Bröllop - Träning - Julafton - Walk

Hejsan Hej
 
Ja men då kan man gå igen då! Har kastat bort kryckorna och känner mig nästan hel igen. Varit på den andra behandlingen idag och känns tusen gånger bättre redan. Det ska jag fira med lite träning här hemma. Det är nu 3 månader kvar till Julafton och tänker nu träna MINST 5ggr/veckan. Kommer variera träningen med löpning/promenix och lite gymmande hemma. Har blivit så inspirerad av massa killar på tuben så känner att jag måste sätta igång. Måste ju börja röra på dököttet !! Får väl se om det kommer nån före och efterbild :p Här är en av alla filmer. 
 
 
 
 
Blev sen middag ikväll också men aldrig fel med tacogratäng. Har sedan inte gjort allt för mycket, känns som man inte hinner med nått när man slutar så sent. Får börja planera in saker lite mer än man redan gör. Tycker alltid kalendern är fullsmetad med grejer. 
 
Roligt att man ska få vara DJ på ett bröllop också, var ett tag sedan man spela men de kommer nog gå bra. Måste börja gå igenom mina skivor och titta över nån lista på Spotify. Tror ingen bryr sig heller vad man spelar när det kommit lite dryck innanför västen =) 
 
Nu blire att fika lite innan man ska skalla kudden i snarklådan. 
 
Dagens Citat/Vits: "Life's not about expecting, hoping and wishing, it's about doing, being and becoming"

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Sjukgymnasten - Kryckor - Mys

Hejsan hej
 
Då had man varit hos sjukgymnasten och knäckt till höften. Roligt att han säger att de var de värsta han någonsin sett :) Var inte alls skönt för 5 öre kan jag lova men det känns då redan bättre. Krykorna som jag hoppat runt på nu ett tag kan ja kanske kasta snart eller rättar sagt lämna igen till Tomas. På Onsdag ska jag dit igen och bryta lite till och få lite mer ström genom kroppen så får man hoppas på att man slipper de i framtiden. 
 
Har inte gjort många knop idag, blir riktigt handikappad när man inte kan gå alltså. Finns mycket man skulle vilja göra men det går ju bara inte när de hugger till i höften som om nån skulle sitta där inne och karva med en rostig morakniv.
 
 
Ska försöka få till nån vettig htmlkodning också så det är lättare att kommentera bloggen. Får kolla på de sedan när jag har mer tid och känner för det.
 
Har nästan nyss ätit middag, vet inte varför det blev så sent men gott var de i alla fall. Blev Lax, potatisgratäng och ett stort glas mjölk. 
 
Denna klocka blir det att köpa när den kommer ut.
Sedan kommer detta system att inhandlas när det blir dag att bygga biorummet --> Philips Hue
 
Nu blir det att lägga sig ner och vila lite. Får väl se nån rulle och mysa.
 
 
Dagens Citat/Vits: "Your body hears everything your mind says"

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Tomorrowland - Huset - Helg - Hemavan

Hejsan hej
 
Ja men då var de snart slut på helgen!! Att sekunderna ska gå så himla fort när man är ledig är tråkigt. Jobbade två timmar på Lördagen sedan så blev de lite hockey hos Johan me Sandra, Linus, Melinda, Simon & TK. Mycket trevligt, bättre än att klubba. Har varit i stallet på morgonen och gett mat till havremopeden. Idag så blir det att softa på eftersom ja knappt kan gå :( Vet ej vad som är fel i höften, det är som ischias och är inte skönt för 5 öre. Det är andra gången jag har detta och förra gången gick de över på två dagar. Denna gång känns de lite värre och det verkar inte vilja gå över. Får nog ta och boka en tid hos nån sjukgymnast så man får kolla upp vad det är.
 
 
Blir att luncha på Frasses idag, känns som jag är värd de :)
Silver ligger i soffan och håller koll på mig! Han är VÄRLDENS bästa hund !!!
 
 
Hur går det med renoveringen då ? Jo men det går sakta framåt men har slagit av på takten och varit lite halvlat nu ett tag. Men det känns då bara skönt att man kan ta det piano nån gång också. Man vill göra andra saker och inte bara hålla på i huset. Ska nog sätta in en kamin i huset innan det börjar bli kallt. Tror det blir
denna modell som kommer sättas in i "biorummet"
 
Contura 850
 
Mest för mysfaktorn men även för att värma under de kallaste dagarna i vinter. 
 
 Ja då hade de släppt den nya Tomorrowland videon! Nästa år SKA jag fasen åka dit ! MÅSTE få tag på biljetter dit alltså sedan får de kosta vad de vill. Nån som ska haka på ??
 
 
Har har ni en låt som ni kan lyssna på ---> Alesso – Tear The Roof Up - Extended Version
 
Har varit i Hemavan också och plockat svamp med Sandra, Melinda, Camilla & Petra. Är verkligen balsam för själen att åka till fjällen. Här kommer lite bilder!
 
 
Nu ska jag försöka göra nån nytta här hemma innan jag ska iväg och äta!
 
Dagens Citat/Vits: "The meaning of life is to give life a meaning"

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

RSS 2.0