Trance/House

Hejsan hej!

Alltså finns de nå skönare musik?? SVAR nej! Man blir så glad av Trance/House musik! Man blir taggad till tusen! Tänker bara på när jag var i Amsterdam på Sensation White! Alltså MÅSTE dit nästa år igen. Rätt nice att vara 40.000 under samma tak och dansa! Helt sjukt vare! Får gåshud när jag tänker på de. Är de nån som är sugen på att följa med?


Tycker om denna sida alltså ----> http://endel.planet.ee haha stämmer ju :p


Är riktigt sugen på att göra en till tatuering, vet bara inte vilken jag ska göra denna gång =) Har ju ett par stycken som ska dit på kroppen! Men men bara att boka en tid så får man de gjort nån gång. Har börjat lite smått med att redigera lite film inför avslutningsfesten med Betsele, de är bäst att börja i tid för att klippa film tar riktigt lång tid alltså. Tar ännu längre tid om man nu ska få de riktigt bra.


Måste dra till Storuman nån helg och göra en musikvideo till Storuman låten också, när ska jag ha tid med de?? Sedan måste ja ju fixa ett crew som kan filma m.m Men när de är klart så kommer de bli hur nice som helst!! Till helgen så händer de inte allt för mycket, kommer nog bli en rätt så lugn helg. Men men man vet ju aldrig, rätt som de är dyker de upp nått :p Nu blire snarklådan!!


Dagens Citat/Vits:"In Trance We Trust "


Have it


"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

SNÖ

Hejsan hej!

Ja då har den första snön kommit till Lycksele, känns ändå rätt så skönt. Blir mycket ljusare och trevligare ute. Känns som tråkigt att fotbollen är slut, vad ska man nu göra på kvällarna?? Nästa vecka så ska jag nog börja att gymma igen, tur att Simme ska haka på. Lättare att man är minst 2st så kan man peppa varandra lite. Ska försöka lägga på mig lite kg inför beach 2011 =) Känns som jag har tusen saker att tänka på just nu. Skulle vara skönt med en lugn helg, åka ut i skogen och sova! Rensa skallen från en massa saker. Tror de blir en trip till Joranträsk. Blev riktigt nöjd över mina nya speakers! kastar upp en fin bild på de =)
Nu blire snarklådan, måste upp före kl 7...... *gäsp*


Lite fritid??

Sjukt snyggt alltså!

Dagens Citat/Vits:

Direktörerna för ölmärkena Heineken, Budweiser, Carlsberg och Guinness är ute en eftermiddag och spelar golf. Efter 18 hål på Gleneagles samlas man vid hål 19 (baren i klubbhuset). Man hann knappt sätta sig förrän en snygg servitris uppenbarade sig, och frågade vad de ville dricka.

Carlsbergdirektören skulle ha "Carlsberg. Probably the best beer in the world".

Guinness

killen fnös och beställde det han ansåg vara världens bästa öl, nämligen en

Guinness. K

illen från Budweiser smålog och sa på släpig Texasaccent "You guy's don't know shit. Give me the best selling beer in the United States, a Budweiser".

Direktören för

Heineken

meddelade snabbt att "I'll have a Coke". Chockade frågade dom andra varför han inte beställt en

Heineken

, han

svarade snabbt "Well, if you guys don't drink beer, neither will I"

 

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Ledig

Hejsan hej
ja då har man varit ledig idag, så vad har man gjort?? Inte allt för mycket, städa lite här hemma sedan glidit runt på "stan". Var och åt lunch på knuten med Jonta! Klämde en "Mr 100%" pizza, satt som en käftsmäll. Blir inte så långt detta inlägg, ska hoppa i snarklådan så man orkar jobba imorgon! GOD NATT!!
Detta ska mina barn kunna =)


haha skönt blophopp!!



Dagens Citat/Vits: "Det är bättre att vara hatad för den man är, än älskad för den man inte är"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Division 3

Hejsan hej!



Så skönt med vinst över Kalix! Vann med 1-0 och det var Allan som gjorde målet! Skön......T!!!! Blev rejält firande igår kan jag säga så man är lite spak idag :p Så nästa år blir de spel i Div 3, får väl se hur de går. Hoppas på några värvningar och att alla spelare stannar kvar och tränar hårt i vinter inför nästa säsong.

Idag så händer de inte så mycket, ska vara ute med hundarna sedan så ska jag fixa till mitt digitala hem så att de funkar perfekt. Är lite småstrul nu men de ska nog lösa sig, bara man lägger ner lite mer tid. Ska uppdatera firmware på tvixen så att den ska bli stabilare, sedan ska ja kolla över slutsteget varför den växlar fel ibland mellan HDMI utgångarna. Ska även se till så att ja kan köra mediacenter på mitt nya Xbox 360 slim, kommer nog bli grymt bra. Är riktigt nöjd över de nya bakhögtalarna, de levererar bra =)

Hahaha! Hur tänkte han här??


Dagens Citat/Vits: "Aretha franklin ska börja tillverka stolar, soul-stolar"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Kval, Hus & iPhone 4

Hejsan hej!


Ja då var de dax för andra kvalmatchen, ska åka upp till Boden och spela mot Sävast. Kommer bli en dryg resa & en hård match, men de är bara att bita ihop och köra. Är ju bara 2 matcher kvar av säsongen sedan får man lägga skorna på hyllan ett tag. Känns otroligt skönt att de är slut, så hoppas de blir ett bra slut också! Alltså att vi går upp till Divison 3 !!! Skulle sitta som en käftsmäll.

Då har man dragit igång husletandet igen, denna gång så är de Tannsele som gäller tydligen =) Har varit och kolla på ett hus redan men de var lite för litet och behövde renoveras rätt mycket så tror vi skippar de. De andra huset som står i Tannsele verkar mer intressant. Ska dit och kolla på de imorgon, hoppas nu att de är fint och att man får en bra känsla när man kliver in. Vill ju ha ett hus så jag kan bygga ett biorum nån gång. Nu när jag köpt projektor och lite annat smått å gott så skulle jag verkligen vilja ägna ett helt rum till bara de! Funderar på att byta ut lite fler högtalare också :p Är som svårt att sluta när man väl ha börjat. De kommer ju hela tiden nya grejer som man vill ha.

Ååååååå väntar på min iPhone 4 ska komma nån gång så jag kan kasta bort min 3Gs =) Har gått snart 3v men de är klart när den är så populär så lär de väl ta ett tag till. Är bara sugen att få börja fippla med den lite =) Men den som väntar på nått gott, väntar ALLTID för länge! Sedan de som håller på att diskutera om Apple eller Android är bäst slösar bara bort sin tid. Köper man en HTC Desire HD så är man toknöjd med den, köper man en iPhone 4 så är man toknöjd med den. De är precis som att säga att SAAB är bättre än VOLVO, man ska ju bara frakta arselet. Sedan om nån bil eller telefon har nått som den andra inte har så behöver den ju inte vara BÄST bara för att den har de.


Mycket skön låt:



Nu ska jag dra och äta lunch sedan packa klart inför resan upp till Boden!

Dagens Citat/Vits: "För egen del super jag alltid till sista april, då kan man vara plakat 1:a maj"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

RSS 2.0