Intervju - Kräftskiva - Inflyttningsfest - Storstädning

Hejsan hej
 
Då var helgen över och har kommit en bit in på en ny vecka. Helgen spenderades i Umeå eller närmare bestämt Holmsund. Helgen har varit magisk alltså, att man får träffa så underbara människor är helt otroligt.
 
Fredagen spenderades med Lunne med några bärtz, mycket snack om livet och andra saker. Lördagen så blev de en sväng på stan för att handla lite saker sedan ställdes de iordning för kräftskiva/inflyttningsfest. Alla deltagare som dök upp var tvungen att ordna göra en egen kräfthatt. Så här "fin" blev min =)
 
 
Blev nog mer en hjälm men vad fasen, vad gör väl de!! Jag var riktigt dålig på att ta kort denna helg, vet inte varför men men tur Lunne tog några så har lånat några =) Här kommer de några fler bilder.
 
 
 
På Söndagen mådde man som en kung ändå när man klev upp. Frukosten som Lunne hade lagat till borde man äta varje morgon. Så här såg den ut!
Ett riktigt STORT tack till Anna och Fredrik som ordnat denna fantastiska helg. Sedan önskar jag de lycka till inför helgen när de nämligen ska gifta sig!
 
igår så var man på intervju för ett jobb och ska träffa ägarna på Fredag. ska bli spännande om man får jobbet. Hoppas verkligen de för är godeless på att dra fötterna hemma nu. Är ju ingen annan som är ledig så blir som långtråkigt. Men det som är bra att jag får vara med Silver heldagarna =)
 
 
Idag ska jag verkligen försöka få nån ordning på lägenheten eftersom den är så jävla stökig! Var och handlade ett nytt duschdraperien, matta och ett sängöverkast igår. 
 
 
 
Måste ta och äta lite frukost nu sedan ut med Silver innan monsterstädningen startar! Lär ta ett par timmar men vad gör väl de när man vill ha fint =)
 
Dagens Citat/Vits: "How do you fix a woman's watch? It doesn't matter. There is a clock on the oven"
 
Have it
 
"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0