Match - Lagfest

Hejsan hej

Ja då var de snart helg igen, å som vanligt är de fullt upp som vanligt. Imorgon är de jobb som gäller till kl 14.00 sedan är de bara att kasta sig i bilen för att köra till Umgransele där de är match mot Dorotea kl 15.00 så kom till Umgransele och hejja fram en seger nu!! Efter vi vunnit matchen så är de lagfest så de kommer bli mycket roligt. Får väl se om de blir hotellet sedan men lär väl säkert bli så skulle jag tro!

Ikväll så händer de inte allt för mycket, var & åt på Skogskåtan sedan drog man förbi Robban en sväng. Där var de poker och öl på schemat. Själv tog man "hojjen" hem så nu sitter man här och letar bil och bara myser. Lär väl bli lite ostkrokar & Cola misstänker jag :p Kanske ska se nån film om man orkar, ligger rätt mycket minus på sömnkontot!

LMFAO - Sexy an I Know It


Dagens Citat/Vits: "Det är inget fel med att skjuta så länge rätt människor blir skjutna

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Bilköp

Hejsan hej!

Ja då har man varit ledig idag från jobbet, men man är ju inte ledig för de. Har varit och bokat tid för att knäcka till ryggen hos sjukgymnasten. Bytt ett tändstift hos Marino på "hojjen" sedan diskat å städat ihop lite. Dagen går så himla fort när man är ledig.

Jaha när ska man hitta en bil som man kan köpa, har spenderat rätt många timmar på blocket och letat bil. Lutar mest åt en Audi eller passat. Vill ju ha 4x4 så de är ju ändå inte allt för många som ligger ute, sedan vill man ha en bil som är norrlandskörd också. Så om ni ser nån bra bil så hör av er =)

I helgen så är de fotbollsmatch Lördag sedan så är de lagfest, kommer bli skoj efter segern =) Snart så får man lite semester också! De är ju inte helt fel, får väl se vad som händer men de lär i alla fall bli lite fjällvandring sedan kanske man åker utomlands också!

*untz untz untz* I LOVE REMIXES!

Dagens Citat/Vits: "Vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på vad vi saknar"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

RSS 2.0