Polen, Sopot - 19.15 i Lycksele - Tv-Matchen

Hejsan Hej
 
Jaha, vad ska man skriva om ikväll då ??? Har nu snart jobbat första veckan efter semestern å det känns riktigt bra. Har hamnat rätt när de gäller jobb känner jag. Man är ju pryl/teknik tokig så då är de helt klart rätt ställe. 
 
Igår se bunkar man upp med detta å såg film! Fasen tror ja höll på att äta ihjäl mig alltså! Men gott vare!!
 
Har väl hunnit med massa saker sedan sist jag skrev bla varit på Rock Out Wild i Sorsele, blev en riktigt impulsgrej men fansen så skoj de var. Jag är ju mer en *untz untz untz* men lite Rock N Roll funkar ju alltid. Huvudbandet var Raubtier och de levererade som ja trodde! Här är en bild från deras uppträdande!
 
 
Sedan är de ju snart dax för 19.15 i Lycksele! Tänk om de fanns fler av Jag & Marino, fasen vad grejer de skulle finnas att göra då =) Mer om de kan du läsa här ---> 19.15 i Lycksele
 
Sedan imorgon är de dax för TV-Matchen! Så se till att komma dit och titta på UNDERBAR fotboll =)
 
Imorgon är de jobb som vanligt, sista dagen innan helgen. Som sagt match imorgon sedan byter jag klubb till Betsele IF som har match Lördag. Så nu hoppar man upp 3div så man får väl se hur man ska klara sig där, men de ska nog gå bra. 
 
På måndag så flyger man till Polen, Sopot. Ska dit med jobbet på en liten trevlig resa. Kommer hem onsdag kväll så blir inte bort allt för många dagar. Men de kommer bli skoj, ser riktigt fin ut där. Om man nu hinner gå omkring så mycket, är rätt så späckat schema man har. Men men lite nöjen kanske man hinner med för dygnet har ju 24timmar :p
 
Nu ska jag ta och laga nå mat sedan röja upp i lägenheten lite sedan blire en sväng med Silver också! Men ha en bra kväll alla så laddar ni för en Awesome helg !!
 
Dagens Citat "The best way to predict the future is to create it"

Have it
 
"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

RoadTrip 2012

Hejsan hej
 
Då hade man varit på en RoadTrip då, fi fan så roligt de var. Denna resa kommer jag aldrig glömma. Blev först en sväng till Sthlm där vi var några dagar sedan vidare till Arvika Hamnfest. Efter 4 dagar där åkte vi tillbaka till sthlm och stanna där nån dag till innan vi styrde raketen hemmåt. De bästa stället jag ätit på någonsin är http://www.garlicandshots.com/ ni MÅSTE dit och äta när ni är i sthlm, glöm då inte att testa vitlöksölen för den är super! 
 
Här är vi som åkte =) Linus, Jag, Johan & Tobbe
 
Arvika var ett mycket trevligt ställa, alla var vänliga nästan som Norrland =) Hamnfesten var KUNG! Såg många artister och träffa massor av roligt folk. Önskar att de var festival varje dag!!!! 

Rebecca & Fiona, Maskinen, Kapten Röd, Magnus Uggla, Takida, Broken Door, Brolle, E-Type & Donkeyboy var några av många artister som var där! Helt klart bäst var Rebecca & Fiona + E-Type ! Satans vilket drag de var då! Denna resa måste göras om! Här är en bild från Rebecca & Fiona

 

 
Nu har man 11 dagar kvar på semestern så nu får man se hur man ska spendera den. Ska i alla dra iväg och fiska nagerst sedan ska ja fixa till i lägenheten också! Kanske blir en sväng till IKEA, denna gång med lite mer plats för shopping =) Stanna ju till i Sundsvall när vi var på väg hem från RoadTripen å de fanns inte så mycket plats att ha grejerna på!! Men men de gick bra ändå. 
 
Ikväll så händer de inte så mycket tror jag, ska packa upp allt från resan sedan blire att tvätta upp alla kläder & städa i lägenheten. Får se om man orkar med allt, är sugen på att dra iväg och fiska lite, om nån är sugen på att följa med nagerst. 
 
Sedan i veckan så blire träning som gäller, imorgon är de fotbolls match mot Blattnicksele hemma. Så då blire att ladda upp med pasta under dagen! Matchen börjar kl 19.00 så bara att komma å hejja på =)
 
Glöm nu inte att den 24:e Augusti ska ni befinna er på Umvallens IP då de är TV-Matchen mellan Umgransele - Åsele. Matchen kommer sändas live på SVT-Play så ni som inte kan ta er dit får se matchen på datorn =)
Här har ni ett litet inslag efter segern var klar! --> http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vasterbottensnytt/fy-fan-va-skont-att-vi-vann
 
Neeeeeeeee nu blire att ta å göra nån mat sedan får man se vad man tar sig för!!! 
 
Dagens Citat "I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit"

Have it
 
"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

RSS 2.0