De går bra nu.....

Hejsan hej

Ja då vare ett tag sedan man skrev några rader. De har då hänt otroligt mycket sedan jag skrev sist i alla fall. Får väl se om jag kommer ihåg allt =) Känns som livet går precis åt rätt håll, finns inte mycket man kan klaga på just nu. Så de känns väldigt roligt !! Hoppas de fortsätter så. Roligt när man får besök av folk, Anton var förbi för nån dag sedan å har alltid lika skoj =)

Huvudstyrelsen från RT var å hälsa på! Var en mycket mycket trevlig helg, massor av roliga & trevliga människor. De som hände den helgen de skriver ja inte här :p Bjuder på en bild i alla fall.

RT

Påsken har varit trevlig, umgåtts med trevligt folk å haft skoj. Länge sedan ja skratta så mycket som jag gjorde i Lördags. Roligast var när "nån" berätta att han lämnat nyckeln till nån sedan när han komme hem så tog han sig inte in. Då sa han till hunden som stod där inne att akta på sig, hämta ett vedträ å syla den genom rutan, klev in å gick å la sig =) Sedan blev de födelsedagskalas också! Hade först en skön dag ute för att sedan fortsätta inne! Här är en bild från den dagen!

carros födelsedag

Riktigt bra att man kan montera GoPro kameran på skallen eller sätta upp den var som helst. Blev väl en c:a 200 kort från varje dag. Perfekt så man kan fånga många roliga ögonblick =)

Träningen går bara fin fint, kör dock inte så hårt nu utan äter bara rätt å rör på mig. Tappat 7kg sedan början av november, mest för att jag inte gymmar så mycket nu sedan att ja äter "rätt". Ska ner lite till sedan köra lite hårdare med vikter så man hinner få till kroppen innan de är dax att ta av sig tröjan till sommaren.

Denna låt är skön!

Ikväll har man haft en trevlig middag å sett en film. Tack för att du finns !!! Efter de så blev de en promenix å nu ska man snart ta å se en film eller nån serie. Fattar inte varför jag sover så lite, känner mig inte nå trött heller efter man bara sovit några timmar. Kanske beror på att jag alltid är stressad å känns som man alltid har tusen grejer att göra.

Dagens Citat "Your life is your message to the world, make it inspiring"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

RSS 2.0