Legend - Voices Of Rock - Jakt - Helgen över - Hus

Hejsan hej
 
Då var denna helg över, går så himla fort alltså. Men det brukar ju göra de när man har roligt =) Helgen har varit trevligt, på Fredag så var man och såg  Legend - Voices Of Rock med Bobby Kimball sångare i Toto, Graham Bonnet sångare i Rainbow & Martin Mr Big. Riktigt roligt var de, gubbarna kan sjunga än alltså. Tycker de är grymt av Mattias att ta hit artister av denna kaliber och att han sattsar med på de. 
 
 
Lördag så jobbade jag till kl 14.00 efter de så blev de rätt lugnt, gjorde inte så mycket fram till kl 8 typ efter de så hängde ja på Linus & Melinda på en liten fest. Var roligt som fasen, länge sedan ja skratta så mycket. Skönt att inte fara på hotellet för en gång skull :p Blev lite efterfest också hos Sabina, klockan blev rätt sent innan man gick hem men lätt värt de
 
Idag så har man varit på jakt för första gången i livet. Var ute med Richard & Z + Nisse, blev inget skott avfyrat men en fin dag var de. Älskar ju att vara ute i naturen så spelar väl ingen roll om man har en bössa över axeln eller om man bara är ute och grillar nån körv. Tog bara en bild och här kommer den
 
 
Har varit och ätit hos Marino & Therese nu några gånger, trevligt att inte sitta själv och stirra ut genom fönstret samtidigt som man har en tiggande hund vid fötterna. Har också blivit lite pilkastning där, länge sedan man kasta men de kommer bli betydligt fler gånger. 
 
 
Ska och kolla på ett hus igen, är så sugen på att köpa ett så de är inte sant. Så skönt de skulle vara att man får göra som man vill, måla om och spela hög musik =) Ska ta med mig Linus dit på visningen så att man får nån fler som kan avgöra om de är värt de eller inte. Ska bli spännande i alla fall och se hur de blir.
 
Nu ska jag ta och se en film sedan försöka komma isäng rätt tidigt så man är utvilad inför en ny jobbvecka!
 
Dagens Citat/Vits: "The best can't find you, until you put the worst behind you"

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Snart helg - Rastlös

Hejsan hej
 
Då var de snart helg då, imorgon ska man jobba till kl 14.00 sedan får man se vad de händer för spännande. Sitter hemma och lyssnar på musik och tar det lugnt bara. Får väl se om man ska ut en sväng sedan och kolla läget vad folket gör. Kanske ska åka till Storuman imorgon på Oktober fest men inget är bestämt ännu, skulle vara riktigt skoj, var ett tag sedan man var där.
 
Imorse när jag var ute med Silver så tvärstannade han och självklart såg han en ekorre. Han tycker de är roliga tror jag =) Här är en bild
 
 
Sedan kommer en fin bild till när vi var ute en morgon, det är riktigt skönt ute nu när de börjar bli lite små kallt.
 
 
Undrar vad allt folk gör ikväll ?????
 
Näääää nu ska jag ta och göra nått "vettigt" sedan ladda för morgondagen! 
 
Dagens Citat/Vits: "Sexist jokes are wrong and people need to stop post......Sorry, that was my girlfriend, I left my laptop in the kitchen again"

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Marknaden - Utbildning - Betnér - Film

Hejsan hej
 
Alltså Betnér är ju så kkung så de är inte sant, rolig som fasen och alltid uppdaterad på vad som händer runt om i världen. Måste ta och se han igen så fort jag får chansen.
 
 
Nu är marknaden över för denna gång och det är lika rolig varje gång. Mycket folk och bra drag. Det som gjorde helgen så bra är att man träffar så mycket roligt folk, är trevligt om de är trevliga också. Här är ett kort från förfesten hos Linus
 
 
Söndagen var rätt lugn på dagen, var ledig från jobbet vilket var skönt. Efter Sportringen stängde så var det bara att hoppa in i bilen med fyra stycken kollegor och styra audin mot Luleå för skidutbildning. Gick bra både köra dit och hem. Är ju ändå trots allt "bara" 28mil enkel väg och det är ju inget för en norrlänning. När vi komme fram så blev det olles och en liten matbit, satt inte helt fel ska ja säga er efter några timmar i bilen.
 
 
Efter vi ätit upp så drog vi till vandrarhemmet som låg c:a 325m från olles där vi knoppade för att kliva upp tidigt inför utbildningen. Var roligt att få en liten uppdatering på skidor, valla m.m Behövs alltid förnya sig när de gäller kunskap, det kan man aldrig få för mycket av. Här höll vi till ---->
 
 
När vi kommit hem från Luleå och jag hade skjutsat hem folket så blev de soffan resten av kvällen och en film. Kändes skönt att få varva ner lite efter en lång dag och en lång resa.
 
 
Har varit och besiktat bilen också, är lite småfix som ska göras innan man får den godkänd. Men det finns ju folk som är duktig på att skruva så de där löser sig =)
 
 
Ikväll har man inte gjort allt för mycket, ätit och varit ute med Silver. Har också suttit och lek lite med PicLab på telefonen. Hittade en bild från Spanien när jag var där och testade att lägga in lite text. Så här blev resultatet.
 
 
Har märkt att jag börjat lägga upp fler och fler bilder. Jag tar riktigt mycket foton, det är alltid skoj att ha kvar när man är äldre. Kopierade för ett tag sedan över alla kort för att spara de på en annan hårddisk om den skulle gå sönder. Var c:a 18TUSEN kort som jag flyttade. Kanske skulle skaffa en sån där systemkamera och börja fota lite mer seriöst. 
 
Måste ju börja tänkt på julkalender som börjar snart. Ska de ett möte med mina boys och börja spåna på luckorna till årets kalender. Vill ligga lite före denna gång så man kan slappna :) Här är länken till Julkalender för er som inte GILLAT den än ----> Julkalendern Så bara att gå in och gilla den på FB !!! =)
 
Nu ska jag slita mig från burken och göra nån nytta. Går ju inte sitta här och dega !!!
 
Dagens Citat/Vits: "Oh, so you're a model? That toilet in the background of all your pictures looks fabulous."

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

RSS 2.0