Storumandagarna - Skellefteå - Riksmöte - RT/LC - Cykel - Sommar

Hejsan hej
 
Då ska man försöka skriva några rader igen. Har hänt otroligt mycket den sista tiden. Får väl se om man kan sammanfatta de här i några kortare meningar :)
 
Hmmmmmm undra vart man ska börja, ska försöka slänga upp lite fler kort. Mest för att jag ska komma ihåg allt jag gjort men även att de är roligare om de är med lite bilder och inte bara text.
 
 
Farsan har tagit hit cykeln så nu är den fixad, får hoppas de inte denna blir snodd också för denna håller lätt i hundra år. Rätt skönt på sommaren att kunna ta sig fram lätt och smidigt.
 
 
Var och testade på BJJ tidigare också, fasen så skoj det var. Måste dit och köra igen, var riktigt jobbigt och bra träning.
 
 
En ny säng har man också skaffat så nu kan man snurra runt hur man vill och ligger betydligt skönare är förrut. Hoppas sömnen blir bättre också eftersom de inte blir så många timmars sömn per natt.
 
 
Det är verkligen ruskigt skönt att sommaren är här, kunna sitta på balkongen och bara njuta. Nu är de bara att hoppas på att sommaren blir lång och varm. Har fyra stycken arbetsdagar kvar sedan går man på en låååååång semester. Efter de så får man se vad som händer i livet, bara att öppna nästa dörr och se vad som erbjuds.
 
 
Skönt att man även kan vara ute i skogen och njuta också. Hoppas de blir många sena nätter med fiske och en fin lägereld där man kan sitta och kappljuga med sina fina vänner. Så är de nån som är sugen på att fiska och ljuga är de bara att höra av sig =)
 
 
Vi i RT/LC hade ju ordnat riksmöte här i stan. Vilket blev väldigt lyckat, allt flöt på och alla var nöjda. Detta var en helg som var bland de bästa i mitt liv. Att de kan finnas så mycket bra folk på samma ställe är ju helt sjukt magiskt. Önskade att kvällarna aldrig tog slut. Nu fanns de inte tid att hinna prata med alla men tror de flesta fick höra - "tjeeeeena" i alla fall :p Veckan efter var de dax för vårat avslutningsmöte med RT, blev paintball, bastu, bad och grillat. Var en mycket trevlig kväll som alltid med grabbarna. Vissa badade med kläderna på och vissa var mer onykter än den andra men vad gör väl de när man får vara tillsammans. Här är ett kort från paintballen.
 
 
 
 
I helgen så har man varit i Skellefteå och hälsat på goda vänner. Även denna helg var sjukt rolig, var på travet och hade de sjukt nice. Han även med att geocacha när jag var i schtaaaaaan. Skulle vilja åka runt och ta fler men de får bli en annan gång.
 
Till helgen är det Storumandagarna, Skellefteå stadsfest och wheels i umeå. Man får väl se vart man ska styra audin, nu när de var så skoj i Skellefteå så kanske man skulle ta och åka dit igen. När det gäller Storuman så är det ju rätt många kompisar som kommer hem denna helg så vore synd att inte hinna träffa de också. Men får ta och bestämma mig på torsdag när man hunnit snacka med allt folk och vart de blir mest drag =)
 
Nu ska jag ta och se nån film innan det blir att skalla kudden i snarklådan.
 
 
Dagens Citat/Vits: "Hey do you like water? "Yeah.." "Good, then you already like 78% of me"
 
Have it

 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"


RSS 2.0