Fotboll & TiniTuz

Hejsan hej!


Ja då skriver man ett inlägg igen, nu har de tagit för länge. Måste ta och skriva mer, är ju tok mycket som händer just nu så de kanske är därför man inte har tid att skriva!

Har just kommit hem från fotbollsmatchen, de var Umgransele som spelade mot gunnarn. Vi fick vinna med 1-0 och jag slog in en straff :) så de var rätt skönt, var ju första matchen med UFF så =)

I helgen så är de Tinituz igen, fy fasen som jag längtat. Kommer bli riktigt skoj alltså! Mer info finns här ---> TiniTuz

Nu ska jag sova, kommer bli en lååååång helg alltså!


Dagens Citat/Vits "Det är inte problemen som är problemet, problemet är dom som skapar problemen"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

PÅSK

Hejsan hej!

Ja då är de snart påsk då, känns rätt bra att få vara ledig nån extra dag i alla fall. De som är surt är ju att man måste jobba på Lördag. Bara att köra de 20milen för att jobba 3timmar, känns ju inte så värt om man säger så. Men men bara att gilla läget för nån måste ju jobba. Blir att fira PÅSKEN i Joranträsk, får se om man ska åka dit Torsdag eller om man åker dit efter man jobbat klart på Lördag.

Annars så hänger jag mest på Blocket och letar efter bil, blir ju rätt mycket tid där om dagarna =) Får väl se vad de blir för bil denna gång  men lutar åt en Passat eller Audi tror jag. Men man är ju öppen för alla förslag och tips!! HAr ju tagit fram moppen nu så här ska sparas pengar. Den drar ju ingenting alltså, rätt skönt är de också att glida omkring på den, speciellt när de är varmt. Så även om man köper bil så kommer jag köra de, men inte om de regnar för de känns lite drygt.

Nu ska jag dra till Statoil och köpa lite go fika å mjölk!!

Snart midsommar!! =) Denna film är precis som en svensk midsommar är! :p




Dagens Citat/Vits "Varför är bagare försiktiga med sprit?? De vet hur det är att vara bakfull"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

SM-GULD

Hejsan hej

Skön......t att Färjestad tog SM-GULD!!


Ja de var väl ändå ganska väntat att de skulle bli så här. SAIK hade egentligen aldrig nån chans till guldet. Synd att man inte var på plats i Karlstad. Men men de kommer säkert vinna nå fler SM-Guld :p

Har varit en bra helg, ätit gott med trevliga vänner. Blev årets föra grillning igår, gick lite snett när jag brände mig som FAN! Men men de läker ju ihop nån gång. Snart är de dax för TiniTuz igen, kommer bli hur roligt som helst. Ser väl ut som de kommer bli c:a 200pers skulle jag tro, om nu bara alla kan få tummen ur och hämta ut sin inbjudan! Sedan hoppas jag att alla "klär" ut sig, blir roligare så =)

Idag så har Marino hjälpt mig med moppen lite så nu vet nu vad jag ska göra. Ska åka och köpa ett nytt batteri till dig så blinkers funkar osv. Är ju rätt viktigt när man är på vägarna och kör. Vi drog en lite tur också efter vi var klar. Riktigt skönt att bara glida omkring, är billigt också,! =) Den drar ju typ 0,2 så kör rätt långt på en tank, kommer spara in massa pengar i sommar igen på att köra den istället för bilen. Hänger rätt mycket på blocket nu eftersom jag inte har nån bil, får väl se vad jag ska köpa för bil men lutar åt en passat eller audi. Men måste ju skaffa en snart känns de som, går ju inte vara utan bil.
Snart så får man ju börja svinga också. Får se hur mycket tid jag ska lägga på golfen i sommar. Men de är ju roligt som attans alltså. Skönt att ta sig ut också, nu när man slutat med fotbollen så får man ju lite ,mer tid över till annat.

Ikväll så blir de film för hela slanten, kommer gå mycket cola & ostkrokar :) Så blir alltså VM i soffpotatis.

Hä kommer de en skön remix på Rihanna - S&M


Dagens Citat/Vits "Ju mer sand som har runnit genom livets timglas, desto klarare ser vi genom det"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

bästa filmen

Hejsan hej!

Ja då har man vilat upp sig för jobb imorgon. Tänker på när jag körde av vägen, var som livet spelades upp i slowmotion och de var fan den bästa film jag sett så tänker leva ännu längre så den får ett bättre slut.

Igår så spöa ju FBK SAIK med 2-1 och leder nu med 3-1 i matcher. Känns som de ska mycket till om Skellefteå ska orka vända detta. Men men ingeting är omöjligt. Så man ska nog inte vara allt för kaxig än! Lär väl ska se matchen imorgon på knuten!

