Julhandel - Skyltsöndag - Modevisning - Julkalendern

Hejsan Hej
 
Tänk på detta nu, inte bara under Julhandeln utan varje gång när ni handlar!
 
Det börjar närma sig julhandel, en hektisk period på mitt arbete.

Stora varuleveranser, långa arbetspass i en proppfull butik, alltid med ett glatt leende för att uppfylla alla trevliga, belåtna kunders önskemål, eller? Det sistnämnda är dessvärre långt ifrån sanningen.

 

Handen på hjärtat, hur beter du dig när du handlar? Hade du betett dig på samma sätt om det var din syster, vän eller någon annan närstående som arbetade där? I dag behandlas butikspersonal inte sällan utan någon som helst respekt, förståelse eller vänlighet inför att vi faktiskt bara befinner oss på vårt arbete.

 

Några saker att tänka på inför kommande veckor:

 

Har du någon fundering eller önskemål? Fråga gärna i vänlig eller åtminstone neutral ton, vissla eller skrik inte på oss, föro­lämpningar och andra otrevligheter leder ingenvart.

 

Har du haft en dålig dag, är stressad? Det händer mig också, men det ursäktar inte ett dåligt uppförande. Förstör inte någon annans dag enbart bara för att ditt ärende inte gick precis så som du önskat. Dina krav och föreställningar är inte alltid anpassade efter våra arbetsbeskrivningar eller möjligheter.

 

Vi gör bara vårt jobb, det inkluderar inte allt som du vill ha och önskar bara för att det råkar vara serviceinriktat.

 

Blev det fel? Kom ihåg att det är mycket möjligt att det är faktiskt är du som har missförstått köpvillkor eller pris. Det är inte lurendrejeri eller personalens fel att du inte har läst vad som gäller.

 

Är något slut? Det är tyvärr sådant som sker. Hur mycket du än svär och skäller kommer inte hyllan fyllas på med varor. Detta är inget vi önskar eller blir glada för, emellanåt säljer varor mer än beräknat, ibland får vi långt ifrån allt som vi har beställt.

 

Har du ångrat dig? Kyl- och frysvaror som läggs i vanliga hyllor blir förstörda och får kastas. Detta kallas för svinn och är en förlust för butiken. I slutändan är det du som får betala.

 

Vi som arbetar i butik är vanliga människor, precis som du och dina närstående. Vi är inga tankeläsare, robotar eller någon att tömma dagens ryggsäck på. Behandla oss som du själv önskar att bli behandlad på din arbetsplats. Låt oss tillsammans verka för en trevlig julhandel.

 

Avslutningsvis vill jag önska alla vänliga kunder en riktigt God Jul!

 

Saxat ur Värmlands Folkblad

 

Då hade man jobbat klart för idag. Alltid trevligt nu när julhandeln sätter igång, folk är på bättre humör än vanligt och tiden går fort när det är mycket folk. 

 

Gick mannekäng på Sture34 i Fredags och det var riktigt trevligt. Här kommer de en bild på hur man såg ut :)

 

 
Sedan så har de hänt nån olycka för nån. Det är nån som kört ner för slänten min och kört runt på gräsmattan!
Undrar vad de är för klantjävel eller fyllskall som gjort de! Kommer kanske fram eftersom de låg nån del kvar på gräsmattan. Så här såg de i alla fall ut.
 
 
Vägde mig tidigare också, 80kg+ ! Länge sedan jag vägde så mycket alltså! Tur är det i alla fall att skidsäsongen börjar snart så man kan gå ner några kilon. Men nu är de December och snart massa julbord så lär väl gå upp några kilon till :) 
 
Var på inspirationskväll på Golvkungen, spanade runt lite på olika saker. Sedan så deltog ja i en tävling och lyckades vinna en polkabock! Så den kommer pryda hemmet nu i jul !
 
 
Nu ska jag ta och laga lite mat sedan får man se om jag hinner med och nån hockeybockymatch. Måste ju göra lite luckor till Julkalendern som börjar imorgon !!!!! Känner mig rätt så stressad ! Men de kommer nog gå fin fint.
 
Dagens Citat/Vits: "If your dreams dont scare you, they arent big enough"

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Kommentarer
Postat av: s

Ja nu börjar du få lite pappalook.

2014-12-01 @ 12:09:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0