Helg - Intervju - RT45 - Fiske - Bodegan

Hejsan hej
 
Igår så gjorde man inte allt för mycket utan bara städat lite här hemma sedan kollade lite jobb. Har också hängt med Marino & Therese lite efter de så tog jag och Eric å filma lite.
 
Här är resultatet --> Woodland 2013 - Vägbeskrivning
 
Idag så har man tvättid och arbetsintervju. Spännande dag detta. Ikväll så är de möte med RT45 i Bodegan vilket kommer bli helt awesome. Blir surströmming, fiske m.m Får se om man ska köra bil dit eller om man ska åka med nån och kanske knäppa en kall. Imorgon så är det avslutning med Umgransele och lite middag med Öhmans. Alltid ska man vara fullbokad men det är ju tur man har nått att göra :)
 
 
 
Nu packa ihop kläderna & ner i tvättstugan efter de lite lunch och en dusch innan man ska dra på stan. 
 
Dagens Citat/Vits: "I don't forgive people because I'm weak. I forgive them because I am strong enough to know people make mistakes."
 
Have it
 
"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Intervju - Kräftskiva - Inflyttningsfest - Storstädning

Hejsan hej
 
Då var helgen över och har kommit en bit in på en ny vecka. Helgen spenderades i Umeå eller närmare bestämt Holmsund. Helgen har varit magisk alltså, att man får träffa så underbara människor är helt otroligt.
 
Fredagen spenderades med Lunne med några bärtz, mycket snack om livet och andra saker. Lördagen så blev de en sväng på stan för att handla lite saker sedan ställdes de iordning för kräftskiva/inflyttningsfest. Alla deltagare som dök upp var tvungen att ordna göra en egen kräfthatt. Så här "fin" blev min =)
 
 
Blev nog mer en hjälm men vad fasen, vad gör väl de!! Jag var riktigt dålig på att ta kort denna helg, vet inte varför men men tur Lunne tog några så har lånat några =) Här kommer de några fler bilder.
 
 
 
På Söndagen mådde man som en kung ändå när man klev upp. Frukosten som Lunne hade lagat till borde man äta varje morgon. Så här såg den ut!
Ett riktigt STORT tack till Anna och Fredrik som ordnat denna fantastiska helg. Sedan önskar jag de lycka till inför helgen när de nämligen ska gifta sig!
 
igår så var man på intervju för ett jobb och ska träffa ägarna på Fredag. ska bli spännande om man får jobbet. Hoppas verkligen de för är godeless på att dra fötterna hemma nu. Är ju ingen annan som är ledig så blir som långtråkigt. Men det som är bra att jag får vara med Silver heldagarna =)
 
 
Idag ska jag verkligen försöka få nån ordning på lägenheten eftersom den är så jävla stökig! Var och handlade ett nytt duschdraperien, matta och ett sängöverkast igår. 
 
 
 
Måste ta och äta lite frukost nu sedan ut med Silver innan monsterstädningen startar! Lär ta ett par timmar men vad gör väl de när man vill ha fint =)
 
Dagens Citat/Vits: "How do you fix a woman's watch? It doesn't matter. There is a clock on the oven"
 
Have it
 
"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Brand - Jobb - Umeå - Promenix

Hejsan hej
 
Då var helgen över och der är Måndag igen! Helgen har jag spenderat i Umeå med mycket trevligt sällskap. Tror nästan man måste ta och flytta dit :) Måste bara skaffa ett jobb först sedan löser sig nog resten.
 
Det riktigt tråkiga var när man komme hem till Lycksele så brann de på Brännbergsvägen, lider verkligen med alla som blivit hemlösa för en lång tid framöver. Här är det en bild från branden. Finns även en film på min Facebook.
 
 
Olyckor händer så lätt och hoppas alla har hittat boende och att de flesta sakerna klarat sig. Korten är väl det viktigaste man har resten av alla materiella ting det går alltid att ersätta. Tänker på er alla drabbade! 
 
