Husköp - Bilköp - Mobilköp - Julafton

Hejsan Hej
 
Då var de dax att skriva ner några rader igen. Är massor som hänt och får väl se om man kommer ihåg allt sedan man skrev sist. Det som är bra med telefonen är att man tar rätt mycket kort så då har man i alla fall lite koll på vad man gjort :p 
 
Börjar väl med bland de strörsta köp man gör i livet nämligen HUS! Känns riktigt bra att man ska börja betala till sig själv och inte nått fastighetsbolag. Är rätt många hundra tusen som man bara "gett" bort till nån annan bara för att bo. Ska säga till mina barn att köpa hus så fort som möjligt för att det är fan så mycket bättre sedan betalar man till sig själv också. Längar som fasen tills man får flytta in, i kontraktet är det skrivet att jag ska flytta in senast den 21 Mars men jag siktar på sista feb så får man bo kvar i lägenheten en månad så kan man renovera i huset ostört och att det inte finns en massa grejer där. Här kommer en bild på kåken!
 
 
Sedan så har nån dumjävel stulit min telefon så fick dra och köpa en ny! STORT tack till Audio Video som håller mig med prylar så att jag kan leva :) Blev en iPhone 5s såklart! Kommer ALDRIG ha nått annat än Apples produkter, de är så sjukt jävla bra och strular ALDRIG! Lätt att förstå, lätt att koppla in allt, kan inte bli lättare och sedan är de jävligt bra också.
 
Har ställt av min Audi också, har köpt en riktigt räser nämligen en Golf disel från 91 ! Går som en klocka och billigt som fan. Lastbilsreggad är den också, får bara hoppas den håller ihop några månader, är en riktigt bra sparbössa kan jag lova. Var ju tvungen och pimpa den lite med lite Ed Hardy :) Visst blev de fint ??
 
 
I lördags så fick man besök i lägenheten av trevligt folk. Blev tacos till middag och sänkte några bärtz. En mycket trevlig kväll helt enkelt. Skönt att inte dra ut på hottan också, är mycket roligare när man får vara med folk som man vill umgås med än att yra omkring på hotellet och snacka med nån man knapp känner. En bild från middagen!
 
 
Har blivit helt såld på Smoothies också, är så sjukt gott och nyttigt. Ska testa blanda lite allt möjligt i mixern och se om man hittar nån favvoblandning. Synd bara att de tar slut så snabbt, dricker ju lätt en liter alltså. 
 
 
Snart så är Julkalendern slut också, vi har inte allt för mycket kvar att göra och det är väldigt tråkigt. Vi har så roligt när vi håller på med den. Dock så tar allt jävligt mycket tid med de är de värt. Förra året hade vi c:a 140 tusen som såg kalendern och iår så kommer de att vara mycket mer vilket är roligt. Var och lämna önskelistan hos Tomten så nu får man hoppas man får nått man vill ha :)
 
 
Inte länge kvar tills det är Julafton alltså, fi fasen vad tiden flyger iväg. Blir att jobba den 24:e till kl 13.00 sedan styr man Golfen hem mot Storuman, ska även ta och hämta skotern när man lix är hemma. Ska se till att fixa till den innan säsongen börjar på riktigt som man har en tipptopp maskin när de är dax. Hittade ett nice kort på en julgran där de har använt zoom och lång slutartid, blev rätt fränt.
 
 
Tur att jag har en sån fin bästa vän, du är underbar Silver. Vad skulle jag göra utan dig ???
 
 
Nu ska jag ta och röja upp liiiiiite i lägenheten sedan kasta mig i soffan med en kopp glögg och det nya numret av HemmaBio. Måste ju få lite tipps hur man ska bygga biorummet när man får huset =) Hare gott alla mina fina vänner så hörs vi och ses. 
 
Dagens Citat/Vits: "A hangover lasts a day, but our drunken memories last a lifetime"

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

RSS 2.0