Game On - Time - Flaggbränning

Hejsan hej!

Idag så ska man åka iväg till Umeå och spela fotboll mot Sandvik. Får väl se hur de går men tror de kommer gå bra, vi ska åka kl 16.00, känns surt att man missar hockeyn ikväll. Jaja hoppas nu Färjestad vinner ikväll så de blir en avgörande match i Skellefteå, då måste man väl dit och se den.

Stort Hjärta, Hårt Arbete!! Forza Färjestad!



Igår så "deltog" man i Earth Hour, blev en massa tända ljus.

Glöm nu inte att ställa FRAM klockan! En bra minnesregel för att komma ihåg åt vilket håll klockan ska flyttas är att tänka på att sommartid tas trädgårdsmöblerna fram, vintertid ställs de tillbaka. Sommartiden gäller till sista söndagen i oktober. Den omfattar alltså sju av årets tolv månader.

Grym Låt: Maskinen - Buffalo Blues




Lars Vilks, karikatyrtecknaren ställde ut en bild av Muhammed som rondellhund på en konstutställning i Värmland  för ett tag sedan. Den blev borttagen av hänsyn till eventuell muslimsk kränkning. Så nu har de bränt den Svenska flaggan, alltså vad i helvete! Sverige kommer inte gör nått. Helt sjukt, precis som när inte nån skola skulle få sjunga svenska nationalsången för de var för rasistiskt! Hallå!! Bor vi i Sverige eller?? Inte så konstigt att Sverigedemokraterna får röster.

Bör finnas en universal kulturell regel som lyder: ”Ta seden dit man kommer”. Det är ett sätt att visa tacksamhet och respekt till den plats eller samhälle som låter en bosätta sig där. Jag skulle tillexempel inte sätta upp midsommarstång och  supa som fan i ett land där alkohol är förbjudet. Delvis för att troligen skulle bli mördad eller råka ut för stening. Men mest för att jag anser det respektlöst. Människor mår bättre när de accepteras av sin omgivning och smälter samman

Länk till Aftonbladets artikel om flaggbränningen

Dagens Citat: "Det sägs att ensam är stark, men vad hjälper det att vara stark när man är ensam"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Stort Hjärta, Hårt Arbete

Hejsan hej!



Vilken match igår alltså! Skönt att Färjestad avgjorde efter 4:05 i den 5:e perioden av Lubos Bartecko (bilden) Skön stämning på knuten var de också, men SAIK fansen såg lite bittra ut :p Bara att börja ladda inför imorgon för då är de ny match och spelas i Skellefteå. Nu är de 2 hemma matcher för Skellefteå och hoppas verkligen Färjestad taggar till nu. Står 2-1 i matcher till FBK, hoppas på att de vinner nu imorgon för på Fredag ska jag försöka åka till Skellefteå och se när de slås ut ur SM-slutspelet :)

Ikväll har man inte gjort många knop, känns som man inte hinner med så mycket när man jobbar till kl 18 varje dag. Hinner ju knappt äta så ska man lägga sig, allt har ju stängt när man slutar så hinner inte gå på stan heller.
Känns skönt att de snart är påsk, ska bli skönt att vara ledig ett par dagar och rensa skallen lite i den fiska luften.

haha måste bara lägga in denna alltså!! STYGGT!



Dagens Citat: "Prata inte om dig själv - det blir gjort sen du har gått"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Back On Track

Hejsan hej!

Då har man fått igen datorn som varit på lagning, så skönt att slippa surfa på iPhonen :) Idag så är man ledig och de känns riktigt skönt. Så man hinner fixa lite grejer som man inte hinner annars om dagarna när man jobbar.
Har hänt massor av grejer sedan förra inlägget men orkar fasen inte skriva allt. Kommer ju bli mycket bättre uppdatering nu när man har fått tillbaka datorn.  Har spelat fotbollsmatch i helgen också mot Vilhelmina. Vann med 6-2. Såg väl inte allt för bra ut men eftersom de är första träningsmatchen så kan man ju förstå de.

I helgen så har man varit i Storuman, länge sedan man var där. Var på fest i Nyliden hos Lars-Erik och Kristian, var riktigt roligt. Sist ja var på fest där var nog 4år sedan hoppas nu inte de dröjer 4år till innan nästa fest där :p Trevligt folk & bra stämmning hela natten lång. Tack F-zon för att du ställde upp och körde! Hade blivit drygt att gå :p

Hur går då träningen? Jo de går väl sådär just nu! Har varit lite lat och inte varit på gymmet så mycket. Har mest åkt skidor och tränat fotboll. Men kommer nog snart vara uppe i mina 80kg! Sist jag vägde mig var ja uppe i 79kg =) Sjukt vad ja har gått upp i vikt!! Men men måste ju se till att de är muskler och inte fett, vill ju kunna gå på beachen i sommar utan tröjja :p

Ikväll så ska man dra till Knuten, äta mat och skrika sönder strupen! Färjestad möter Skellefteå hemma. Står 1-1 i matcher så hoppas verkligen kan slå SAIK denna gång på hemma plan. Såg riktigt dåligt ut första matchen då de ålte på stryk. Så hoppas att de fattar att de är SM-slutspel och inte nån träningsmatch!!! Så ses på knuten strax efter kl 18.00 idag!!

Bra låt: Hadouken! - M.A.D




FORZA FÄRJESTAD!!



Dagens Citat: "Så snart en kvinna tänker någorlunda snabbt så kallas det intuition"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

RSS 2.0