Hemavantrippen över

Hejsan hej

Ja då var helgen över å har gått in strax i halva veckan. Alltså vilken sjuk helg detta har varit! De som händer i Hemavan, stannar i Hemavan =) Var mycket trevligt att träffa massa nytt roligt folk, längtar redan till nästa år. Det blev ingen brädåkning för mig tråkigt nog, första kvällen så halka jag i trappen å flög typ hela vägen ner. Landade på ryggen och bakskallen. Kändes dagen efter kan ja ju säga. Här kommer en bild från helgen, resten får ni ALDRIG se =) Hade ju min GoPro kamera monterat på skallen, dock glömde ja ladda den till dagen efter men de blev massor av fin fina kort!!

Hemavan GoPro

Känns som dagarna bara flyger iväg, har alltid tusen grejer att göra. Hinner inte med att göra allt ja vill om kvällarna :/ Ikväll så har ja tvättat sedan så ska ja diska å städa som vanligt. Blir även en promenix med Silver å Flat-Eric =) Efter de så lär de ju bli en film, ska se Extremely Loud and Incredibly Close. Den verkar riktigt bra måste ja säga! Kolla trilern får ni se!!



Så skönt att FBK vann första mötet mot Brynäs på bortaplan. Sedan förlorade SAIK eller "byske" mot AIK med 4-1 på hemmaplan. Nu är de bara att ladda om å sedan får de se till att vinna på hemmaplanen i karlstad. Matchen kommer vi att se på Knuten om nu nån vill komma dit, äta en bit mat, sänka en pilsner å umgås.

Dagens Citat "Hur man har det beror ofta på hur man tar det"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"


kort, snabbt & enkelt

Hejsan hej

Då hade man jobbat klart för idag och fått nå föda i magen. Mår som en kung just nu, blir nog en promenix ikväll. Måste röra på köttet så man hinner få till beachkroppen. Ska inte skriva allt för långt denna gång utan får ta de en annan kväll. Ska börja leta åt grejer ikväll och börja småpacka inför torsdagen. Måste även röjja upp lite i lägenheten, gillar inte när de är saker framme.

Undrar när LyBo ska komma och göra en extreme home makeover?? De ska ju byta typ alla golv och tapeter i alla rum, så de längtar jag till =) Blir nog att sätta upp min duken till projjen då, ser så tomt ut på väggen annars.

Imorgon så ska fasen HV71 skickas till sommarträningen! Stort Hjärta, Hårt Arbete! Forza Färjestad!!!

Steve Angello - Knas


Dagens Citat "i don't need a perfect one i just need someone who can make me fell that i´m the only one"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Life Goes On

Hejsan hej

Ja då har man startar en ny vecka då, känns riktigt bra just nu ska ni veta. Mycket skoj som kommer hända i framtiden. De första som jag ser fram emot är helgen som kommer! Blir att åka upp till Hemavan, kommer bli grymt skoj där uppe. Är ju endast c:a 50st som kommer åka upp =)

Mycket skön låt som ja hörde hos Eric typ kl 03.30 :p


Ni som missat blogginlägget som Ylva Helena skrivit som sprids som en löpeld på FB så tycker ja ni ska läsa de! De finns här --> Åtta på en kvinna = Våldtäkten i Mariannelund! Vi ska hämta en tjej och knulla! Man blir ju bara förbannad hur sjuka människor de finns alltså!!!

Ikväll smäller de! HV71 - FBK ! Denna match känns helt avgörande så hoppas verkligen att Färjestad vinner ikväll.

Ikväll så blir de att kanske se matchen, får se om jag hinner de. Måste hinna laga mat nu sedan blir de att gå ut på en promenix också. Blir att börja kolla över grejerna man ska ha med sig torsdagkväll när man styr upp mot fjällen. Vore nog bra att börja packa så man får med sig allt man ska ha dit. Måste ner i källaren och plocka upp snowboarden, minns fasen inte senast jag åkte. Måste vara 2 år sedan sist. Men de ska nog gå bra ändå. En sak som jag absolut inte får glömma är min GoPro kamera, skulle dock vara bra att låna en hjälm så man kan montera den på hjälmen. Så om nån har en hjälm som ni inte ska ha i helgen. HÖR AV ER!! Har ju en rem som man drar runt skallen men var fel på gängorna så kan inte montera dit den :( Så måste ta å lösa de på nått sätt.

Dagens Citat "Keep the dream alive: Hit the snooze button"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Awesome Helg

Hejsan hej

Då var denna helg över då, går ju hur snabbt som helst alltså. Borde bara jobba 4 dagar i veckan så man hinner med mer saker. Var på en riktigt rolig 30års fest, så var inte ute på hotellet nått vilket var skönt. Skoj att träffa folk som man kanske inte snackar med så mycket. Var en fin blandning på folket. Så STORT tack till alla som var med. Monterade min GoPro kamera på ett skåp som fick stå å ta kort varje min. Var rätt häftigt att se säger jag bara! Här kommer en bild från festen

Ejebro 30års fest

Har varit på frasses å hämtat mat så nu är man mätt och belåten. Ska väl ta och se en film sedan blire att gå och lägga sig så man är pigg imorgon. Blir som en kort vecka eftersom jag ska vara ledig fredag & lördag. Sedan så torsdag morgon så åker jag till Umeå för att köpa in nå kläder.

