Hemavantrippen över

Hejsan hej

Ja då var helgen över å har gått in strax i halva veckan. Alltså vilken sjuk helg detta har varit! De som händer i Hemavan, stannar i Hemavan =) Var mycket trevligt att träffa massa nytt roligt folk, längtar redan till nästa år. Det blev ingen brädåkning för mig tråkigt nog, första kvällen så halka jag i trappen å flög typ hela vägen ner. Landade på ryggen och bakskallen. Kändes dagen efter kan ja ju säga. Här kommer en bild från helgen, resten får ni ALDRIG se =) Hade ju min GoPro kamera monterat på skallen, dock glömde ja ladda den till dagen efter men de blev massor av fin fina kort!!

Hemavan GoPro

Känns som dagarna bara flyger iväg, har alltid tusen grejer att göra. Hinner inte med att göra allt ja vill om kvällarna :/ Ikväll så har ja tvättat sedan så ska ja diska å städa som vanligt. Blir även en promenix med Silver å Flat-Eric =) Efter de så lär de ju bli en film, ska se Extremely Loud and Incredibly Close. Den verkar riktigt bra måste ja säga! Kolla trilern får ni se!!



Så skönt att FBK vann första mötet mot Brynäs på bortaplan. Sedan förlorade SAIK eller "byske" mot AIK med 4-1 på hemmaplan. Nu är de bara att ladda om å sedan får de se till att vinna på hemmaplanen i karlstad. Matchen kommer vi att se på Knuten om nu nån vill komma dit, äta en bit mat, sänka en pilsner å umgås.

Dagens Citat "Hur man har det beror ofta på hur man tar det"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0