Legend - Voices Of Rock - Jakt - Helgen över - Hus

Hejsan hej
 
Då var denna helg över, går så himla fort alltså. Men det brukar ju göra de när man har roligt =) Helgen har varit trevligt, på Fredag så var man och såg  Legend - Voices Of Rock med Bobby Kimball sångare i Toto, Graham Bonnet sångare i Rainbow & Martin Mr Big. Riktigt roligt var de, gubbarna kan sjunga än alltså. Tycker de är grymt av Mattias att ta hit artister av denna kaliber och att han sattsar med på de. 
 
 
Lördag så jobbade jag till kl 14.00 efter de så blev de rätt lugnt, gjorde inte så mycket fram till kl 8 typ efter de så hängde ja på Linus & Melinda på en liten fest. Var roligt som fasen, länge sedan ja skratta så mycket. Skönt att inte fara på hotellet för en gång skull :p Blev lite efterfest också hos Sabina, klockan blev rätt sent innan man gick hem men lätt värt de
 
Idag så har man varit på jakt för första gången i livet. Var ute med Richard & Z + Nisse, blev inget skott avfyrat men en fin dag var de. Älskar ju att vara ute i naturen så spelar väl ingen roll om man har en bössa över axeln eller om man bara är ute och grillar nån körv. Tog bara en bild och här kommer den
 
 
Har varit och ätit hos Marino & Therese nu några gånger, trevligt att inte sitta själv och stirra ut genom fönstret samtidigt som man har en tiggande hund vid fötterna. Har också blivit lite pilkastning där, länge sedan man kasta men de kommer bli betydligt fler gånger. 
 
 
Ska och kolla på ett hus igen, är så sugen på att köpa ett så de är inte sant. Så skönt de skulle vara att man får göra som man vill, måla om och spela hög musik =) Ska ta med mig Linus dit på visningen så att man får nån fler som kan avgöra om de är värt de eller inte. Ska bli spännande i alla fall och se hur de blir.
 
Nu ska jag ta och se en film sedan försöka komma isäng rätt tidigt så man är utvilad inför en ny jobbvecka!
 
Dagens Citat/Vits: "The best can't find you, until you put the worst behind you"

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0