Föräldraledig - Helg - SM-Slutspel - IKEA - Renovering

Hejsan Hej
 
Då har de gått lite mer än en vecka på min föräldraledighet och går bara fin fint än så länge. Har även hunnit med att jobba lite under tiden också. Juni var med en sväng till garaget när vi städade bilen lite.
 
 
Har varit på IKEA i Umeå också, blev tyvärr inte de vi hade tänkt oss. Allt var slut de vi skulle ha så fick dra ett släp ToR utan nått i de :) Men så gåre, blev i alla fall rätt mycket grejer ändå. Juni pallade inte tempot vi höll så hon gick å la sig en stund.
 
 
Hon blev då nöjd över sin fina potta!!!!
 
Nallebjörnens Lekland är även en favvo för Juni, kommer nog spenderas många timmar där framöver skulle jag tro.
 
Kommer bli rätt många promenader också, blir bra för min pappakropp så kanske man kommer i någorlunda form till sommaren!! :)
 
 
SM-Slutspelet är på G och FBK ska ta sig an Luleå. Blir ingen lätt uppgift de, funderar på att åka upp och se nån match i Luleå. De är ju inte allt för långt dit. Vem vinner SM-Guld då ? Jo tror att SAIK kommer ta hem de  iår igen, svårt att se att nån lag ska kunna vinna i bäst av sju mot Skellefteå. Sedan så hoppas jag såklart att Färjestad vinner men det är rätt låga odds på de!! 
 
Renoveringen går framåt hela tiden, men det går inte så fort. Svårt att hinna få nå tid över när man ska hålla reda på lillan som är överallt. 
 
Nu blire middag sedan se om man får nått gjort här hemma. 
 
 
Dagens Citat/Vits: "Confidence is quiet. Insecurities are loud."

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0