PÅSK - SJUK - TRÄNING - BETNÈR

Hejsan hej
 
Pass Nr 27, 28, 29 & 30 av 100
 
Har varit sjuk nu några veckor så ligger låååååångt efter i träningen! Kommer fasen inte hinna till hundra passa nu tror jag! Men jag kör så många jag hinner. De är ju inte så att jag tänker sluta träna efter den 1:a Juni utan fortsätter ju såklart!
 
Har nu nästan gått en månad sedan jag skrev sist, beror väl på att jag nästan inte tränat nått sedan är de för att man varit lite slö också. Så nu finns de massor att skriva om! Får väl se om man kommer ihåg allt =)
 
Börjar väl med PÅSKEN, det var hur nice som helts. Körde skoter från Storuman upp till Hemavan eller närmare bestämt krokfors. Vi blev 6st som körde upp, kanon väder och bra leder nästan hela vägen upp. Här är några bilder av alla hundra som jag tog! Har även filmat en del men ska redigera det först innan jag lägger upp det.
 
 
Stanna i Dikanäs för lite fika och fylla på bränsle! Min skoter hade dragit 2.77/mil ! Inte OKEJ!!!!!

 
 
Detta är på nån sjö nagerst!!!
 
 
 
Uppe på Fjälle
 
 
Då har han gjort de igen! Här är hans nya låt !
 
PSY - Gentleman
 
 
Nu vill jag bara bli frisk så att man kan börja träna igen, är så satans tråkigt att vara sjuk. Man kan ju inte göra nått, man ligger bara som en dösill och ugglar. Måste ju hinna få till beachkroppen innan tröjan ska av!! Men än är de gott om tid så ska nog hinna :)
 
 
 
Fan så kung att Magnus Betnér ska komma hit! Mattias gör ett mycket bra jobb som tar hit bra artister. Verkligen ett lyft för Lycksele! Mer att läsa här ---> Stand Up Friday Presenterar Magnus Betnér
 
 
 
Har varit många bra helger nu, och denna helg som kommer ska jag inte göra NÅTT! Precis ingenting alltså! blir mest troligt att bara ta de lugnt och känna på friheten. Får hoppas jag är frisk så man kan dra ut på geocaching en sväng med Silver. Hade varit trevligt!
 
Nu ska jag ta mig lite honungsvatten och lägga mig och vila en stund. Får se om man orkar ta tag i köket och städa upp där. Blir även en liten promenix med Silver, på detta kort tror jag han var lite sugen på att jaga de stakars renarna!!
 
 
 
Dagens Citat/Vits: "The best way to predict the future is to create it"
 
Have it

 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"


RSS 2.0