Slutspelet tågar på och Luleå har åkt ut mot AIK med 4-1 i matcher. De trodde man inte men men allt kan ju hända. SAIK vann över MoDo ikväll med 2-1 och leder nu med 3-2 i matcher så de ser inte så roligt ut för MoDoiterna. Färjestad - HV71 så står de 2-2 i matcher så hoppas FBK vinner imorgon.

Roligt att så många börjat läsa min blogg, de är bara att fortsätta! Men se till att lämna nån kommentar nån gång också! Kanske måste börja skriva som Hanna Widerstedt så kanske man får igång en diskussion =)

Nu ska ja ta och kasta mig i soffan å se nån rulle, kanske skulle ta å vänta på The Expendables som börjar kl 21.00 på 4:an.
where are you

Dagens Citat "Det är synd att man åker till paradiset i en likbil"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Påsk, möte å städning

Hejsan hej

Ja då är snart den ledig dagen över å de är jobb imorgon igen. Idag har man hunnit med rätt mycket ändå, har städat hela lägenheten. Har nyss dammtorkat klart å ska snart in i duschen för att sedan sticka på möte. Har dock inte hunnnit än att fixa till min Apple TV, men får ta de sedan ikväll nån gång om jag hinner. Tog skotern och drog å handla lite. Var inte så himla bra före med de var i alla fall sol och varmt ute. Hoppas nu inte all snö försvinner nu så man kan köra på PÅSK! Annars får man väl ta och åka upp till fjällen där de finns mer snö. Man kanske skulle ha börjat planera för påsken för de är ju inte alls länge kvar.

Nu i helgen är de jobb som gäller sedan får man se vad som händer. Nästa helg så åker man upp till Hemavan för att åka lite Snowboard å ha skoj med ett "par" stycken. Tro vi är 47st nu som ska upp så de kommer bli RIKTIGT skoj där uppe!!

Har suttit och kollat på en massa gamla kort. Alltså jag har ju hur många som helst, rätt skoj att ha alltså! Måste ta och bränna ut korten sedan spara de så man inte tappar bort alla :/ Vore ju rent ut sagt förjävligt!! Här är då ett kort från 2007 när vi var i Spanien!

spanien 2007

Ska ta och sortera bilderna lite bättre sedan köpa en hårddisk så man kan lägga över alla bilder där sedan låsa in i nå kassa skåp! De är ju så roligt att ha kort, tror man fotar för lite ändå! Fast man tar fasen nån bild per dag! Ska börja ta mer kort när man är ute på allt och alla.

Sedan får man hoppas att Färjestad vinner över HV71 ikväll då är de då riktigt klart =)

Dagens Citat "En gång i livet måste man unna sig en riktigt fantastisk kärlekshistoria. Sen kan man leva på minnena om det inte skulle vara i evighet"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Ledig Imorgon

Hejsan hej

Jaha då ska man försöka skriva ett inlägg till då. Sitter uppe nu mitt i natten som vanligt eftersom de är så otroligt skönt att vara vaken på natten. Sedan gör de ju inte ont att man är ledig imorgon. Imorgon så blir de ev lite skoterkörning på dagen sedan ska jag göra bort lite MÅSTEN i lägenheten. MÅSTE även fixa till min Apple TV som jag nu har sagt att jag ska fixa till rätt länge nu. På kvällen så är de möte sedan studiebesök, så de kommer bli riktigt skoj. Sedan fredag så å lördag är de jobb som vanligt, helgen så får man se vad som händer men tror de kommer bli en rolig helg =) Söndag så får man väl ligga inne lite halvbakis å se film.

De Vet Du - BadBoy De har kommit med en ny låt igen =)
Har ju börjat Twittra lite smått nu, håller på att lära mig lite om hur de funkar å de går väl framåt i alla fall. Nordlund försökte lära mig lite men tror de var fel tillfälle att försöka lära mig nått (var en lördag kväll) =)
Riktigt skönt att Färjestad vann över HV71 också! Så nu leder de i 2-0 i matcher. FBK har aldrig sedan elitserien startade, förlorat en matchserie i ett slutspel där de haft ett övertag med 2–0 i matcher. Å de känns ju riktigt bra nu så får väl hoppas att sviten håller i sig!
Nu blire att göra go fika å slänga på nå The Big Bang Theory! Have it my friends!

Ni som missat senaste filmen när vi var ute på en skotertur kan ju kolla in denna!


