Påsk, möte å städning

Hejsan hej

Ja då är snart den ledig dagen över å de är jobb imorgon igen. Idag har man hunnit med rätt mycket ändå, har städat hela lägenheten. Har nyss dammtorkat klart å ska snart in i duschen för att sedan sticka på möte. Har dock inte hunnnit än att fixa till min Apple TV, men får ta de sedan ikväll nån gång om jag hinner. Tog skotern och drog å handla lite. Var inte så himla bra före med de var i alla fall sol och varmt ute. Hoppas nu inte all snö försvinner nu så man kan köra på PÅSK! Annars får man väl ta och åka upp till fjällen där de finns mer snö. Man kanske skulle ha börjat planera för påsken för de är ju inte alls länge kvar.

Nu i helgen är de jobb som gäller sedan får man se vad som händer. Nästa helg så åker man upp till Hemavan för att åka lite Snowboard å ha skoj med ett "par" stycken. Tro vi är 47st nu som ska upp så de kommer bli RIKTIGT skoj där uppe!!

Har suttit och kollat på en massa gamla kort. Alltså jag har ju hur många som helst, rätt skoj att ha alltså! Måste ta och bränna ut korten sedan spara de så man inte tappar bort alla :/ Vore ju rent ut sagt förjävligt!! Här är då ett kort från 2007 när vi var i Spanien!

spanien 2007

Ska ta och sortera bilderna lite bättre sedan köpa en hårddisk så man kan lägga över alla bilder där sedan låsa in i nå kassa skåp! De är ju så roligt att ha kort, tror man fotar för lite ändå! Fast man tar fasen nån bild per dag! Ska börja ta mer kort när man är ute på allt och alla.

Sedan får man hoppas att Färjestad vinner över HV71 ikväll då är de då riktigt klart =)

Dagens Citat "En gång i livet måste man unna sig en riktigt fantastisk kärlekshistoria. Sen kan man leva på minnena om det inte skulle vara i evighet"

Have it

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Kommentarer
Postat av: Svägerskan

Du vet ju vart du får tillbringa Påsken om du inte har något annat för dig.

2012-03-18 @ 20:24:49
Postat av: Yocke

Yes de vet jag =) Ska kolla upp om jag är ledig lördagen!

2012-03-18 @ 20:57:50
URL: http://yockes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0