När jag var ute och gick så lyssna ja på p4 för att Magnus Betnér skulle vara med där. Fick tipps av Karlsson om de. Så jag slängde iväg en fråga från min iPhone och den kom med =)

Spola fram till 19.40 å lyssna! =)
http://static.sr.se/laddahem/podradio/SR_p4_extra_110412033013.mp3

Sedan måste ni se denna om Fransk Maffia

Fransk Maffia på SVT play


Ikväll så blir de att softa på lite å lägga sig tidigt så man är pigg imorgon när man ska på jobbet. Måste också vara laddad för matchen imorgon så man orkar FESTA hela natten lång om Färjestad tar SM-Guld =)

Dagens Citat/Vits "Lyckan smiter in genom en dörr som du inte visste att du hade lämnat öppen"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

skyddsängel

Hejsan hej!

Ja då har man haft en kanon helg i Gardsjönäs. God mat, god dryck, roligt att köra skoter och färjestad vann. Sedan vann Jag & Jonas alla spel hela tiden så tjejerna blev rätt sura :p Sedan fick jag punktering där uppe också så de var bara att sätta på reservdäcket. Sedan när vi var på väg hem så körde vi av vägen. Var en jävla tur att igen av oss fick några allvarligare skador. Prylar gå köpa nya men liv går inte att ersätta. Stort tack till alla som stannade också! Måste ha en skyddsängel som tycker väldigt mycket om mig! Funderar på att göra en tatuering av en skyddsängel. Får se om jag hittar nån bra bild.

Skönt att Färjestad piska SAIK i helgen, så hoppas att de vinner imorgon! Ska väl se matchen på knuten skulle  jag tro så ses där =) Vinner de imorgon så säger jag bara att då är de KÖRT för Skellefteå!!

Så här såg i alla fall bilen ut, blev en jävla smäll. Släpet och skotern klarade sig rätt okej!

krockade bilen 6/4-11

Dagens Citat/Vits "Livet är en lång väg med mängder av tecken. Så när du åker runt så ska du inte komplicera allt. Fly från hat, misslyckanden och avundsjuka. Begrav inte dina tankar, gör din vision till din verklighet. Vakna upp och lev"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Ishockey - TiniTuz

Hejsan hej!

JA då var första matchen spelad mellan FBK - SAIK. Blev seger för Färjestad med 5-4, såg riktigt bra ut första där man gick till ledning med 3-0. Sedan 2:a perioden så kom SAIK tillbaka och ägde hela perioden. FBK såg rätt nöjda ut och var inte på hugget. 3:e känns lite avslaget på ett sätt, men de blev rätt spännande i slutet men de kändes ändå som en säker vinst för FBK.

Imorgon väntar de match i Skellefteå där de kommer vara grymt mycket mer taggad än de var i Karlstad. Hoppas nu bara Färjestad spelar lika bra som de gjorde i 1:a perioden hela matchen. DÅ kommer de att vinna imorgon. Vinner de imorgon så tror jag SAIK får de svårt att komma igen i finalen. Men men den som lever får se, är då i alla fall mycket bättre hockey än de varit tidigare i slutspelet. Imorgon smäller de!! FORZA FÄRJESTAD!!!

Ikväll så har man inte gjort allt för mycket och SKA inte göra allt för mycket. Ska väl ut med hundarna och sedan spela lite Black Ops =) Sedan blir de att försöka sova lite också! Ligger minus som attans på mitt sömnkonto vill jag lova. Nog för att jag inte behöver så mycket sömn men nu känns de som jag vill få lite fler timmar.

TiniTuz - Face the Future
Nu är de inte länge kvar innan de är dax för lite dans på kupan! Är taggad till tusen, kommer verkligen bli ett roligt party! Så leta fram shortsen och nån hawaii skjorta nu =) Se nu till att lösa ut inbjudan innan de är för sen. Kommer bli mycket BAS och fina lampor i taket =) Så lägg på ett kol nu å hämta eran inbjudan!!!

Här får ni nått att lyssna på 1 timme !


Dagens Citat/Vits "Pengar är som gödsel, till ingen nytta om de inte sprids"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

nervös.nu

Hejsan hej!

Ja då var de dax imorgon för första matchen i SM-finalen. Känner mig riktigt nervös, vet inte varför men mest troligt är ju de att SAIK har ett riktigt bra lag. Kommer bli roliga matcher att se i alla fall. Ska nog åka till Skellefteå nästa Tisdag för att se matchen. Imorgon så blir det att se matchen på Knuten i alla fall.

Ikväll så ska man inte göra allt för mycket, ska väl lägga mig å glutta på nå film på ipaden! Längtar till helgen då man ska till Gardsjönäs. Kommer bli en kanon helg de är jag säker på.

Vilda & Silver

Dagens Citat/Vits "En fru varar bara så länge äktenskapet håller, men en ex-fru har man alltid"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

RSS 2.0