vill jag önska alla vänliga kunder en riktigt God Jul!

 

Saxat ur Värmlands Folkblad

 

Då hade man jobbat klart för idag. Alltid trevligt nu när julhandeln sätter igång, folk är på bättre humör än vanligt och tiden går fort när det är mycket folk. 

 

Gick mannekäng på Sture34 i Fredags och det var riktigt trevligt. Här kommer de en bild på hur man såg ut :)

 

 
Sedan så har de hänt nån olycka för nån. Det är nån som kört ner för slänten min och kört runt på gräsmattan!
Undrar vad de är för klantjävel eller fyllskall som gjort de! Kommer kanske fram eftersom de låg nån del kvar på gräsmattan. Så här såg de i alla fall ut.
 
 
Vägde mig tidigare också, 80kg+ ! Länge sedan jag vägde så mycket alltså! Tur är det i alla fall att skidsäsongen börjar snart så man kan gå ner några kilon. Men nu är de December och snart massa julbord så lär väl gå upp några kilon till :) 
 
Var på inspirationskväll på Golvkungen, spanade runt lite på olika saker. Sedan så deltog ja i en tävling och lyckades vinna en polkabock! Så den kommer pryda hemmet nu i jul !
 
 
Nu ska jag ta och laga lite mat sedan får man se om jag hinner med och nån hockeybockymatch. Måste ju göra lite luckor till Julkalendern som börjar imorgon !!!!! Känner mig rätt så stressad ! Men de kommer nog gå fin fint.
 
Dagens Citat/Vits: "If your dreams dont scare you, they arent big enough"

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Julhandel - Rönnholm Invest & Consulting

Hejsan Hej
 
Snart är de första advent och tiden bara flyger iväg. Fattar inte var tiden tar vägen, ska se till att fylla min kalender med saker jag gör. Ska fixa nån bra app så man håller koll på vad man lägger tid på. Blir att prioritera om lite så man slipper känna sig så stressad över massa saker. 
 
Nån som har nått tips på nån bra app ?
 
Snart börjar en mycket rolig tid på Sportringen nämligen Julhandeln, alla är så glada och mycket folk i farten.
 
Har varit hos frissan och kapat bort massa hår så nu är man redo för att gå modevisning nu på Fredag. Så bara att dyka upp på Sture34 om ni vill kik nått :)
 
Silver var upp tidigt en morgon och låg å mös i soffan! 
 
Har hämtat Sandra från jobbet för ett tag sedan, så nu lär det bli lite mys i soffan med lite gofika som vanligt! Lär väl ska se nån rulle också! 
 
Mitt företag har fått en Facebooksida också som finns här ---> Rönnholm Invest & Consulting
 
Jag marknadsför och säljer espressomaskiner, kaffe, te och tillbehör, samt en unik produktlinje som fokuserar på långsiktig hälsa. Jag erbjuder dig kvalitativa produkter där hälsa, miljö och en känsla av vardagslyx står i centrum.

Den Omega 3 som jag är återförsäljare åt innehåller en unik kombination av fisk och olivolja som justerar fettsyrebalansen i kroppen. Oljan finns i tre smaker och erbjuds dessutom som shake – det perfekta mellanmålet! Har du den balansen som livsmedelsverket & forskningen rekommenderar ?

Grundidén är att erbjuda möjligheten att kunna skapa sitt eget hemmacafé med de bästa produkterna.
Förutom de professionella och lättskötta maskiner så säljer jag tillhörande kaffepods från de franska leverantörerna Rombouts och Malongo – kända för sin passion och noggrannhet. I mitt sortiment finns även fairtrademärkt kaffe som tar hänsyn till både arbetsförhållande, miljö och kvalité.

Med alla mina tillbehör erbjuds en hel café-upplevelse i ditt eget hem.
Vill du veta mer så kontakta mig för ett gratis besök så kan jag berätta mer. 
Tel: 073-830 23 29
Mail: [email protected]
 
Dagens Citat/Vits: "Setting goals is the first step in turning the invisible into the visible"

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Helg - Julkalendern

Hejsan Hej
 
Så skönt, då vare äntligen helg och man får vara lite "ledig". Konstigt nog så är man aldrig riktigt ledig men tycker inte om att bara ligga och slappa. Farsan och morsan var förbi tidigare idag på en kaffe sedan skulle de på hottan och röjja ikväll. Ska vara chaffis och Sandra jobbar till nio sedan blir de mys för hela slanten. Så lite filmtips tar jag gärna emot. 
 
Silver ska nog bara gäjma ikväll !
 
Hoppas det blir mycker mer snö snart så man får åka skidor och köra lite skoter. Tycker inte alls om när det är "mellanväder" !! 
 
Måste snart börja med Julkalendern, känns lite småstressigt nu när de är massor att göra. Men självklart blir det ett år till :)
 
Ni som inte gillar Julkalendern än på Facebook, GÖR DE! 
http://www.facebook.com/julkalender24
 
Tryckt en pizza för ett tag sedan, skjutsat Sandra på jobbe å skjutsat mor & far på hottan. Nu till Johan och se lite hockey! 
 
Dagens Citat/Vits: "Destiny is not a matter of chance, it is a matter of choice; it is not a thing to be waited for, it is a thing to be achieved."

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Ska bli farsa - Hockeybockey - Fika

Hejsan hej
 
Ja men då ska man bli farsa då. Hur känns de då ? Jadu mycket spännande och roligt såklart. Blir lite andra prioriteringar nu när man vet vad som kommer dyka upp i slutet av Maj. Kommer skriva mycket om de framöver misstänker jag :)
 
 
Dagarna bara springer iväg just nu, känns som man inte hinner med allt man ska göra. Skulle verkligen behöva fler timmar på dygnet. Nu får man lite tidspress att hinna klart de mest väsentliga i kåken så att de mesta är klart när de ploppar ut en knodd. 
 
Annars då ? Jo det rullar på som vanligt, jobbar äter, jobbar, sover, jobbar. Är väl de som händer. Var och spelade lite hockeybockey igår och det var inte nyss man stod på grillerna. Men var då riktigt skoj i alla fall och nu blev man riktigt sugen på att börja lira hockey igen. Farsan skickade trunken med Sjöberg som var och jobba i Storuman så nu har man den här. Ska gå igenom den och se vilka grejer som saknas sedan ska man nog ge sig iväg på en veteranträning och se hur det känns. 
 
Nu blir det att mysa ner sig i soffan med popcorn, juice, glögg & kladdkaka
 
 
Dagens Citat/Vits: "A business that makes nothing but money is a poor business."

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

RSS 2.0