Dagens Citat "The road ro success is always under construction"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Ny Vecka, Nya Möjligheter

Hejsan hej

Då var de en ny vecka igen! Rätt så skönt ändå att börja jobba, de som är så synd är ju att helgerna går så jävla fort. Helgen har spenderats i Storuman vilket var riktigt riktigt skoj. Alltid skoj att träffa folk som man inte sett på länge. Var även ute på en skotertur å de var bra väder också. Började snöa när man var på väg hem så de gjorde ju inte så mycket. Nu har man landat i Lycksele igen så de känns bra att komma hit också. Ikväll så har man varit ute å gått, blev 2st stopp också denna gång. Var i garaget hos Marino och hälsade på å snacka lite om allt möjligt. Nästa stopp blev hos Eric där de blev samma sak + att vi såg lite BB. Vilket är ett dåligt program, har man inget eget liv så måste man se på andras =)

Så här ser de ut när jag går :p
walk
Resten av kvällen/natten kommer spenderas med att göra nå go fika sedan fippla med Apple tv så den blir som jag vill ha den nån gång. Men de borde ju inte ta allt för lång tid. Var även och handlade lite mat å va på dollar å köpte nå skitsaker på lunchen. Nu blire att göra fika sedan fixa lite å efter de så se nå serier! Have it my friends!

David Guetta vs. Avicii - Where Them Levels At



Dagens Citat "We never really grow up, we only learn how to act in public"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

internationella kvinnodagen

Hejsan hej

internationella kvinnodagen är ju idag!! Skit i den, brudar ska hyllas varje dag! Precis som jag skrev på FB, varför ska man behöva en dag bara för kvinnornas skulle. Helt sjukt ju, hylla de varje dag istället för att bara föra fram de i ljuset denna dag. Året är ju 2012 om nu nån inte skulle fattat de!! Skämmes tamme fan!

Jobbar imorgon sedan får jag se vad som händer, var som sugen på att slita med mig skotern till Storuman och köra lite. Blir kanske även att spela lite snowsoccer, skulle vara riktigt trevligt att göra nått annat än att vara här i Lycksele varje helg som de blivit nu eftersom man jobbat så mycket. Men får ta å prata med lite folk som hänger i Storuman och höra om de är nå värt att åka dit, måste ju hälsa på mor och far också! Är ju inte varje helg man är hemma precis.

Ikväll så blire att laga mat sedan diska å städa. Är som skönt om man nu åker bort imorgon direkt efter jobbert å få komma hem Söndag kväll å allt är städat å klart. Blir även att ta en promenix om jag nu hinner å kanske packa lite OM ja nu ska åka till Storuman. Lär väl bli en film som vanligt också. Jag undrar hur många filmer man ser per år, är väl lätt 300st i alla fall skulle jag tro. Blir fasen nästan en per kväll. Måste också ta och fixa till min Apple TV så den blir som jag vill ha den, så lär väl bli lite trix med den ikväll om jag har tid.

Känns som livet rullar på riktigt bra just nu, allt flyter på å de är flera roliga helger att se fram emot. Sedan börjar ju de bli riktigt fint skoterväder så då ska man inte klaga =) De enda som fattas nu är ju en hona som man kan spendera resten av livet med å de är inte de lättaste att hitta ska ja säga er. Är ju rätt så kräsen av mig, men men är då inte stressad heller att hitta nån. De kommer när de kommer! Finns ju några som är rätt fina ;) Så man får väl ta å försöka lirka lite å kolla om nån är intresserad, är ju fan att man ska vara så blyg å inte våga nått!!

Nu har man ju börjat "träna" lite mer än tidigare! Så här kan ni följa mina bravader --> Min träningssida på Endomondo De är ju bara hoppas man får till kroppen innan beach 2012. Vill ju kunna gå utan t-shirt å inte behöva skämmas ögonen ur mig! Men ska nog lyckas, så ni får hålla tummarna! Får väl lägga upp en riktigt 14-is bild med bar överkropp å putande läppar =)

En låt som gör mig så otroligt glad är denna!
Basto - Again and Again


Dagens Citat "Dream as if you'll live forever live as if you'll die today"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Marknadshelgen är nu över

Hejsan hej!

Ja då var de dax för ett inlägg igen då. Har varit marknad i helgen här i Lycksele å de har varit full fart på alla sätt å vis. Var riktigt roligt ute på hotellet å massor av trevligt folk. Sedan finns ju folk som inte är riktigt ihopskruvad men dom behöver man inte bry sig om!! Nu ska de bli andra bullar framöver, mer träning, äta bättre, mer sömn å midre supa! Beach 2012 närmar sig med stormsteg! Vill ju kunna gå på stranden utan t-shirt utan att bli kallad fet :p
Roligt att man börjat göra musik igen, får väl se vad de blir för låtar men har börjat lite smått nu med Dj Markus =)
musik
Ikväll så blir de såklart att se film å trycka Ostkrokar & Cola. Imorgon är de jobb som väntar sedan får man se vad mer som händer i veckan. Ska jobba hela veckan sedan så är jag ledig till helgen. Vad som händer då vet jag inte kanske åker till Storuman där de är Snowsoccer i helgen. Var länge sedan man var i Storuman. Annars lär de säkert dyka upp nå förslag. Den som lever får se!!

Nu längtar man på att få åker ner på denna grymma fest!!!!! Hoppas de blir av bara!!



Dagens Citat/Vits: "Lär av andras misstag för du kan inte leva tillräckligt länge för att själv hinna begå dem alla"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

RSS 2.0