Ska bli farsa - Hockeybockey - Fika

Hejsan hej
 
Ja men då ska man bli farsa då. Hur känns de då ? Jadu mycket spännande och roligt såklart. Blir lite andra prioriteringar nu när man vet vad som kommer dyka upp i slutet av Maj. Kommer skriva mycket om de framöver misstänker jag :)
 
 
Dagarna bara springer iväg just nu, känns som man inte hinner med allt man ska göra. Skulle verkligen behöva fler timmar på dygnet. Nu får man lite tidspress att hinna klart de mest väsentliga i kåken så att de mesta är klart när de ploppar ut en knodd. 
 
Annars då ? Jo det rullar på som vanligt, jobbar äter, jobbar, sover, jobbar. Är väl de som händer. Var och spelade lite hockeybockey igår och det var inte nyss man stod på grillerna. Men var då riktigt skoj i alla fall och nu blev man riktigt sugen på att börja lira hockey igen. Farsan skickade trunken med Sjöberg som var och jobba i Storuman så nu har man den här. Ska gå igenom den och se vilka grejer som saknas sedan ska man nog ge sig iväg på en veteranträning och se hur det känns. 
 
Nu blir det att mysa ner sig i soffan med popcorn, juice, glögg & kladdkaka
 
 
Dagens Citat/Vits: "A business that makes nothing but money is a poor business."

Have it 

"Im Not Trying To Fit In, Im Born To Stand Out"

Kommentarer
Postat av: s

Ja,det blir ju mycket trevligt framöver och spännande.Du säger en knodd men det kan ju bli en knodda istället eller vet du något.

Svar: Vet inget än! Får väl veta i Januari!
Jocke

2014-11-21 @ 11:36:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0