Ikväll ska jag inte göra allt för mycket, blir att gå ut med hunden sedan lär det bli nån film. Ska även ta och skriva fler CV och skicka ut till några företag. Sedan är det bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa.
Ska snart ta och steka upp några burgare, har inte hunnit äta nån middag än. 
 
Blir väl kanske och hämta min grill på Statoil som jag vann i en tävling =) Måste också ta och fixa cykeln som jag köpt!
 
Dagens Citat/Vits: "Fake friends are like shadows: always near you at your brightest moments, but nowhere to be seen at your darkest hour."
 
Have it
 

 "Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

 
 

Fiske - Downhill - Kalas - Vin - Helikopter

Hejsan hej
 
Då vare dax igen och skriva några rader, denna gång kommer de upp många bilder. Har ju tid nu att skriva en massa eftersom man är arbetslös. Det är jävligt tråkigt att inte göra nått ska jag säga er, det var väl lite roligt när några hade semester men nu när alla har börjat jobba så finns det som inget att göra. Tur man har Silver att umgås med :) Men får kasta iväg mer jobbansökningar och hoppas på att man hittar nått snart.

 
Denna bild tog jag ikväll, satt och lekte med nån app som jag hade på telefonen. Rätt skoj faktiskt :) Lär nog bli att redigera fler blider med appen!
 
 
 
En bild från där jag och Danne var ute och fiskade, klart de skulle bli tävling av det hela också! Var första fisken, största fisken och flest fiskar. Slutade 2-1 till mig =) Jag fick 26st och danne 24st. Sedan drog han största fisken som var en gädda och jag fick första fisken.
 
Var hos Eli och firade när han fyllde år. Blev bjuden på en massa gotta. Var trevligt, det bor ju så himla vackert just intill vattnet.
 
 
Denna underbara bild blev tagen för ett tag sedan när vi satt på min balkong och drack ett glas vin. Helt underbar kväll. Varmt var de också, precis som man skulle varit utomlands. Hoppas det blir nån fler kväll som var som på kortert. Men det lär väl inte hända eftersom det börjar bli lite kallare på nätterna nu. 
 
 
Här var Jag, Lina, Erik, Jessica & Pallan i Medelefors och åt middag. Han även med att ta en geocache :)
Vär där några timmar, skönt att sitta i solen och lyssna på forsen. Det var verkligen balsam för själen.
 
 
Denna bild var då jag, Marino, Therese & Wiliam var och fiskade. Sjukt bra kort fast de är taget med en mobil. Blev inte ute så länge denna kväll men var ändå helt sjukt underbart.
 
 
 
Här var jag och Anthony och körde Downhill i Hemavan. Fan så fränt det var, de MÅSTE göras om. Sedan var SVT där och filmade så de intervjua oss lite sedan hade jag med mig min GoPro kamera som de fick lite material från som de visade upp på TV. Får se till att planera en tripp upp dit igen, vore roligt om man blev ett par stycken.
 
 
 
När vi var i Hemavan så blev det lite fiske och helikopter också. Var första gången jag flög helikopter och trodde de skulle vara hemskt. Men det var hur fränt som helst, inte alls samma sak som att flyga i ett plan. Blev några fina fiskar i några sjöar på fjället. En trevlig tripp :)
 
Nu ska jag ta och laga lite middag, blir lite sent men men man måste ju äta sägs de ju. Sedan får man se vad man ska göra resten av kvällen. Kanske blir att fara ut och springa en sväng så man få bort lite fläsk!! Ska ta och öka träningen en aning nu så att man får kapa några kg till. Sedan är de väl djävulen att de har snott min andra cykel. Att de inte kan låta bli andras saker, stod låst utanför Lybo. Var en militärcykel som var så sjukt fin. Om jag ser nån som cykla på min cykel så är de bäst du är snabb på att cykla !!!!!!
 
Dagens Citat/Vits: I got asked if I was gay today. I believe the exact words were - "Do you like twilight?"
 
Have it

 "Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"


RSS 2.0