snart helg

Hejsan hej!

Ja då sitter man vid burken igen. Efter att ha jobbat idag så blev de fotbollsträning. Blir alltid så stressigt när man slutar så sent. Hinner ju fasen inte äta nått innan man ska på träningen! Inte så länge kvar nu innan serien är slut på. De kommer kännas ganska så skönt när man inte har några måsten längre utan att man får träna när man vill. Måste ju börja fixa beachkroppen till 2012!! Så de är väl kanske bäst man sätter igång om de ska bli nått.

Måste snart ta och lägga mig, har blivit lite sömn de senaste dagarna! EXTREMT lite sömn alltså!
Håller på att planera inför TiniTuz igen, kanske inte riktigt samma grej som de brukar vara eftersom de kommer att hålla till i skogen! Kommer bli så ashäftigt så de är inte sant alltså! Bara hoppas att de blir bra väder så slipper man stå vid elden hela tiden :) Några funderingar så är de bara att höra av sig!!

Idag så har man lämnat in bilen så de är bytt olja & filter på den, byttes även en lampa i halvljuset som var trasig. Rätt skönt att sånna grejer är gjorda! Imorgon kl 08.00 så ska streamern på framrutan! Kommer väl upp en bild på de sedan =) Om de nu inte regnar imorgon för då går de inte sätta dit den :/

Till helgen så blir det nog att åka till Skellefteå och hjälpa brodern att flytta in i kåken! Får se hur länge ja tänker stanna kvar där! Har match söndag och skulle vara riktigt roligt att spela den! Jaja får se hur de blir! Var då 100år sedan jag var ledig en helg, ska bli riktigt skönt att få komma bort från Lycksele en sväng!

Erik og Kriss feat. BYZ - Ølbriller


Dagens Citat/Vits: "Den kloke som vill göra något dumt ställer till mindre skada än den dumme som vill göra något klokt

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

söndag, sköna söndag

Hejsan hej!

ojojoj nu var de 100år sedan man skrev nått här. Går som lite uppochner med skrivandet. Men men va gör väl de när man skriver lite då och då =)
Ska bli roligt och se när Google+ går om Facebook. För de kommer att göra de frågan är bara när. De är mycket smidigare och inte fullt med en massa jävla reklam å sånt skit. Känns cleant helt enkelt.

Har varit & fjällvandrat och inte vart som helst heller. Var uppe på Kebnekaise, var riktigt fränt. Synd bara att de skulle vara så dimmigt när ja var uppe på toppen. Här är en bild typ 5min sedan man var uppe på toppen. Var inte så jobbigt som jag trodde, men men nu är de gjort i alla fall.

Just efter jag varit uppe på toppen av Kebnekaise

Idag så är de fotbollsmatch som gäller kl 16.00 mot Dorotea i Umgransele! Så då är de bara att komma dit och titta! Nu har vi ju redan vunnit serien men kommer ändå försöka vinna resten av matcherna. Vi har ju än inte förlorat nån match, skullle vara skönt att gå igenom hela serien utan förlust. Sedan så har ju "lillen" hållt nollan 9matcher denna säsong vilket är SJUKT bra!

Ska försöka diska & städa lite innan fotbollen för de ser rätt jävligt ut här hemma. Måste även boka en tvättid så man får sig nå rena kläder. Sedan ska man lira lite Black Ops också! =) Längtar som attans tills Mw3 kommer ut! Då kommer man nog låsa in sig några veckor! Har rätt många semesterdagar kvar, nämligen 21st så jag undrar när jag ska vara ledig & vad jag ska göra??

Här kommer de en skön video!

Dagens Citat/Vits: "Det bästa med framtiden är att den bara kommer till oss en dag i taget

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

RSS 2.0