Björngrottan - Dop - Målning

Hejsan Hej! 
 
Då vare Söndag och alla sover utom jag. Juni var uppe ett tvärt och åt lite gröt sedan ville hon ta lite mer sovmorgon. I veckan så har man varit på studiebesök på Björngrottan. Är första gången jag är där och kan bara säga att det är en mycket häftig lokal. Måste dit igen för att spana in norrksenet och resten av rummen. Sedan är Kent en underbar värd och tog hand om oss på ett mycket proffsigt sätt, laxen smakade underbart så ni som inte varit där. Boka in ett besök de är de lätt värt. Här är lite bilder från stället. 
 
 
 
 
 
På Lördagen så var vi på Dop för Theo, väldigt fint och mycket gott fika. Måste ringa och boka doptid för Juni snart innan hon blir allt för gammal :) 
 
 
Så fort Johan ser en kamera så kör han sin pose! :p 
 
Eric var här och hjälpte till och målade lite i veckan. Morsfars var här och passade Juni medans vi körde på lite. Går betydlig fortare bara man är två så att nu blir det snart att lägga de nya golvet för att sedan montera kaminen :) Går sakta men säkert framåt, kommer bli OTROLIGT skönt när man har ett till rum att vara i. 
 
Här är en bild på ena färgen som ska vara i rummet !
 
 
 
Kommer snart före och efterbild på den nya toan, väntar bara på att lamporna ska börja lysa vilket verkar ta 100år !!! Nu blire att väcka sömntutorna sedan äta nå frulle. Får försöka göra nån nytta sedan idag om man nu inte ska ta en redig vilodag :) 
 
Dagens Citat/Vits: "Your child will follow your example, not your advice"

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Föräldraledig - Helg - SM-Slutspel - IKEA - Renovering

Hejsan Hej
 
Då har de gått lite mer än en vecka på min föräldraledighet och går bara fin fint än så länge. Har även hunnit med att jobba lite under tiden också. Juni var med en sväng till garaget när vi städade bilen lite.
 
 
Har varit på IKEA i Umeå också, blev tyvärr inte de vi hade tänkt oss. Allt var slut de vi skulle ha så fick dra ett släp ToR utan nått i de :) Men så gåre, blev i alla fall rätt mycket grejer ändå. Juni pallade inte tempot vi höll så hon gick å la sig en stund.
 
 
Hon blev då nöjd över sin fina potta!!!!
 
Nallebjörnens Lekland är även en favvo för Juni, kommer nog spenderas många timmar där framöver skulle jag tro.
 
Kommer bli rätt många promenader också, blir bra för min pappakropp så kanske man kommer i någorlunda form till sommaren!! :)
 
 
SM-Slutspelet är på G och FBK ska ta sig an Luleå. Blir ingen lätt uppgift de, funderar på att åka upp och se nån match i Luleå. De är ju inte allt för långt dit. Vem vinner SM-Guld då ? Jo tror att SAIK kommer ta hem de  iår igen, svårt att se att nån lag ska kunna vinna i bäst av sju mot Skellefteå. Sedan så hoppas jag såklart att Färjestad vinner men det är rätt låga odds på de!! 
 
Renoveringen går framåt hela tiden, men det går inte så fort. Svårt att hinna få nå tid över när man ska hålla reda på lillan som är överallt. 
 
Nu blire middag sedan se om man får nått gjort här hemma. 
 
 
Dagens Citat/Vits: "Confidence is quiet. Insecurities are loud."

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

RSS 2.0