Nytt år - Födelsedag - Renovering - Juni - Ultraljud

Hejsan Hej
 
Idag så har vi varit på ultraljud och spanat in Junis lillebror/lillasyster. Spännande är de som attans. Ska bli trevligt när du tittar ut. Ska gå på föräldra ledigt den 1:a Mars och kommer vara ledig till den sista September då Juni ska börja dagis. Kommer jobba lite då och då när tid finnes. 
 
 
Julen firade vi i Övik. Här är två fina bilder på Juni
 
 
 
Här är vårat fina julkort, hela familjen samlad.
 
 
Tiden flyger bara iväg just nu, livet bara rusar fram. Födelsedagen var mycket bra, fick detta av Sandra. Prylnörd som jag är så passar detta mig perfekt! Kan nog snart styra de mesta i hemmet med telefonen =)
 
 
Renoveringen går sakta framåt just nu...... snart är toan uppe klar i alla fall. Kommer bli skönt att ta ett bad i denna bubbelkopp !!! Måste försöka hitta lite ork att göra klart här hemma. 
 
 
 
 Har en sida på minhembio där de finns lite mer byggbilder på kåken. Den sidan hittar du här ---> http://www.minhembio.com/jroennholm/359170/
 
Juni har också gjort premiär på det fina Nallebjörnens lekland här i Lycksele, är något som kommer besökas ofta i framtiden! 
 
 
Blir mycket barnbilder just nu men det är ju det bästa man fotar!! Juni vill också vara med när pappa sitter och fördriver lite tid! 
 
 
Dagens Citat/Vits: "What the average call excellent, the excellent call average"

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

RSS 2.0