Nytt jobb på G - Stream - Tävling - Patreon

Tjeeeeeeena!

Då har jag sagt upp mig och börjar på nya jobbet den 2:a November. Känns både bra och dåligt samtidigt, ni som bytt jobb vet vad jag pratar om. 

När det gäller streamandet så går det framåt hela tiden, roligt att följarantalet ökar hela tiden och folk som är inne och tittar är trevliga. 

Månadens tävling hittar ni här —> https://www.facebook.com/338606510181721/posts/627942667914769/?extid=z4oTJl2PUXa2Auc0&d=n

Så bli en Patroenmedlem och stötta min Stream samtidigt som du har chansen varje månad att vinna fina priser. 

Gå in här och bli medlem —> https://streamerlinks.com/Anonymous_Sweden

När det gäller mina highlights så hoppas jag kunna komma igång med det efter nästa helg. Beror på när kryckan gjort färdigt mitt intro 😘 Ska bara skicka lite material till han ! 

Nu blir umgås med familjen sedan ladda för RSS möte Kl 17.00 ! ALLA är välkommen så joina du också, kommer snackas allt mellan himel och jord ! Se till att ja ett Google konto, måste ha det eftersom vi kommer köra Google meets.  Här hittar du eventet —> https://facebook.com/events/s/rss-gathering/1495957283926918/?ti=icl

Dagens Citat: "A hero need not speak. When he is gone, the world will speak for him " - Halo
 
Have it
 
//Jocke

Ny klan - Helg - Tävling - Kräftskiva

Hejsan Hej !

Ikväll är det dags att dra vinnaren i tävlingen, det är en konsol som står på spel. Siktar på att gå live c:a 21.00 så se till att hoppa in då för att se dragningen. 
 
Igår så var det kräftskiva, mycket trevligt. Här kommer de några bilder. 
 
 
Här är även en liten film :)
https://www.facebook.com/watch/?v=2432712163696606&extid=QbBNJw61jGcuv9O2
 
Sedan när man lagar mat ska man göra det med kärlek ! Blodpudding, bacon och jordgubbsylt !
 
 
Har länge tänkt på att joina eller starta en klan sedan jag lämnade min tidigare klan. Så nu är det gjort, en ny klan är född och ett nytt kapitel ska skrivas.

Tanken med denna klan är att du ska kunna gå med oavsett vad du spelar. Tanken är att det ska bli lite som en community för gamers och att alla ska känna sig välkomna.
Facebooksidan hittar ni här
https://www.facebook.com/RSGswe så in och gilla sidan.

Alla som är med kommer få sitt namn uppskrivet på sidan och streamar man så kommer även länken till din sida stå efter ditt namn.

Joina Discord -
https://discord.gg/DavCUSz

Har startat ett nytt regiments på cod också där jag kommer skicka ut inbjudningar eftersom jag spelar med er. Vill ni att jag ska lägga till er så skicka bara ditt activision id på pm till mig så kommer det en inbjudan så fort jag sitter vid xboxet.

Några frågor eller funderingar/förbättringar så är det bara att kontakta mig.
  
Dagens Citat/Vits: "Video games foster the mindset that allows creativity to grow" 

Have it
 
Mvh
//RSG - Anonymous Sweden#9022840

RSS 2.0